|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() Homie מה השיאים שך בבנצ סקואט ודדליפט?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() סקוואט על הפנים יחסית 175 ל5*5 , הייתה לי בעיה נוראית של גמישות
בפואס שגרמה לקריסה פנימה מה שמנע ממני לעלות למשקלים של בנים, בקטנה, נפתרה לא מזמן לחלוטין נתחיל להפציץ בזה... דד ליפט מלא זמן לא בדקתי, בזמנו עשיתי 200 לכמה חזרות לא זוכר לכמה, באיזור ה5-6 בנץ זה הנקודה הכי חלשה שלי, נכון לעכשיו עשיתי פוש פרס 95 קילו ל3 חזרות ופרס רגיל (שוב מלא זמן לא בדקתי אז אני בטוח יותר חזק עכשיו) 87 בנץ שיפוע עשיתי השבוע 5*5 עם 90, לא מי יודע מה, אבל בשביל הנקודה הכי חלשה שלי, זה לא כזה נורא.. נשמע כמו מלא תירוצים, חזרתי מטיול בסוף אוגוסט, ושנה שלמה בשביל להתקבל ולחסוך כסף ללימודים למדתי ועבדתי מלא ככה שישנתי 4-5 שעות בממוצע בלילה, מה שכן, בשנה הקרובה הכל משתנה, לא אני לא מתחיל לקחת חומרים, אבל שיניתי משו בגישה שלי ובצורת האימונים, ויש לי זמן ![]() ![]()
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני פשוט מאחל לך להגיע ליום הזה שתתחיל להתעורר ולהבין שמצבך עצוב מאוד. אתה יודע מה עוד אתה לא שם לב אליו? שאני עם המשקל גוף וגילי חזק יחסית מבחינת משקלי עבודה ממפתחי הגוף הרציניים בקטגוריה שלי. והאמת היא שאתה עם המשקל שלך והגיל נראה לי יחסית לא מדהים ליד אנשים בקטגוריה שלך. בקיצור מקווה שתתעורר ותבין שאתה פשוט שמן (כן מצטער אין לי מילה אחרת) שמחפש רק להיות חזק גם אם זה אומר להיות על אחוז שומן גבוה אבל אתה פשוט לא חזק. שוב, הכל יחסי. נערך לאחרונה על ידי RAM700, 13-07-12 בשעה 19:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
חבר פעיל
|
![]() אני יכול לומר לך שאתה סתם שמן,אתה מרים משקלי נוצה ביחס למשקל שלך.
אחרי חיטוב ישאר ממך לא יותר מ80 קילו ואפילו פחות. תאמין לי הייתי בראש שלך אתה חושב "אנשים רואים שאני גדול וחזק",ותאכלס הם רואים אדם שמן שנראה כאילו לא הרים משקל מעולם.. עזוב צא מהחלום שלך,אם היית המאמן שלי היתי צוחק עליך |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
חבר פעיל
|
![]() האשכול הזה משעשע כמעט כמו האשכולות של חדש
![]() |
#87 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() מסכים איתו גם.
ספיידר נכון שהם אנשים טובים?
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
חבר פעיל
|
![]() אני בעד לעשות לפורום הזה המתת חסד, שכל אחד פשוט ילך לדרכו
![]() |
#90 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
חבר פעיל
|
![]() לטעמי מוכן לתחרות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() ושוב, לא אמרתי שאני אוכל פליאו בשום מקום :d
פליאו זה כאילו להתייפיף ולהגיד שאתה אוכל "בריא" .
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
חבר פעיל
|
![]() תאכלו בורשט, תהיו בריאים כמו שוורים בליאט
![]() |
#94 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: גירבוץ
חדר כושר: לא זמין
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() רק מי שיודע שאין לו מה להפסיד יורד על עצמו ככה בצניות כל הזמן,מה שאומר שאין לך כלום. זה גלריה מה שאומר שאנשים שמים תמונות בשביל לקבל הערות מה לשפר + מחמאות להעלות קצת תאגו,במקרה שלך אתה לא יכול לקבל כלום.בנוסף אתה גם מכוער כאילו,אז אני מבין את הכעס שלך שאתה יורד פה על כל אחד שהוא מחוטב ונראה טוב.שורה תחתונה,לאף אחד לא אכפת מאיך שאתה עובד,לאף אחד לא אכפת מכמה שאתה מרים,ואת אף אחד זה לא מעניין מה אתה עושה בחדר כושר,מה שמעניין זה איך שאתה נראה,ואתה מכוער.יום טוב אח שלי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
חבר פעיל
|
![]() כמובן שהמצב האידיאלי זה גם להיות יפה וגם חזק, כמוני מן הסתם :p
![]() |
#96 |
חבר פעיל
|
![]() מאוד מכובד,אבל הגיע הזמן שתפסיק להתנהג כמו ילד קטן,
תתן חיטוב רצחני ותסתום ל80% מהפורום פיות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
חבר פעיל
|
![]() בחור חזק,ראיתי תמונות שלך לפני שהיית באחוז שומן כזה ויש לך ידיים טובות את שאר הגוף לא זוכר שהראית.
וראיתי שאמרת שעם קרוספיט אתה עולה בשריר ומתחטב בו זמנית,זה אפשרי או סתם ציני? אם רציני תסביר לי בבקשה איך זה עובד אני חדש בתחום ורוצה ללמוד |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
חבר פעיל
|
![]() אתה בנאדם שנורא חושש מחיטוב ועד שלא תוכיח פה לאנשים אחרת, אתה תחשב ככזה, אתה מסתתר מאחורי המשקלי עבודה הגבוהים שלך כדי לתרץ את חוסר היכולת שלך לחטב ולהתנגד לאוכל טעים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גירבוץ
חדר כושר: לא זמין
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() אני מסכים גם.
השאיפה שלי זה להיות daspider נראה לי אני יעשה ניתוח קוסמטי ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
לא יודע מה לעשות !! | ThE HummeR | פיתוח גוף-כללי | 10 | 11-06-09 23:36 |
לא יודע מה לעשות.. | radio111 | פיתוח גוף-כללי | 7 | 17-05-09 17:17 |
לא יודע מה לעשות יש עומס ולא יודע איך לסדר ת'אימונים | EILAM1993 | אימונים | 11 | 06-09-08 20:40 |
לא יודע מה לעשות | Nick | אימונים | 4 | 11-11-07 11:44 |
לא יודע מה לעשות... | sneori2 | אימונים | 8 | 01-11-07 23:57 |