|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום !
אני מתאמן בss בערך חודש יש התקדמות והכל טוב שמתי לב שהיד האחורית עובדת הרבה יותר בss ובלי קשר אני גבוה(193) ושוקל 95 ככה שהיד הקדמית שלי קטנה ולא פרופורציונלית קראתי מאמרים ושם אמרו שלא הכי כדי להוסיף תרגיל עזר אבל אם בכל זאת מוסיפית לידיים אז לעשות רק באימון האחרון בשבוע בגלל שיש יומיים התאוששות ולהוסיף תרגיל עם שני סטים של 8-12 חזרות השאלות שלי הן ככה 1 האם זה נכון וזה אפשרי במצב שלי (אני יודע שאני נשמע כמו ילד קוביות) 2 איזה תרגיל כדאי ? 3 האם גם בתרגיל זה במידה והשימוש הוא עם מוט ארוך אוw תהיה עליה לינרית במשקלי העבודה ? 4 איך יהיה החימום של תרגיל זה? תודה רבה לעוזרים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יכול לפמפם בייספס בss באיזו ווריאציה שבא לך, העיקר באתה ממשיך להתקדם בתרגילי בסיסי וזה לא פוגע לך בהתאוששות לאימון מתח או בנטאובר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל אתה מהיר חחח
האם השיטה הזאת האמת טובה נגיד וכפיפה עםw ואני יעשה חימום קטן לפני של הידיים 2x8 ועליה לינרית ב2קילו בשבוע או שאני סתם יתקע את עצמי ותודה על העזרה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לא חושב שיש טעם בלעבוד עליה לינארית על הביספס בתרגיל פשוט(שעובר דרך מפרק אחד). תעשה מה שגורם ליד שך להיראות כמו שאתה רוצה (עליה לינארית\נפח- לא משנה)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() נפח כלומר יותר חזרות ? ויש לך רעיון לחימום טוב ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() y do u need warmup after bench / pull ups / bor ?
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אתה דיי צודק אבל יש לי שאלה אולי עד עכשיו לא נהגתי נכון לא צריך לפני כל תרגיל לעשות חימום בss
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה ss בלי כל מה שיש מסביב-שמה תשקיע אנרגיה
ולא בפמפומים מיותרים חבר |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() תקרא מאמרים על התכנית- ותבין שזה מיותר
אם זה עוזר לך פסיכולוגית- תפמפם- להזיק זה לא מזיק... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() הוספת תרגיל עזר בתכנית הזאת אינה מחייבת או נחוצה למרות זאת כל השיטה של הוספת תרגיל עזר זה מקורה במאמר שאני לא יודע אם מותר להעלות אותו לפה למרות זאת אני חושב שזה כדאי למצבי מה שרציתי לדעת זהכמה התרגיל יהיה אפקטיבי בשיטה זו?
ואם זה יפריע להתאוששות למרות שזה רק פעם בשבוע ויש אחרי אימון כזה יומיים חופש . ואם יש דעה או המלצה אני אשמח לדעת אותה לכל כיוון ועוד יותר טוב אם יהיה לה הסבר |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() ברגע שתגיע למשקלים של שיאים שמוציאים ממך הכל ואימונים מגיעים כבר לשעתיים וצפונה לא יהיה לך כוח לשום דבר אחר.
דדליפט או קלין עוצמתי יוציאו ממך את כל מה שנשאר לך |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() תעשה מתח 3x5-7 עם משקל ואם בא לך לקרוע את הידיים ישר אחרי המתח תן סט של בייספס
אתה תסיים אימון עם ידיים רועדות והם יגדלו הרבה יותר מהר מכל מי שעושה אימון ידיים או ABCDE
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם היית קורא היית שם לב שזה לא אמור לפגוע בהתאוששות וזה רק פעם אחת בשבוע בלי קשר אני עושהbor ולא קלין |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() מתח זה תרגיל שמכניסים בss, הוא חלק מהתכנית.
מתח סופינציה עם משקל מסתבר כתרגיל שמעודד גדילה משמעותית של היקף בידיים. בקשר לאימון מפוצל, אנשים חושבים שבתכניות מפוצלות הידיים גדלות כי יש הרבה עבודה לתרגילים מבודדים, אני אומר לך שאם תעשה מתח ו2-4 סטים של בייספס בשבוע היד שלך תגדל מהר יותר
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() מתח בכללי זה תרגיל שעושים במקום קלין בדרך כלל ממש לא חלק ישיר מהתוכנית אני העדפתי לבחור בbor במקוםכי גם אני לא יכול לעשות קלין במידה ואני עושה מתח בסופצינה בנוסף איך זה ילךבמהלך אימון ? אם כבר בגלל שזה תרגיל יותר מורכב זה יותר יכול לפגוע בהתאוששות לעומת כפיפה עם W
בלי קשר אני מעריך מעוד את התגובות בכל דעה שהיא! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() יש לי בבית את הספר ppst 2e
קראתי על ss לא פעם אחת אם המחבר של התכנית רושם שיש מתח בתכנית אז יש מתח בתכנית. חודש ראשון- 6 שבועות ראשונים אמורים לעשות דדליפט פעמיים בשבוע ולהתקדם מהר אחר כך מתחילים ללמוד פאוורקלין או לעשות מתח(עדיף מBOR) אחרי עוד חודש או כמה שבועות עושים פעם בשבוע דדליפט, פעם מתח, פעם פאוורקלין(או BOR) אחרי עוד חודש או כמה שבועות כשהדדליפט כבד עושים פעמיים מתח(פעם רגיל פעם הפוך) ופאוורקלין מתחלף עם דדליפט פעם בשבוע בלבד אחרי התקופה הזאת עושים את ss עם יום קל באמצע שבוע בתהליך צריך להגיע למתח משקל גוך ל7-8 חזרות לפחות(בהנחה שעולים איזה 10 קילו בתכנית זה מכובד מאוד, או במקרה שלי ואחרים 20 קילו) מי שעושה את התכנית כמו שצריך יגיע למשקלים גבוהים מי שלא עושה כמו שצריך ייתקע עם 105 סקוואט ו120 דדליפט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() יש סיכוי לדבר איתך בדרך יותר יעילה ולא בפורום?
כי לפי מה שאני קראתי באינטרנט במאמרים רבים לא ראיתי דבר דומה למה שכתבת באמת מעריך את העזרה |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לפי מה שקראתי עד עכשיו זה לא כמו שאתה אומר את הספר לא קראתי אני ממש רוצה לדבר איתך ולהבין יותר את האימון אם יש דרך חוץ מהפורום שלח לי בבקשה הודעה לאימייל silvera9@walla.com תודה! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
בקשר לקיאטין | nadavb12 | תזונה ותוספים | 0 | 10-03-09 23:12 |
ידיים | Soprano | גלריות הגולשים | 46 | 22-03-08 15:06 |
ידיים | CatDog | אימונים | 4 | 16-03-08 21:57 |