|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#101 |
חבר פעיל
|
![]() מה שאנחנו רואים זה גם על חומרים אל תשכח.
חוצמזה שאמרת את זה זיו יחסית לליפטרים הבילדרס חלשים אתה לא יכול להשוות את הבילדרס לאוכלוסיה הממוצעת. אז כן בשבילם הליפטרס הבילדרים הם פרארי שנוסעת על 60 מה לעשות סתם דוגמא למה שgmt אמר , אני בא למכון אצלי לדוגמא ללחוץ 100 קילו, אני כולי 80 קילו אנשים צוחקים עלי שאני שם את המשקל והמאמן צוחק עלי שאני מבקש ממנו תבוא להוציא לי את המוט אבל אז אני נותן 5 חזרות וכולם בשוק טוטאלי כאילו לקחתי את אליפות העולם בלחיצת חזה ובשבילי זה משקל בושה אחרי זה בא אלי המאמן ואומר לי שעשיתי צ'יט כי עשיתי קשת בגב מספר לכולם לא להתאמן ככה כי אני מסכן את עצמי וזה לא באמת שהרמתי את המשקל הזה עכשיו, בגלל שאני קצת יותר גדול מהמאמן וטיפה יותר חזק לא ממש הקשיבו לו אבל אם זה היה בילדר רציני ,גדול שאומרים את זה (ויש כאלו) היו מקשיבים לו והולכים אחריו למה? בגלל איך שהוא נראה. לא שאכפת לי אבל זאת המציאות במכוני הארץ ובגלל זה קצת מבאס לפעמים להתאמן שם אלא אם כן יש איתך כמה מתאמני כוח במכון בגלל זה התאמני כוח מתאגדים בפורומים ותוקפים כל שטות שיוצאת מכל מיני אנשים כי במכון אתה לבד ואין לך כוח להתווכח ועל גביי הפורום יש פתאום מלא אנשים שחושבים כמוך קראו כמוך מתאמנים כמוך ואז אפשר גם לעשות דיון כמו שצריך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
חבר פעיל
|
![]() אני אישית כמתאמן כוח חובב עם היה לי מקום בבית ומספיק כסף הייתי בונה מכון כושר קטן בבית ומתאמן לבד או עם חברים .. והערצה היחידה שהייתי מקבל זה רק בפורום\בפייסבוק וכך כמו כולנו-בין עם אתה בילדר או מתאמן כוח .
ציטוט:
אבל שאתה על חומרים כל הזמן זה כבר סיפור אחר אתה אמור לאבד הרבה כוח איפלו עד 10 9 אחוז שומן וכן מפתחי גוף מתחרים חזקים לעומת האוכלוסיה בדרך כלל בלחיצות אבל עצוב לראות מתחרה על חומרים עושה אותו משקל שהוא עושה בבנץ רק בסקוואט ועושה רבע תנועה 10 חזרות נערך לאחרונה על ידי harder, 26-10-11 בשעה 15:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
עוד דבר הפאוורליפטר מרים עם חגורות ועם כל הטכניקות האלה שעוזרות ובסך הכל ההבדלים הם אולי 20 קילו!!!! במשקל שהוא ירים אז איך אתם יכולים להגיד שבודיבילדר הוא חלש רק על זה אני מתעצבן פה לא מעניין אותי איזה שיטת אימונים יותר טובה רק תפסיקו לנגן על זה שבודיבילדר הוא חלש אני מגיע לחדר כושר (ואני לא נחשב לכזה חזק) ואנשים מסתכלים עליי כאילו אני משוגע לא מבינים איך אני מרים את המשקלים ואני מאמין שככה זה עם כל אחיי הבודיבילדרים!! אז בואו נסגור את הוויכוח הזה שבודיבלדר הוא לא חלש!
![]() |
![]() |
#104 |
חבר פעיל
|
![]() הינה מתאמן כוח שהוא טען בעבר שהוא טבעי אבל בספק עם הוא בסירטון טבעי בכל מקרה זה לא משנה הכוח שהוא מציג מתרגם מצוין את השרירים הענקים האלה
תשבו אותו למי שאתם רוצים אבל הוא אוכל אותם אולי פחות גדול אבל יותר חזק |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
מנהל ראשי
|
![]() נו מה אתה רוצה להראות בזה הבאת מישהו ענק שמרים משקל גבוהה אותו דבר תראה את ליאור גייניש מרים 220 קילו לחיצת חזה והוא לא בהרבה יותר גדול ממנו
![]() |
#106 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא פאוורליפטר אחי ולא התיימרתי להיות אני עושה אימוני כוח כרגע אני בכלל משחק פוטבול ואין לי שום אפשרות גם לעלות במשקלים (אגב השיא שי בלחיצה זה 117.5 3x5 שזה גם מאד חלש יחסית לחבר'ה שאני מכיר) וגם לא טענתי בשום מקום שאני חזק או יותר חזק ממישהו להיפך לעומת החבר'ה שמתאמנים כוח שאני מסתובב איתם אני ילדה בגן.
ההבדל הוא לא 20 קילו אין שום בילדר בעולם שייתקרב ל450 (נראה לי שזה השיא) קילו סקוואט רק עם רצועות ברכיים וסקוואט שובר מקביל על דד ליפט אני לא מדבר בכלל. ואם לא נדבר על רמהעולמית אין אף בילדר בארץ שהוא "נקי" שייתקרב לסקוואט 252 קילו- שובר מקביל! תוריד מזה 20 קילו? אז 232 אין כאלו מהמתאמני כוח הרציניים והנקיים בארץ אלו המשקלים בערב סקוואט240+ שובר מקביל סתם השוואה אל תתעצבן אבל, קח את עידן גולני (יש סרטונים ולוג בפורום כוח) הוא שוקל 3 קילו יותר ממך\נקי\הרבה יותר חטוב והוא עשה סקוואט 200 שובר מקביל ונכון על האחוז שומן שלו שאני מעריך שבסביבות ה13-14 אתה לא מגיע ל180 ל1 שובר מקביל (לדעתי) וגם אל תשכח שבין 180-200 ובין 430-450 יש הבדל ענק ענק ענק שאתה מגיע למשקלים מטורפים 20 קילו זה הבדל של אולי שנתיים אצל מתאמני כוח רצינים |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
חבר פעיל
|
![]() http://www.youtube.com/watch?v=GRSUG...el_video_title
חזק הוא אבל מבחינתי חזרה אחת לא עשה זה מרשים אותך אבל לא אותי |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#109 |
חבר פעיל
|
![]() גם אתה כרגע נראה כמו אחד שחי במקדונלס ואתה חודשיים אחרי מר ישראל עלית 30 קילו.
למה? כדי שתוכל לעלות מאסת שריר ושיהיה לך יותר כוח להרים משקלים |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אף אחד פה לא מתוסכל לאף אחד לא אכפת כמה בילדר מעורץ וכמה PL לא עם כבר להפך מי שמחפש צומת לב במכון כושר זה בילדרים שגונחים מול המראה עם חולצה קרוע בכל תרגיל כמו כפיפות מרפק ליאור גניש חזק באופן יוצא מין הכלל ממה שרואים ואין הרבה אנשים כאלה והכוח הזה הוא אמצעי לפתח גוף נערך לאחרונה על ידי harder, 26-10-11 בשעה 16:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
מנהל ראשי
|
![]() לא הבנתי את השורה האחרונה אבל אני כן יכול להגיד לך שאנחנו כן מחפשים צומת לב לפחות אני כי אם לא, הייתי כל היום מסתובב עם ג'קט דבר שני תגיד מה שאתה רוצה אבל להגיד על בודיבילדר שהוא חלש זה שטות!! ליאור גייניש לחץ שם 220 קילו זה חלש??!!! אם אני לא טועה לוליק לחץ בתחרות שלו 210 תקנו אותי אם אני טועה אז ההבדל הוא שאני מקבל משתי העולמות ואתם רק מאחד ועוד דבר רק אתם בפורום יש לכם את השנאה הזאת לבודיבילדרים אני בחדר כושר עם אופיר scilya מהפורום ופעם אחת לא היה בינינו וויכח תמיד אנחנו מסכימים אחד עם השני ויותר מי זה לפעמים אני מתייעץ איתו על טכניקה מסויימת לתרגיל סך הכל בודיבילדר ופאוורליפטר לא כאלה שונים אתם אלה שהפכתם אותם לאויבים
![]() |
#112 |
חבר פעיל
|
![]() ערכתי את ההודעה אמרתי שהוא חזק ^^
וגם אמרתי שכוח הוא עמצעי טווב לכל מטרה |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
מנהל ראשי
|
![]() מסכים איתך
![]() |
#114 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() אני יכול להבין איך עוד שרשור הפך לבילדרים מול ליפטרים מנפנפים בזין שלהם אחד מול השני ?
![]() |
#115 |
חבר פעיל
|
![]() http://www.youtube.com/watch?v=GRSUG...el_video_title
ממה שהבנתי זהו זיוף אחד גדול והפלטות חיקוי והן שוקלות 2.5-5 קילו כל אחת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 | ||
אלוף העולם בפאורליפטינג לצעירים עד 110 ק"ג GPC
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
אתם יכולים לראות עוד סרטונים בערוץ שלו. גם של סקוואט ובנצ' עליון, מעניין שכולם 220. כל בן אדם שמתאמן קצת אמור לדעת ש220 קילו לא זזים בצורה כזאת, גם בסטים קלים כביכול. גם הקלות שבה הספוטר מרים לו ברגע שהוא נכשל מעידה על כך. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
חבר פעיל
|
![]() שזה אגב, קטע מאוד עלוב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ומי שאני הצגתי הפלטות אמתיות אתה יכול למצוא עליו מידע בפורום השני תראה את השאר הסירטונים שלו נערך לאחרונה על ידי harder, 26-10-11 בשעה 19:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
חבר פעיל
|
![]() סעמק אזה דפוק אני
ליאור גניש פדיחה בהלכת הייתי צריך ללכת ישר עם התחושה שלי שזה מזיוף הדבר היחידי שהוא יכול לעשות זה תאומים עם 180 קילו פלטות רואים שזה פלטות שונות מהסירטונים הקודמים http://www.youtube.com/watch?v=kc6hl...el_video_title |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() חברים אני מבקש להפסיק את הדיבור הזה נגד ליאור גיניש, הוא לא פה כדי להגיב, זה לא הוגן.
מדובר בספורטאי שאיננו חלק מישראלבודי, ועדיין מגיעה לו הגנה. ספקולציות זה לא לעניין, למרות שזה מפתה להשתמש בהן. תניחו לזה.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
לוליק לוחץ חזה 300 ק"ג - 660 פאונד. | קולה לבן | פורום אימוני כוח | 9 | 09-06-11 15:29 |
מישהו יודע אם בהזמנה מחו"ל צריך לשלם מע"מ בכניסה לארץ? | mitamen | תזונה ותוספים | 1 | 18-10-08 19:26 |
מישהו יודע לגבי "נמלטים" האם הסידרה חוזרת היום? | ניגרי ענק | פיתוח גוף-כללי | 32 | 02-09-08 14:15 |
איך אני יודע איפה לעבוד ב"פירמידה" ואיפה סטים שווים? | rg12 | אימונים | 6 | 11-01-07 00:25 |