|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה מפתח לך לא רק גוף יש פה גם כוח מתפרץ גם היפרטרופיה גם סיבולת וגם סיבולת לב ריאה. כוח מתפרץ? - עליות כוח , rm1 בלחיצות חזה היפרטרופיה? - תרגילים שאני לא מצליח יותר מ10 חזרות ברצף : דגל , באק לברים , צלבים , עליות מתח על יד אחת וכ'ו. סיבולת? - שכיבות שמיכה , עליות מתח , מקבילים סיבולת לב ריאה? - אני עובד עם שעון דופק מידי פעם , כל האימון שלי הדופק לא יורד מה130-140 , בסוף כל סט מגיע ל185-190. וזה על קצה המזלג. חלק מהתרגילים מציבים את המייצבים , או שרירים כמו כתפיים , אחורית קדמית , בעומסים שהם לא רגילים אליהם , וזה מפתח ברמה יוצאת דופן. אני יכול לומר לך שעד לפני 3-4 חודשים כשלא עשיתי את זה הייתי בחור חזק יחסית ומרים משקלים יפים. היום בכל תרגיל העלאתי בין 10-40 קילו בעבודה. הזמן התאוששות שלי נהיה מהיר מאד , אני מחכה לפעמים אפילו רק 40 שניות ונכנס כבר לעוד סט ושומר על אותו מספר חזרות . והשינוי הכי דרמטי מבחינתי , אני מרגיש את המערכת העצבית שלי , מתפקדת בצורה הרבה הרבה יותר טובה ונכונה, אני מרגיש את המעבר כוח לשריר והניצול שלו מבחינת גודל לכוח שהוא מסוגל להפיק. זו דעתי כמובן אתה יכול לחלוק עליה וזה מקובל.
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() איפה אתה מרגיש את זה ואיך אם אפשר לשאול? כואב לך יותר שאתה מקבל מכה? מדגדג לך יותר שחבר שלך מלטף אותך?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
סופר סט | The Game - Triple H | אימונים | 3 | 14-05-07 20:18 |
סופר סט | din123 | אימונים | 0 | 07-04-07 00:14 |
סופר סט | solomoniko | אימונים | 7 | 05-04-07 21:44 |