|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() חחחח אני מתחיל לאהוב את הפורום הזה בגלל שיש פה לפחות ימיניים ולא שמאלנים הומואים.
toxicity תבין עוד כמה שנים יהיה פה רוב ערבי ואני בטוח ששום דמוקרטיה לא תעזור נגדם (אפילו עכשיו).
![]() |
#24 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() toxicity המצב שלנו שונה!!! הערבים מהווים סכנה לקיומנו (סכנה ריצינית) ואילו היהודים לא היוו שום סכנה והם היו מעטים יחסית.
![]() |
#26 |
|
![]() תשמע זה לא כאילו אני אוהב תערבים האלה אבל אתה לא יכול סתם ככה לגרש אותם מהדינה רק בגלל שהם מהווים סיכון, יש להם זכויות כמו כל אזרח יהודי אחר פה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() לגרש כבר מאוחר מדי, גם ככה העולם נגדנו. אבל אני חושב שלתחילה צריך לבטל את הכספים שהם מקבלים על הילדים, אישה שניה (שנחשבת ע"פ החוק לאם ללא בעל לכן היא גם מקבלת כסף), לבטל הקלות במיסים, לשפוט אותם בצדק, לגרש את כל הכפרים הלא חוקיים ועוד.... והכי חשוב שישראל כבר תכיר שערבים זה לא קבוצה חלשה!
![]() |
#28 | |||
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
כל דבר הוא אפשרי, אין כזה דבר לא אפשר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
למרות שיש חוקים בדמוקרטיה שנועדו למנוע עלייתם של מפלגות בעלות אופי לא דמוקרטי לשלטון, זה לא יעזור למדינת ישראל. הדמוקרטיה שלנו היא דמוקרטיה מתאבדת. ציטוט:
עומרי אתה טועה. היהודים השמאלנים שולטים כעת במדינה, והם אולי מסכימים לפגוע בעצמם אבל לא יסכימו לפגוע בעם אחר.
![]() |
![]() |
#31 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() toxicity תגיד אתה ערבי? למה אני לא מבין או שאתה חיי במרכז. חכה תנסהלנסוע לדימונה תראה כמה יש ערבים ותעשה טיול קטן בנגב ואז תבין.
![]() |
#33 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#34 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
|
![]() תאמתי אצלי אין הרבה ערבים כי באמת גר באזור המרכז אז אני לא כל כך יכול לדבר לגבי הבעיות שמה. אבל עדיין תבין שאתה לא יכול סתם ככה להרוג אנשים..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#37 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
בנוסף, הזכויות שלהם שונות גם בתחום החינוך, על כל 6 שקל שמקבל ילד יהודי במערכת החינוך מקבל ילד ערבי 33 אגורות. מה עוד? אממ... חל עליהם איסור מהמדינה ללמד את הקוראן שזה התנך שלהם בבתי ספר הערבים. זה כמובן רק חלק קטן.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() Bullet חחח סוף סוף אני פוגש איזה שמאלני מהמרכז! (דרך אגב בתגובה האחרונה שלי צדקתי).