|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
עוסק ב:: מתחרה באיגוד NAC
חדר כושר: קאנטרי נווה הדרים
|
![]() עוד אנחנו הילדים פה? אתה בא ומטיף שאני מזריק רק ביגלל שהקנאה שלך בוערת מבפנים וכי אין לך מה להגיד חוץ מ מזריק חומרים בלא בלא בלא כמו ילדה בת 10 המון הצלחה גם לך
![]() |
#2 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
רשמתי שזה אחד הדברים ההזווים ורשמתי שזה מפתיע אותי מאוד אם זה נקי.. ראית איפשהו שרשמתי אדון ארטיום משתמש בחומרים ? להיפך, רשמתי שאם זה היה נקי אז אני מופתע מאוד או במילים אחרות, כל הכבוד. הבעיה זה לא הקנאה שבוערת בפנים.. אלא החשיבה הירודה של המשתמשים פה שחושבים שכבר בשנייה הראשונה מחפשים את הרע ולא את הטוב.. סה"כ רציתי לבדוק עם דני ממתי בדיוק התמונות ואיך קרה מצב כזה, למה ישר ללכת לכיוון הרע ולא ללכת לכיוון של "וואלה מעניין לדעת, כל הכבוד". אני מבטיח לך שאני לא מקנא בך ולא באף אחד אחר, עברתי שינוי שמעטים מאוד זוכים לעבור ואני מרוצה מעצמי מעל ומעבר.. אני מקווה בשבילך שתתבגר קצת ותבין שלפעמים שאילת השאלות האלו (השאלות שישר גורמות לחשוב בכיוון של "הוא מזריק הוא אפס") לא באה ממניע רע, אלא רק כדי להבין טוב יותר ולפרגן. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שייק שאני מכין על הבוקר גורם להרגשה מוזרה | lifton | תזונה ותוספים | 3 | 22-01-11 21:58 |
חזה עליון חלש :\ לא מבחינת משקלים אלא לפי איך שאני רואה | digidigi | פיתוח גוף-כללי | 23 | 25-09-09 20:39 |
האם הגיינר (הטבעי) שאני מכין טוב? | Amit32 | תזונה ותוספים | 40 | 07-12-08 16:48 |
יש לי שאלה לגבי שייק שאני מכין. | IGOR | תזונה ותוספים | 15 | 18-07-07 20:18 |
גלעד זה אתה או שאני לא רואה טוב? | MagneZium | גלריות הגולשים | 39 | 02-07-07 17:46 |