|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה, אני באמת ארחם עליך ביום שתחליט לעשות חיטוב כי זה יקח לך כל כך הרבה זמן... ולגבי היותר בריא... מה אתה לא תוציא משפט אחד רציני מהפה? בכל מקרה לפי ההבנה שלי אתה מצליח בתחום שלך, אז שיהיה בהצלחה בהמשך ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() denous,
מה ההגדרה שלך לבריאות? הגדרה שלי, מדדי בדיקות דם, כולסטרול, שאר השומנים, רמות כדוריות דם אדומות תפקודי כליות וכבד, דופק מנוחה, ולחץ דם. יש משו שפספסתי? ותודה, בעיקרון אני כן מתחטב לאט לאט ת'אמת, לא בכוונה אבל זה מה שקורה שעושים נפח מטורף של אירובי, הצפי זה שסך הכל יצא לי להוריד 8-10 קילו פלוס מינוס עד נובמבר בערך..
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
לטעמי, בן אדם באחוז שומן שלך, לא יכול להקרא בריא... כי בוא ניהיה מציאותיים, אתה עומד על 20+ אחוז שומן לערך, אם אתה קורא לזה בריא אז מספיק להכנס לכל אתר, מהכי מפגר למתוחכם ביותר כדי להבין ש20 אחוז שומן ומעלה מביא איתו סיכונים רבים ולא בריא... בנוסף לזה, אני מקווה שילך לך טוב עם הצפי ושלא תתקע באיזה שלב.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
לא יודע מה לעשות !! | ThE HummeR | פיתוח גוף-כללי | 10 | 11-06-09 23:36 |
לא יודע מה לעשות.. | radio111 | פיתוח גוף-כללי | 7 | 17-05-09 17:17 |
לא יודע מה לעשות יש עומס ולא יודע איך לסדר ת'אימונים | EILAM1993 | אימונים | 11 | 06-09-08 20:40 |
לא יודע מה לעשות | Nick | אימונים | 4 | 11-11-07 11:44 |
לא יודע מה לעשות... | sneori2 | אימונים | 8 | 01-11-07 23:57 |