|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אופטימום whey קרם עוגיות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני ממליץ לך: 1. אם היה לך כבר קרם עוגיות תחליף טעם 2. לבקש המלצות מהחבר'ה פה שטעמו את 2 הטעמים מה הם יותר מעדיפים וממליצים לפי דעתם בהצלחה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל ראשי
|
![]() בעבר:
צמפיון חלבון מי גבינה - וניל אופטימום גיינר - תות איזופיור חלבון מי גבינה מבודד - תות ניוטרס בסט חלבון מי גבינה - תות קריאטין מונו היום: צמפיון חלבון מי גבינה - קרם עוגיות אירון טאק חלבון מי גבינה עם קזאין - בטעמים : שוקו / וניל / בננה BSN NO-XPLODE NEW FORMULA לאורך כל הזמן חטיפי חלבון: Pure Protein MET - REX BIG 100 PRO MAX Oat Rageous ABB Steal Bar עוגית חלבון Power Protein Optimum Mor'sos ועוד....
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא אהבתי כל כך ת'שוקולד מרשמלו, אבל מזל שהיה לי סוכר ענבים ששיפר רמות תטעם עכשיו יש לי קרם עוגיות של אופטימום אין ספק שהוא הכי טעים מהשלושה שהזכרתי זה מתוק אז אם אתה ממש אוהב מתוק, לך על זה אבל יש שמועות שהקרם עגיות של צ'מפיון יותר טעים גם צ'מפיון בננה טעים, זה בדיוק כמו המשקה בננה של כל התנובה והיוטבתה למינהם אם אתה אוהב אני אישית הכי אהבתי ת'צמפיון טרופיקל סאןרייז. פעם הבאה אני קונה אותו. ביחד עם סוכר ענבים יש לזה את הטעם של הסוכריות האלה שהייתי קונה שהייתי קטן, הסוכריות האלו שמגיעות עם סוכר ואתה צריך לטבול בסוכר.אני לא יודע אם אתה מכיר. גדלתי על הסוכריות האלה אני לא יודע לגבי השוקולד מילשייק.אבל סביר להניח שזה בערך אותו דבר כמו שאר השוקולדים שלהם |
|
![]() |
![]() |