ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 13-03-07, 14:58   #21
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי kaga
toxicity לא קשור אחי... זה לא גזענות זה הרצון לחיות בחיים יותר טובים בלי ערבים (שד"א שונעים אותנו רצח על זה שאנחנו קיימים פה). היטלר רצה להשמיד רק את יהודי העולם לא רק בגרמניה, ואילו במצב שלנו טרנספר יהיה גם סבבה...
בהתחלה המטרה שלו היתה בהחלט טרנספר, ואני לא רואה שום דבר רע ברעיון הזה, אף ציבור לאומני לא ירצה מדינה של זרים.
ישן 13-03-07, 14:58   #22
toxicity
IsraelBody VIP - חבר יהלום

עוסק ב:: להטחן בצה"ל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי omri-turbo
כמו שאנחנו רוצים פה מדינה עם רוב יהודי וזהות יהודית, ככה גם למדינות אחרות יש זכות להגיע לכך אם זה מה שהן רוצות ואם יש רוב לרעיון הזה במדינה. מה שקובע לגיטמציה לתהליכים מסויימים זה הסכמת העם.
מכיון שמדינת ישראל מוגדרת כמדינת היהודים ולא מדינת כלל אזרחיה, על איזה פתרון אתה מציע לטיפול בבעיה הערבית על מנת שכאשר נגיע למצב שבו חצי מהאוכלוסיה ערבית לא נאבד את הכוח הפוליטי שלנו במדינה? אתה מבין שבדמוקרטיה המדנדטים בכנסת נקבעים על פי הצבעות נכון? מה לדעתך יקרה כאשר מכל ל-50 אחוז מהקולות יהיו למפלגות ערביות?
אבל אתה צריך להבין שיש דברים שאי אפשר לעשות. נראה לך הגיוני פתאום שיקחו אותך מהבית מכל הרכוש שלך ויעיפו אותך לאיזה כפר? יש דרכים אחרות לטפל בדברים כאלה וגזענות זה ממש ממש לא הדרך. יש זכויות האזרח לערבים האלה ומי אתה שתבוא ותקח להם אותם?
toxicity מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-03-07, 14:59   #23
kaga
חבר פעיל

הסמל האישי שלkaga

חחחח אני מתחיל לאהוב את הפורום הזה בגלל שיש פה לפחות ימיניים ולא שמאלנים הומואים.
toxicity תבין עוד כמה שנים יהיה פה רוב ערבי ואני בטוח ששום דמוקרטיה לא תעזור נגדם (אפילו עכשיו).
ישן 13-03-07, 15:00   #24
toxicity

ציטוט:
בהתחלה המטרה שלו היתה בהחלט טרנספר, ואני לא רואה שום דבר רע ברעיון הזה, אף ציבור לאומני לא ירצה מדינה של זרים.
רעיון לגרום לזה שיהיה רק אזרחים מאותה דת ומסורת במדינה בדרך מלחמה כמו היטלר זה ממש לא דבר טוב כמו שאתה טוען, אולי אף ציבור לא ירצה מדינה של זרים אבל אין לך שום זכות לבוא ולגרש אותם, שלא לדבר על להרוג ולגנוב להם את כל הרכוש.
ישן 13-03-07, 15:04   #25
kaga
חבר פעיל

הסמל האישי שלkaga

toxicity המצב שלנו שונה!!! הערבים מהווים סכנה לקיומנו (סכנה ריצינית) ואילו היהודים לא היוו שום סכנה והם היו מעטים יחסית.
ישן 13-03-07, 15:05   #26
toxicity

תשמע זה לא כאילו אני אוהב תערבים האלה אבל אתה לא יכול סתם ככה לגרש אותם מהדינה רק בגלל שהם מהווים סיכון, יש להם זכויות כמו כל אזרח יהודי אחר פה
ישן 13-03-07, 15:08   #27
kaga
חבר פעיל

הסמל האישי שלkaga

לגרש כבר מאוחר מדי, גם ככה העולם נגדנו. אבל אני חושב שלתחילה צריך לבטל את הכספים שהם מקבלים על הילדים, אישה שניה (שנחשבת ע"פ החוק לאם ללא בעל לכן היא גם מקבלת כסף), לבטל הקלות במיסים, לשפוט אותם בצדק, לגרש את כל הכפרים הלא חוקיים ועוד.... והכי חשוב שישראל כבר תכיר שערבים זה לא קבוצה חלשה!
ישן 13-03-07, 15:10   #28
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
[=toxicit]אבל אתה צריך להבין שיש דברים שאי אפשר לעשות.
מי מחליט מה אפשר לעשות ומה אי אפשר לעשות? ההיסטוריה מלאה בדברים כאלה,תפתח ספר.

ציטוט:
נראה לך הגיוני פתאום שיקחו אותך מהבית מכל הרכוש שלך ויעיפו אותך לאיזה כפר?
אם אני חי תחת חסד של מדינה אחרת שבא אני מיעוט וזר זה יכול מאוד להיות. אבל אני אזרח ישראלי יהודי במדינה יהודית, יש לזה סיבה לא?

ציטוט:
יש דרכים אחרות לטפל בדברים כאלה
בוא נשמע. על איזה פתרון אתה מציע לטיפול בבעיה הערבית על מנת שכאשר נגיע למצב שבו חצי מהאוכלוסיה ערבית לא נאבד את הכוח הפוליטי שלנו במדינה? אתה מבין שבדמוקרטיה המדנדטים בכנסת נקבעים על פי הצבעות נכון? מה לדעתך יקרה כאשר מכל ל-50 אחוז מהקולות יהיו למפלגות ערביות?
ישן 13-03-07, 15:12   #29
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי kaga
לגרש כבר מאוחר מדי, גם ככה העולם נגדנו. אבל אני חושב שלתחילה צריך לבטל את הכספים שהם מקבלים על הילדים, אישה שניה (שנחשבת ע"פ החוק לאם ללא בעל לכן היא גם מקבלת כסף), לבטל הקלות במיסים, לשפוט אותם בצדק, לגרש את כל הכפרים הלא חוקיים ועוד.... והכי חשוב שישראל כבר תכיר שערבים זה לא קבוצה חלשה!
אף פעם לא מאוחר מדי לכלום, ההיסטוריה מוכיחה שכל דבר הוא ניתן לביצוע כל עוד יש הסכמה רחבה בעם לכך. ראינו גירוש של יהודים מהבתים שלהם באכזריות רבה, אז למה שלא יהיה ניתן לגרש ערבים מהבתים שלהם?
כל דבר הוא אפשרי, אין כזה דבר לא אפשר.
ישן 13-03-07, 15:14   #30
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

ציטוט:
פורסם במקור על ידי kaga
חחחח אני מתחיל לאהוב את הפורום הזה בגלל שיש פה לפחות ימיניים ולא שמאלנים הומואים.
toxicity תבין עוד כמה שנים יהיה פה רוב ערבי ואני בטוח ששום דמוקרטיה לא תעזור נגדם (אפילו עכשיו).
kaga צודק.
למרות שיש חוקים בדמוקרטיה שנועדו למנוע עלייתם של מפלגות בעלות אופי לא דמוקרטי לשלטון, זה לא יעזור למדינת ישראל. הדמוקרטיה שלנו היא דמוקרטיה מתאבדת.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי toxicity
כן ואתה מציע לקחת את כל הערבים שהם אזרחים במדינה הזאת ולזרוק אותם לעזה?
כבר מאוחר מדי לזרוק אותם, למרות שאם היו שואלים אותי אני הייתי זורק אותם חזרה למדינות ערב שלהם. ולא, אני לא גזען. אני דווקא הכרתי ערבים שהם מאוד נחמדים ובני אדם טובים. אבל מה לעשות שהם כקבוצת אוכלוסייה מהווים איום בטחוני על היהודים בארץ ועל חבריי, משפחתי ועליי? מה שצריך לעשות זה להפסיק לממן להם את הילדים הרבים שלהם, ולהפסיק לפחד מכל דבר, לתת לשוטרים יותר זכויות שלא יפחדו לירות בעבריינים בני מיעוטין שאח"כ איזה עורך דין ערבי יתבע אותם והם ילכו לכלא.

עומרי אתה טועה. היהודים השמאלנים שולטים כעת במדינה, והם אולי מסכימים לפגוע בעצמם אבל לא יסכימו לפגוע בעם אחר.
סינטרקס
סיינטרקס
Bullet מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-03-07, 15:15   #31
toxicity

ציטוט:
אף פעם לא מאוחר מדי לכלום, ההיסטוריה מוכיחה שכל דבר הוא ניתן לביצוע כל עוד יש הסכמה רחבה בעם לכך. ראינו גירוש של יהודים מהבתים שלהם באכזריות רבה, אז למה שלא יהיה ניתן לגרש ערבים מהבתים שלהם?
כל דבר הוא אפשרי, אין כזה דבר לא אפשר.
אני לא מבין מאיפה אתה מביא את השטות הזאת שיהודים גרשו מהבתים שלהם? זה דבר ממש ממש שונה הם היו בשטח שלא שלהם ושאין להם זכות להיות שם, מפה השם מתנחלים. נראה לא בסדר שמישו יבוא אליך הבייתה ויתנחל לך בגינה? אתה משווה בין דברים לא קשורים בכלל אחד לשני.
ישן 13-03-07, 15:17   #32
kaga
חבר פעיל

הסמל האישי שלkaga

toxicity תגיד אתה ערבי? למה אני לא מבין או שאתה חיי במרכז. חכה תנסהלנסוע לדימונה תראה כמה יש ערבים ותעשה טיול קטן בנגב ואז תבין.
ישן 13-03-07, 15:17   #33
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

ציטוט:
אני לא מבין מאיפה אתה מביא את השטות הזאת שיהודים גרשו מהבתים שלהם? זה דבר ממש ממש שונה הם היו בשטח שלא שלהם ושאין להם זכות להיות שם, מפה השם מתנחלים. נראה לא בסדר שמישו יבוא אליך הבייתה ויתנחל לך בגינה? אתה משווה בין דברים לא קשורים בכלל אחד לשני.
שטח לא שלהם? אז של מי השטח????? של הערבים? :cry_1:
סינטרקס
סיינטרקס
ישן 13-03-07, 15:18   #34
Bodybuilder
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Bodybuilder

ציטוט:
תאחלס ישראל היא אדמה ליהודים ! אותו דבר רשום גם בתנ"ך
Bodybuilder מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-03-07, 15:18   #35
toxicity

תאמתי אצלי אין הרבה ערבים כי באמת גר באזור המרכז אז אני לא כל כך יכול לדבר לגבי הבעיות שמה. אבל עדיין תבין שאתה לא יכול סתם ככה להרוג אנשים..
ישן 13-03-07, 15:19   #36
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

ציטוט:
תאמתי אצלי אין הרבה ערבים כי באמת גר באזור המרכז אז אני לא כל כך יכול לדבר לגבי הבעיות שמה. אבל עדיין תבין שאתה לא יכול סתם ככה להרוג אנשים..
אתה יכול, אם אותם אנשים היו הורגים אותך בכיף. לא למדת היסטוריה? אתה בטח גר בת"א...
סינטרקס
סיינטרקס
ישן 13-03-07, 15:20   #37
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
תשמע זה לא כאילו אני אוהב תערבים האלה אבל אתה לא יכול סתם ככה לגרש אותם מהדינה רק בגלל שהם מהווים סיכון, יש להם זכויות כמו כל אזרח יהודי אחר פה
לא, אין להם. ערביי ישראל אפילו לא יכולים לרכוש קרקעות בארץ, יש חוק קק"ל, שאומר שרק יהודי רשאי לקנות קרקעות במדינת ישראל ואינו רשאי למכור קרקע לכל מי שאינו יהודי(זה כולל גם ערבים). הם גם לא רשאים לפתח את הישובים שלהם, כל תוכנית לפיתוח ישוב ערבי עד היום נתקלה בסירוב מהמועצה שאחראית על כך. המידנה יכולה (ועושה בפועל) לקחת כל שטח שהם יושבים בו ולקחת ממנו קרקעות לצורך הפיכתו ל"שטח צבאי סגור" על מנת שחיילים יתראמנו, ואחרי שאין יותר שימוש לקרקע בשביל הצבא השטח לא חוזר בחזרה לערבים, זה כבר נחשב שטח של המדינה, ועושים את זה הרבה במיוחד באיזור הצפון אם אני לא טועה..
בנוסף, הזכויות שלהם שונות גם בתחום החינוך, על כל 6 שקל שמקבל ילד יהודי במערכת החינוך מקבל ילד ערבי 33 אגורות. מה עוד? אממ... חל עליהם איסור מהמדינה ללמד את הקוראן שזה התנך שלהם בבתי ספר הערבים. זה כמובן רק חלק קטן..
ישן 13-03-07, 15:21   #38
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bodybuilder
תאחלס ישראל היא אדמה ליהודים ! אותו דבר רשום גם בתנ"ך
מה? עכשיו הפתעת אותי... ממתי אתה מאמין בזה?
ישן 13-03-07, 15:21   #39
toxicity

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bullet
אתה יכול, אם אותם אנשים היו הורגים אותך בכיף. לא למדת היסטוריה? אתה בטח גר בת"א...
אני לא צפוני ולא כלום אתם פשוט באים בדעה שהכל מגיע לכם וכל מי שמפריע צריך לזיין לו תאמא. אי אפשר להסתכל רק על עצמנו ככה אין מה לעשות. אתה לא יכול להרוג אף אחד סתם כי הוא מפריע לך לשמור על מדינה יהודית. אתם בדיעה הרבה יותר מידיי גזענית אבל תמתי אני יכול להבין למה..
ישן 13-03-07, 15:22   #40
kaga
חבר פעיל

הסמל האישי שלkaga

Bullet חחח סוף סוף אני פוגש איזה שמאלני מהמרכז! (דרך אגב בתגובה האחרונה שלי צדקתי).