|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() Homie יאפס
אתה מגעיל והתגובות שלך מגעילות שיחסמו אותך כבר אתה מוריד את הרמה עם התוסכל שלך גם עם ארנולד שוורצנגר היה מעלה תמונה הייתה מוצא משהו שהוא לא בסדר אצלו ואתה יותר טוב מתי תבין כבר שאף אחד פה לא בתחרות איתך (ועם כן אז הרוב פה במצב טוב ממך) כל פעם שאתה מגיב כמה אתה "חזק יותר" שמן יותר! שחושב שהוא חזק אתה מטריף אותי!!! עם הייתה מתאמן איתי באותו מכון ברגע הראשון שהייתה מתחיל לזיין בשכל כמה אתה חזק הייתה מקבל שמלית ללסת שהייתה מורידה אותך ואת כל הפוזה שלך לביקור קרוב עם הריצפה יאפס שתחנת מהשומן שלך אתה לא מבין כמה אפס אתה הייתה מת לגוף כמו של סיקס פאק !!! כל הפורום פה לא סובל אותך מתי תבין כמה אתה אפס בחיים לא אמרת מילה טוב על אף אחד פה רק אפסים לא יודעים לפרגן אתה הגועל בגועל אתה מטריף אותי ואני הבטוח שאני לא היחיד שחושב ככה אין מילים לתאר כמה אתה עלוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מצטער אם פגעתי בך ג2ר תזכה למצוות עכשיו ברצינות, נכון שאתה בתול?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קצת הגזמת בחלק מהדברים מסכים איתך הומי אתה לא יכול לדבר על הבחור שהעלה תמונות... ואם אתה לא רוצה להיות חטוב, זאת בעיה שלך , ולך קח מהבחור שהתערב איתך את הכסף בסוף כל אחד והמטרה שלו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אלכסיי לסקוב בסרטון חדש | אמרון | פיתוח גוף תחרותי | 16 | 23-09-11 16:21 |
מפומפם על 84 קילוגרם.. :) | אדיר53 | גלריות הגולשים | 25 | 10-08-09 19:09 |
אלכסיי לוסקוב בסרטון | Apocalipsa | פיתוח גוף תחרותי | 6 | 27-08-08 23:59 |
ולנטינו בסרטון חדש בהקשר לסטרואידים | MagneZium | פיתוח גוף-כללי | 24 | 21-11-06 20:13 |