|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם תבדוק, תתפלא לקרוא שרוב צמחונים אינם אנמים. דרך אגב כמות מקסימלית של ויטמין b12 לא בבשר. אני לא צמחוני ולא אוכל בשר אדום. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
חדר כושר: Your R your Own Gym
|
![]() ציטוט:
אנשים טיפשים רובם לא תזונאים מומחים וכאשר מתחילים מעבר לצמחונות או טבעונות שוכחים מדברים כמו מחלות עד שלא מקבלים אותן. ולגבי בשר אדום.. ואי הלווי שיכלתי לאכול כל יום,פשוט באסה המחירים פה של הבקר צריך שתהיה פה אמריקניזציה עם הבשר למה 60 שקל לקילו לא כל אחד יכול להרשות, וכדי שיהיה חוסר בB-12 אתה צריך לאכול דייטה חרא במשך תקופה קצרה. חבל שאתה מוציא בקר מהתפריט שלך(ואני אומר את זה עם כל הכבור ליורובסקי). http://en.wikipedia.org/wiki/Vitamin_B12_deficiency נערך לאחרונה על ידי Lеon, 14-04-12 בשעה 22:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל הוא טעים ופעם או פעמיים בשנה אני אוכל כבש. B-12 יש בדגים בשפע וכמות עדירה של ויטמין הזה ישנה בפירות ים (לא כשר- לא להתנפל עלי). חוץ מזה אני אוכל עוף\הודו בערך פעמיים בשבוע ומשלים עם מולטי ויטמינים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
צמחוני התחלתי להתאמן (שחייה | אלמוג אש | תזונה ותוספים | 1 | 08-04-12 19:46 |
התחלתי צבא איך להתאמן במקביל??? דחוף | ORs | אימונים | 3 | 12-03-12 16:49 |
חדש בעניין, התחלתי להתאמן לפני שבועיים וכמו כן גם התחלתי לאכול נכון, השאלה מזה נכון? | LioR.P | תזונה ותוספים | 6 | 04-12-11 01:36 |
התחלתי בדיאטת חלבונים | matanh | תזונה ותוספים | 6 | 11-08-10 01:25 |
התחלתי להתאמן על תרגילי דגל | Mr.Bazooka | פיתוח גוף-כללי | 1 | 23-08-07 18:05 |