|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מה קורה?
אני מעוניין לקנות אבקת חלבון ובאמת שאין לי מושג בזה. קניתי שהתחלתי להתאמן גיינר של פרובודי והוא היה מצויין והבעייה היא שהוא נגמר לי ממש מהר. הבנתי שאבקת חלבון יכולה להספיק גם ל-3 חודשים, זה נכון? ואם כן על איזה סוג אתם ממליצים? לא יודע אם זה קשור. אני 1.82 שוקל 71 תודה מראש, ניר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() עזרה"?? תודה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
חדר כושר: מועדון ספורט רמת פולג
|
![]() אתה מחפש אבקת חלבון או גיינר ?
זה שתי דברים שונים האחד הוא הבסיס לפיתוח השריר והשני לעליה במשקל לאנשים שקשה להם לעלות (שחיפים) מה אתה מחפש ?
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() אבקת חלבון יכולה גם להיגמר לך תוך חודש תלוי כמה אתה משתמש בה בעקרון בכל אבקת חלבון 70 מנות הגשה אז אם תשתמש באבקה פעם אחת כל יום אז היא תיגמר לך טוב 70 יום
אם אתה שואף לעלות במסה(לגדול) אני ממליץ לך לקחת גיינר למרות שלפי דעתי אוכל עובד יותר טוב ואם אתה לא רוצה לגדול פשוט תיקח אבקת חלבון כדי שתגיע לכמות חלבון היומית המומלצת לך. דרך אגב ממליץ על פרו-בודי טעם קרם עוגיות,או שוקו פצצה!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() גיינר אני כבר לא מחפש. עליתי כבר מספיק במסה ואני רוצה להישאר כמו שאני ופשוט נמאס לי מהטונות.
הייתי משתמש בגיינר של פרובודי והוא היה קטלני! עכשיו אני מחפש רק אבקת חלבון כתחליף לטונה,חזה עוף אחרי האימון. ואני מתכוון לקחת את זה רק אחרי אימון - 4 פעמים בשבוע.. חשבתי לקחת את האבקת חלבון של probody בגלל ההצלחה שהייתה לי עם הגיינר שלהם.. מה אתם אומרים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אבקת חלבון matrix m5 האבקה הכי טובה שיש היום והכי מומלצת והכי טעימה לפי מה שאומרים הכי גם מתחיל לקחת אותה
ומי שאמר על הפרו בודי היא ממש לא טעימה יש לי אותה בארון לא נוגע בה טעם של חרא עם טעם לוואי
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() יוסי זאת כבר האבקה השלישית שלי שהזמנתי של פרובודי ניסיתי את הבננה,קרם עוגיות ושוקו נשאר לי רק וניל ובנתיים הטעמים פשוט מעולים!אני רק מחכה לרגע אחרי האימון שאני אשתה את השייק חלבון!!אם זה לא הוכחה שהאבקה טעימה אז מה כן?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() לי היא לא טעימה יש לה טעם לוואי ואני נגעל ממנה לא יכול לגעת בה לא יודע מה איתכם
![]() |
#9 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני אישית ממליץ לך על חברת syntrax או את הwhey shake שזה חלבון מעולה לאחר האימון או שאתה יכול לקחת את ה matrix שהוא קצת יותר טוב (מכיל תשלובת חלבונים) שהוא גם יותר מתאים לצריכה במשך שאר היום כתחליף לארוחות.
גם עוד דבר, זה לא שאתה לא יכול לעלות עם אבקה רגילה, אתה כרגע לא רוצה לעלות וזה בסדר, אבל גם אם תרצה לעלות תוכל להכין גיינר בקלות בעזרת הוספת פחמימות פשוטות ומורכבות (לדוגמה סוכר ענבים ושיבולת שועל בשייק) וגם תוכל לשלב חלב במקום מים בשביל אקסטרה קלוריות. שמע אני אישית הייתי משתמש בגיינרים אין לי שום דבר נגד זה אבל אישית אני מעדיף לקחת אבקה רגילה ולשלב איתה תמרים כסוכר פשוט לאחר האימון אבל זה כל אחד והעדפה האישית שלו. אני אומר אם אתה בקטע של אבקת חלבון נטו לך על המטריקס אחלה של אבקה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אני יותר נוטה לכיוון הפרובודי בגלל המחיר שזה 300 ש"ח לעומת 400 ש"ח של מטריקס.
ההבדל כזה משמעותי בין האבקות? מבחינת טעם אין לי דאגות, הגיינר של פרובודי היה לי מצויין וממש טעים גם בלי חלב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() תקשיב לי אחי שהייתי בדיוק באותה בעיה משלך אמרתי למה שאני יוסיף 100 שקל כשלא הייתי מבין כלום וזה טעות ועכשיו קניתי את המטריקס הוא לא רואה את החלבון של הפרובודי המטריקס זה תשלובת של 3 סוגי חלבון והקזאין יאפשר לך ספיגה ארוכה של חלבון היא הרבה יותר טובה בקיצור
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() התכנון שלי הוא לשתות את זה עם חלב בשביל הטעם והתוספת קלוריות שזה יתן. אתם ממליצים אז על החלבון של פרובדי? לי הוא נראה מצויין.. תודה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אני שונא בננה והקרם עוגיות היה ממש טעים
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אבקת חלבון חדשה ..!! | benben | תזונה ותוספים | 9 | 01-08-10 08:44 |
מחפש אבקת חלבון טעימה | B0dyBuilding | תזונה ותוספים | 10 | 01-05-10 15:01 |
מחפש המלצה לאבקת חלבון | orsho | תזונה ותוספים | 8 | 20-08-09 13:59 |
מחפש שייק חלבון חדש | sagi10 | תזונה ותוספים | 20 | 26-12-07 18:06 |
עזרה בבחירת אבקת חלבון חדשה + יצרנים. | RoyGush | תזונה ותוספים | 12 | 24-10-07 03:19 |