|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
חדר כושר: Your R your Own Gym
|
![]() התכוונתי שאתה לא ישן מספיק,ולא אוכל מספיק. הקלוריות שאתה אוכל בקושי מספיקות לך לקיום ומבחינה אבולוציונית שריר הוא לא הכרחי- אתה צריך לעשות הרבה דברים כדי להגדיל את המסה הן מבחינה הורמונלית והן מבחינה מטבולית- לאכול יותר ואוכל נכון.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי אתה אוכל בסדר גמור ואם בצהריים אתה קרוב ל45 גרם חלבון בארוחה בשרית שלך ז"א
אתה סביב 2 גרם חלבון לקילו משקל ביום - זה נורמה ואפילו זה קצת יותר בגלל שאתה עושה 1-2 אימונום בשבוע. לדעתי אתה צריך למצוא אפשרות להגדיל כמות אימונים, אתה לא חייב חדר כושר, אפשר להוסיף אימון אחד של רק מתח ומקבילים, אפשר לעשות שכיבות שמיכה ברמות קושי שונוןת, ישנם המון אפשרויות. עדיף להגדיל שעות שינה אומנם פגשתי אנשים ש-6 שעות היה להם מספיק. אם אתה בחופשה בבית מגדיל משמעותי שעות שינה אז כנראה 6 שעות לא מספיק. עדיף גם לאכול חלבונים מיד אחרי אימון, אוכל קלסי זה מי גבינה עם קצת: סוכר ענבים או דבש או סתם סוכר. נערך לאחרונה על ידי sgenkoro, 27-04-12 בשעה 21:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() איך הגעת לחישוב הזה שיש לי 2 גרם חלבון לכול קילו לא ברור לי אני שוקל 70 קילו ומכניס משהו כמו 80 גרם חלבון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי אני לוקח את המילים שלי בחזרה.
עשיתי חישוב וזה מה שאני אוכל ביום טוב מאוד שלי סה"כ קלוריות: 1753 קלוריות סה"כ חלבון: 121.8 גרם סה"כ שומן: 52.2 גרם סה"כ פחמימות: 195.9 גרם סה"כ כולסטרול: 890.8 מ"ג סה"כ סיבים תזונתיים: 1.3 גרם הבעיה היא שהתאמנתי בארך כשנה והיתי אוכל ביום 2 ביצים וארוחה בחדר אוכל בבסיס שזה מנת בשר ואורז\תפוח אדם\פסטה ואחרי אימון טונה. וזה ביום האימון כיוון שחשבתי שיום מנוחה לא משמעותי מבחינת תזונה. ועדיין אני נשארתי עם אותה הקרס הקטנה ואחוז שומן מכובד. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מאזן קלורי חיובי | AudiTT | תזונה ותוספים | 5 | 06-10-09 18:23 |
מאזן חיובי.. | manzor | תזונה ותוספים | 5 | 30-03-09 16:11 |
ירידה במשקל, למרות מאזן קלורי חיובי | אגוז | תזונה ותוספים | 9 | 10-02-09 15:38 |
מאזן קלורי חיובי - אימון לא עצים | dor_dru | פיתוח גוף-כללי | 8 | 25-12-08 23:28 |
זה מה שקורה כשלא יודעים מה זה מאזן קלורי חיובי... | SiX PACK | פיתוח גוף-כללי | 50 | 10-06-08 22:42 |