ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 13-03-07, 18:05   #1
SuzukiR
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Antonator1
גם הדויסקלאחים שכהנא השאיר אחריו הם סכנה אסטרטגית במובנים מסוימים.

יש לך רושם מאוד מוטעה עליהם אחי

לי למשל יש משפחה שהיא דוסית אנשים זהב מירושליים כולם היתגיסו לצבא הבנות הולכות לישרות לאומי הכל עושים אוהבים כל יהודי

אם תירצה אני יבוא לירושליים להיתאמן פעם אחת אני יראה לך אותם ויכיר לך דוסים שלא תאמין איך הם כאלה ... תאמין לי אחי מה שקומץ קטן מאוד עושים האחרים ביכלל אחי לגמרי שונים חבל להגיד ככה
SuzukiR מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-03-07, 18:13   #2
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט

אני נמצא במקום שכיום אין לי יצוג הולם בפוליטיקה, עמדה של ימין נגד הערבים אבל לא משתף פעולה עם החרדים, כלומר ימין ללא חרדים. האדם היחיד שהיה כזה בפוליטיקה הוא טומי לפיד
Gamerrrrr מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-03-07, 18:17   #3
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
אני נמצא במקום שכיום אין לי יצוג הולם בפוליטיקה, עמדה של ימין נגד הערבים אבל לא משתף פעולה עם החרדים, כלומר ימין ללא חרדים. האדם היחיד שהיה כזה בפוליטיקה הוא טומי לפיד
ואילו היית ראש מפלגה, במקום להתאחד ולשתף פעולה עם אותם חרדים למען מטרה אחת משותפת אתה היית מעדיף להיות לחוד
סינטרקס
סיינטרקס
Bullet מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-03-07, 18:18   #4
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bullet
ואילו היית ראש מפלגה, במקום להתאחד ולשתף פעולה עם אותם חרדים למען מטרה אחת משותפת אתה היית מעדיף להיות לחוד
ללא ספק. החרדים צריכים לעוף מהממשלה מיחד אחרי הערבים
ישן 13-03-07, 18:22   #5
SuzukiR
חבר פעיל

בזה אני לא מסכים איתך גימר!

אני שועף לאחדות העם תאמין לי שאם תישב אם איזה רב מפוסם ( שרק להם החרדים מקשבים)

אתה תיתפלא ליראות איזה קרקע דומה יש לנו איתם הם אחים שלנו אחרי הכל
ישן 13-03-07, 18:23   #6
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

ציטוט:
פורסם במקור על ידי S u z u k i R g s x
בזה אני לא מסכים איתך גימר!

אני שועף לאחדות העם תאמין לי שאם תישב אם איזה רב מפוסם ( שרק להם החרדים מקשבים)

אתה תיתפלא ליראות איזה קרקע דומה יש לנו איתם הם אחים שלנו אחרי הכל
דיברתי עם כמה כאלה, יצאתי משם עצבני מאוד, תשמע מבחינת לי כחילוני גמור אין זכות בישראל, למרות שהם לא קשורים להקמתה בעוד שהמשפחה שלי היו בין האנשים שייסדו את ת"א אחרי הגירוש מיפו וד"א אין כמעט חרדים שמתגייסים
ישן 13-03-07, 18:36   #7
SuzukiR
חבר פעיל

ציטוט:
דיברתי עם כמה כאלה, יצאתי משם עצבני מאוד, תשמע מבחינת לי כחילוני גמור אין זכות בישראל, למרות שהם לא קשורים להקמתה בעוד שהמשפחה שלי היו בין האנשים שייסדו את ת"א אחרי הגירוש מיפו וד"א אין כמעט חרדים שמתגייסים

יש לי חרדים במשפחה שמיתגייסים והכל

אחי אבל אני בטוח שאם נישב ונדבר נגיד אם הרבים המרכזים שלהם כמו
רבי דויד אבוחצרה שהוא הנכד של באבא סאלי ונסכם דברים תאמין לי שכל החרדים לא ידברו מילה
והם כח רב עוצמה
רק בהגנה שעשו לאריה דרעי הוא זכאי
היו 200 אלף
אז תבין איזה כח זה שיש לך את כל הרבים מאוחדים + החילונים

אצלהם אומרים לכל אחד ליתרום 100 שקל הם תורמים 200 אפשר לעשות ככה מהפחה אתה מבין תראש שלי ?
ישן 13-03-07, 19:00   #8
dror
חבר פעיל

הסמל האישי שלdror

ברירת מחדל טימטומי לפיד ימני????.?.?...?.?.??

טומי לפיד ימני חחחחחחח תניח את הגראס ותענה
ישן 13-03-07, 19:41   #9
Mikeo
חבר פעיל

הסמל האישי שלMikeo

לפי דעתי, מה שהכי גרוע בערבים ישראלים זה שישראל מרשה את ההתבדלות שלהם.
לכולם כבר צריך להיות ברור שהם אזרחים ישראלים בעלי תעודת זהות ישראלית, והם חלק מאיתנו, גם אם הם מדברים בשפה ואחרת ובני דת אחרת. אבל דווקא ההתבדלות של הערבים הישראלים גורמת להזדהות עם פלשתינאים, ויוצרת חברה בתוך חברה.
אם הייתי פוליטיקאי הייתי קורא לסיים את ההתבדלות שלהם, כלומר לנקוט בצעדים לשלב אותם כמה שיותר בחברה הישראלית, כמו השחורים באמריקה. לסגור בתי ספר ערביים ושלב אותם בתוך בתי הספר הישראליים, להטיל עליהם מיסים ולחייב אותם לשירות צבאי. ישראל לא יכולה להרשות לאנשים כמו אחמד טיבי, שעדיין רואה את ישראל כמדינת כיבוש לייצג את המיעוט הערבי.
המורה שלי לאזרחות אמרה פעם, ש90% מהערבים אזרחי ישראל רואים עצמם ישראלים, ולא חשים קשר עם הפלשתינאים. צריך לגרום לכך שזה יהיה 100%.
Mikeo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-03-07, 20:44   #10
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Freddy Krueger
לפי דעתי, מה שהכי גרוע בערבים ישראלים זה שישראל מרשה את ההתבדלות שלהם.
לכולם כבר צריך להיות ברור שהם אזרחים ישראלים בעלי תעודת זהות ישראלית, והם חלק מאיתנו, גם אם הם מדברים בשפה ואחרת ובני דת אחרת. אבל דווקא ההתבדלות של הערבים הישראלים גורמת להזדהות עם פלשתינאים, ויוצרת חברה בתוך חברה.
אם הייתי פוליטיקאי הייתי קורא לסיים את ההתבדלות שלהם, כלומר לנקוט בצעדים לשלב אותם כמה שיותר בחברה הישראלית, כמו השחורים באמריקה. לסגור בתי ספר ערביים ושלב אותם בתוך בתי הספר הישראליים, להטיל עליהם מיסים ולחייב אותם לשירות צבאי. ישראל לא יכולה להרשות לאנשים כמו אחמד טיבי, שעדיין רואה את ישראל כמדינת כיבוש לייצג את המיעוט הערבי.
המורה שלי לאזרחות אמרה פעם, ש90% מהערבים אזרחי ישראל רואים עצמם ישראלים, ולא חשים קשר עם הפלשתינאים. צריך לגרום לכך שזה יהיה 100%.
המורה שלך עבדה עלייך, אם הם רואים את עצמם כישראלים למה הם התקוממו נגד ההפצצות בלבנון???

מי שאמר שטומי לפיד הוא שמאלני, אתה תוציא את הגראס שלך, טומי לפיד נחשב בתקופתו ליותר גזען מטרטמן
ישן 13-03-07, 20:58   #11
Mikeo
חבר פעיל

הסמל האישי שלMikeo

ציטוט:
המורה שלך עבדה עלייך, אם הם רואים את עצמם כישראלים למה הם התקוממו נגד ההפצצות בלבנון???
כי הם בכיינים וכפויי-טובה... חיזבאללה שלח עליהם טילים, כי הם לא שמים *** במי הם פוגעים, ערבים או יהודים, והם במקום לתמוך בישראל נגד אחיהם הלבנונים (שאני לא חושב שאף לא אחד מהם הייה רוצה לחיות תחת הנהגתם), הם מאשימים את ישראל בזה שהיא מרגיזה את חיזבאללה.
אז אני אומר- מספיק. שישרתו בצבא הישראלי, אולי יבינו סוף-סוף שאויבי ישראל לא שמים עליהם, ומי באמת האויב כאן.
Mikeo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-03-07, 21:01   #12
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Freddy Krueger
כי הם בכיינים וכפויי-טובה... חיזבאללה שלח עליהם טילים, כי הם לא שמים *** במי הם פוגעים, ערבים או יהודים, והם במקום לתמוך בישראל נגד אחיהם הלבנונים (שאני לא חושב שאף לא אחד מהם הייה רוצה לחיות תחת הנהגתם), הם מאשימים את ישראל בזה שהיא מרגיזה את חיזבאללה.
אז אני אומר- מספיק. שישרתו בצבא הישראלי, אולי יבינו סוף-סוף שאויבי ישראל לא שמים עליהם, ומי באמת האויב כאן.
לא רוצה אותם בצבא שלי.

ד"א זה מאצ'וק בחתימה שלך לא?? מזה אהבתי אותו ואת כל הפוקימוני אגרוף שזה תת גזע בסלע
ישן 13-03-07, 21:03   #13
dror
חבר פעיל

הסמל האישי שלdror

ברירת מחדל אין גיימר אתה הורג אותי פה

אין גיימר אתה הורג אותי פה אני נקרא מצחוק איך אפשר להגיד שטומי לפיד ימני איך ? תגיד דבר אחד שהוא עשה שמראה שהוא ימני קיצוני כמו טרטרמן (שבכלל לא קיצונית פשוט העיתונאות ניפחה את דעותיה כמו שאת ליברמן" מציל מפלגת קדימה "כי מתיי שהעיתונאות שומעת על טרנספר לערבים היא לא תופסת איך זה יכל לקרות אבל ליהודים לישראלים בטח שכן ) טומי תמך בתוכנית ההתנתקות שהוא כיהן בזמנו קשר המשפטים עשה חסד עם הערבים והתערב ודפק כל מי משניסה לפגוע בהם שגם בתקופתו במעריב הוא לא הפסיק לכתוב כתבות שנאה אז דייי . סליחה על החפירה אגב גם פרס ימני קיצוני נכון
ישן 13-03-07, 21:07   #14
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

ציטוט:
פורסם במקור על ידי dror
אין גיימר אתה הורג אותי פה אני נקרא מצחוק איך אפשר להגיד שטומי לפיד ימני איך ? תגיד דבר אחד שהוא עשה שמראה שהוא ימני קיצוני כמו טרטרמן (שבכלל לא קיצונית פשוט העיתונאות ניפחה את דעותיה כמו שאת ליברמן" מציל מפלגת קדימה "כי מתיי שהעיתונאות שומעת על טרנספר לערבים היא לא תופסת איך זה יכל לקרות אבל ליהודים לישראלים בטח שכן ) טומי תמך בתוכנית ההתנתקות שהוא כיהן בזמנו קשר המשפטים עשה חסד עם הערבים והתערב ודפק כל מי משניסה לפגוע בהם שגם בתקופתו במעריב הוא לא הפסיק לכתוב כתבות שנאה אז דייי . סליחה על החפירה אגב גם פרס ימני קיצוני נכון
פרס התחיל כימיני, עזוב ילדון אני לא מתווכח עם ילדים מתחת ל14.

וד"א גם אני בעד ההתנתקות אבל רק בגלל שזה דופק את האוכ' הספציפית שפונתה
ישן 13-03-07, 21:20   #15
dror
חבר פעיל

הסמל האישי שלdror

ברירת מחדל טוב קודם כל אני יותר גדול ממך בגיל מר מבין גדול כולם התחילו כימנים אבל זה היה

טוב קודם כל אני יותר גדול ממך בגיל מר מבין גדול כולם התחילו כימנים אבל זה היה שנות ה 50 \60 לא היה אז מישהוא בעד הערבים ועוד מישהוא שיהיה בהגנה הגיוני יהיה לך שמישהוא בשנים אלה יהיה סמולני אז על תביא לי דוגמאות מפגרות של פעם הוא היה זה וזה כי פעם לפני 60 שנה כולם היו כאלה לא היתה ברירה .
לא ראיתי שרשמת שאתה גם בעד ההיתהתקות שאלתי היא כזאת איזה תועלת היא הביא לארץ חוץ כמובן מהגדלת טווח הקסמים הפקרת ציר פילדלפי כניעה לאוייבים ועליית החמאס ???
ישן 13-03-07, 21:23   #16
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

ציטוט:
פורסם במקור על ידי dror
טוב קודם כל אני יותר גדול ממך בגיל מר מבין גדול כולם התחילו כימנים אבל זה היה שנות ה 50 \60 לא היה אז מישהוא בעד הערבים ועוד מישהוא שיהיה בהגנה הגיוני יהיה לך שמישהוא בשנים אלה יהיה סמולני אז על תביא לי דוגמאות מפגרות של פעם הוא היה זה וזה כי פעם לפני 60 שנה כולם היו כאלה לא היתה ברירה .
טוב מחר אני מביא הוכחה לזה שטומי לפיד היה ימיני, ד"א גאון שלי, שמאלני כותבים עם ש' ולא ס'
ישן 13-03-07, 21:32   #17
dror
חבר פעיל

הסמל האישי שלdror

ברירת מחדל לא ענית לי בנוגע להתנתקות?

לא ענית לי בנוגע להתנתקות? אני לא מאמין נחות שכמוני רשמתי שמולאני אם ס ולא ש (השמאלנים ) זהוא אם עכשיו פוגע בי ברק דרך החלון זאת אשמתך כי לא לימדת אותי איך רושמים שמאלני ואגב אני לא מנסע להצחיק אופס מנסה שליחה
תגובה