|
|||||||
| אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 |
|
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
i've would mix it a little bit, a1b1 and a2b2
a little bit variation is not bad ![]() a1 סקוואט 3x5 בנץ' 2x5 תרגיל עזר בנץ' תרגיל יד אחורית b1 דדליפט 1x5/מתחלף עם בנט אובר 3x5 פרס(עמידה) 3x5 תרגיל עזר פרס מתח 4x6 עם משקל a2 squat 80% weight then in a1 but 4*8 / front squat 4*8 incline bench 3*8 deeps 3*5 b2 deadlift (75-80% then a1) 3*5 / good morning / stiff leg heavy pull ups 5*3 standing dummbell press 3*8
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
חבר פעיל
|
אלה לא משקלים מספיק טובים לעבור איתכם תכנית, ואני עוד זוכר מראש שהסקבט שלך עם טכניקה לא טובה.
אבל מה תעשה זה כבר בחירה שלך. הרבה נפח ללחיצות, חתירות ומשיכות, פעם בשבוע לחיצה כבדה דדליפט כבד פעם בשבוע עד 10 ימים סקבט פעמיים בשבוע, אחד נפח אחד עצימות מבודדים לפרק תטרייספ, אם אתה רוצה אז גם (אבל קצת) בייספ אפשר גם קצת בטן זהו |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
ציטוט:
חייב להודות נשמע נחמד מאוד, מגוון... יהיה כיף לעבוד בצורה כזאת בוא נגיד ! שוב רק כמה שאלות.. למה רק 2 סטים של בנץ' בa1 אם פעם בשבוע יוצא דדליפט זאת אומרת שגם פעם בשבוע יצא אימון בנט אובר פרס תרגיל עזר לפרס ורק אז מתח ? זה הסדר של האימון גב התחלה וגב מתח בסוף ? ומדוע 4 סטים של מתח אם כבר עושים 3 סטים של בנט אובר ? שאלה אחרונה רשמת מתח כבד השאלה אם התכוונת ל5 סטים של 3 חזרות או שטעית פשוט ? ד"א המטרה היא נטו לעלות במאסה שום רצון לכוח (כמובן ששני הדברים נלווים אבל אני מקווה שאתה מבין את הכוונה שלי ) יש אישור לתכנית כזאת למאסה ? |
|
|
|
|
![]() |
|
|