ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

 
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 02-03-12, 18:12   #5
ThaiB0X
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלThaiB0X
 
תאריך הצטרפות: Apr 2007
הודעות: 3,795
ברירת מחדל

בזמנו חשבתי גם אני שהכל זה משחק של קלוריות ושאין מנוס מלהעלות באחוזי שומן בזמן תקופת מסה. היום אני מבין שאמנם זה לא נפוץ - אך בהחלט אפשרי לעלות במסת שריר ולרדת באחוזי שומן תוך כדי.

כרגע אני עובד עם תכנית מאוד מוזרה - אני הולך לכשל פעם או פעמיים בשבוע בשני תרגילים כבדים (סקוואט - בנץ' / מיליטארי - משיכה) מאוד ל7-15 חזרות איטיות מאוד בדרך כלל. כרגע ההתקדמות מדהימה. אני מעלה 5 קילו על המוט מדי אימון ועליתי בערך 4 קילו משקל גוף בשבועיים האחרונים. לא בדקתי מתמטית, אך לטעמי ירדתי מעט באחוזי שומן למרות שטרפתי כמו חיה רעה. אני לא סופר קלוריות כלל, אך לא צורך מזון מטוגן, ג'אנק פוד (אלא אחרי אימון - לא אכנס למדע מאחורי זה). התפריט שלי כולל המון חיות מתות, ביצים, תרד, שלל ירקות, לחם מלא (לא נוגע בדגנים כלל בדרך כלל, אבל צריך להעמיס) ומעט פירות.

אני אחזור על זה שוב - אני מתאמן אחת לארבעה-חמישה ימים - אימון בן 10 דקות בערך (שני תרגילים בני סט אחד לכשל איטי מאוד), וזה ללא ספק עובד נפלא. אני מעלה את משקלי העבודה כל אימון ב5 קילו וכמות החזרות נותרת בעינה. אני מקפיד לשמור על 3 דקות עם שעון בין התרגילים על מנת לא לבלבל בין שיפור במשקלים להפחתת זמנים.

אמשיך עם זה עד שאסיים עם השלב בו אני מסוגל להעמיס עוד משקלים מדי אימון. התחלתי עם התכנית ה'מוזרה' הזו אחרי שקראתי קצת מחקרים מעניינים של ארתור ג'ונס הדגול.

עם SS בזמנו העליתי המון משקל גם כן, אך עם הרבה יותר זמן והשקעה. אני לא חושב שזה נחוץ אם אתה מנסה לייעל זמנים, למרות שאני עדיין ממליץ על SS לכל אחד שמחפש תכנית יעילה ופשוטה מול העיניים.

בהצלחה,
רגב. RegevElya.Net.,

עריכה: ראוי לציין שהשלתי מעליי המון מסת שריר בשנה האחרונה בה טיילתי בעולם, ולכן יש פה אלמנט של מערכת העצבים המרכזית וזכרון שריר. התחלתי להחיל את ה'תכנית' גם על חבר שלי שלעולם לא התאמן לפני כן בשום צורה - והשיפור אצלו דומה. הוא עדיין מעלה 5 קילו מדי אימון ורואה שינוי מאוד ברור תוך שבועיים. הוא, בניגוד אליי - העלה מעט באחוזי שומן - אבל זה בגלל שהתפריט שלו מלא בלאפות עם שווארמה של הטכניון.
ThaiB0X מנותק   הגב עם ציטוט
 


חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום

אשכולות דומים
אשכול מפרסם האשכול פורום תגובות הודעה אחרונה
רוצה להתחיל להתאמן... amikam2000 אימונים 2 26-10-11 23:27
אז... אני רוצה להתחיל ss eatinpie אימונים 4 30-12-10 12:50
רוצה להתחיל ss שחר פורום אימוני כוח 5 10-08-10 16:42
אני רוצה להתחיל אימוני כוח... TAMIR.pRo תזונה ותוספים 6 21-09-09 16:33
רוצה להתחיל KeLa אימונים 3 01-08-08 15:15


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:01.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים