ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 13-03-07, 19:24   #1
shpitz
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי בחור טוב
אתה מדבר חרטות אחושרמוטה אח שלי...
אמרת 40 דקות אירובי?וואלה אני ב"זמנים היפים" שלי שלא היה לי בעיות ברגליים וכדומה,הייתי רץ משהו כמו 45-50 דקות אירובי ביום,ריצה אייטת ככה ויפה,יצא לי קילומטרז יפה בערך איזה 7-9 ק"מ כל יום הייתי דופק את זה פק"ל יעני אל היה וכמעט שיום לא הייתי רץ,נגיד איזה 4-5 פעמים בשבוע...
והייתי משלב אימון אנאירובי גם כמובן,הורדתי משקל דיי מהר,אבל המשכתי עם הקצב המטורף הזה גם אחרי שהייתי דיי רזה,אבל מה?עשיתי טעות,שלא אכלתי הרבה כדי לפצות את הגוף על זה שאני מפרק אותו עם כל הריצות והאימונים האלה,הקפדתי על האוכל שלי יותר מדי במקום לאכול יותר,והגעתי למצב שנהיה אצלי מחלה של ספורטאים צעירים[זה היה איזה גיל 16 בערך שזה קרה]שזה מין שחיקה של הברך כזאת...דבר שעד היום יש לי וזה עדיין כואב לי מדי פעם...מה שאני אומר זה,שאם אתה רוצה להוריד משקל,סבבה תהיה בחסך קלורי לכמה זמן שאתה צריך,חודשיים שלוש ארבע לא משנה,אבל ברגע שהפסקת עם הדיאטה תכניס הרבה אוכל אם אתה משלב הרבה ספורט,כדי לבנות עצמות ושרירים שאתה בעצם קורע והורס באימונים.
לא אומר לך לדפוק סופגניות,אבל וואלה אם בא לך עוד 2-3 פרוסות לחם או עוד יות שיבולת שועל או מה שזה לא יהיה...דפוק חופשי בלי לראות בעיניים כי הפעילות האירובית והאנארובית מכסה אותך מכל כיוון
בהצלחה בכל מקרה חבר'ה
איזה שטויות בדיוק הוא רשם?!

אז בקיצור מה שאתה אומר זה שאם ההוצאה הקלורית שלך ביום היא 2000 קל' ותאכל
באותו יום 2500קל'(על בסיס יומי), אז זה לא ישפיע עליך כי אתה עושה אירובי והיא מכסה אותך ואפשר "להרביץ" אוכל כמה שבא לי?!?@?###
הרשה לי לגחך......=]

בקיצור, מאזן קלורי חיובי יעלה אותך במשקל.
מאזן קלורי שלילי יוריד אותך, מה לא מובן..?!

תאכל מעל ההוצאה הקל' שלך, תעלה....
תאכל פחות מההוצאה הקל' שלך, תרד...