|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() כל התחרויות מר עולם מר זה,
זה קצת מזכיר לי את הקטע שנניח כל אחד מכיר מישו שהוא או אח או שכן או בן דוד שלו הם אלופי הארץ בג'ודו, אני לא אומר שהרמה שם לא גבוהה, אבל מר עולם, זה לא אולימפיה, זה כמו אליפות הארץ לעומת אליפות המתנ"ס . קצת מצחיק אותי שממציאים תחרויות (בכל ענפי ספורט לא ספציפית בפיתוח גוף) בשביל שלאנשים יהיו תארים.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תמונה עדכנית של יוני האנה | ניגרי ענק | פיתוח גוף תחרותי | 13 | 29-02-12 14:40 |
סיכום סמינר החורף של איגוד נאבא בחסותו של מר עולם אלי האנה | Night_Wolf | פיתוח גוף תחרותי | 0 | 15-02-08 21:54 |
חופשה באירלנד | P-a-n-1-c | פיתוח גוף-כללי | 14 | 27-12-07 15:37 |
פרסומת חדשה של אלי האנה מר עולם | טל יואב | פיתוח גוף תחרותי | 7 | 01-12-07 08:40 |
יש למישהו תמונות עדכניות של יוני האנה? | ^סהר^אבוטבול^ | פיתוח גוף תחרותי | 19 | 26-08-07 12:36 |