ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף תחרותי

פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם.

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 26-10-11, 14:40   #101
nadavmoore
חבר פעיל

מה שאנחנו רואים זה גם על חומרים אל תשכח.
חוצמזה שאמרת את זה זיו יחסית לליפטרים הבילדרס חלשים אתה לא יכול להשוות את הבילדרס לאוכלוסיה הממוצעת.
אז כן בשבילם הליפטרס הבילדרים הם פרארי שנוסעת על 60 מה לעשות
סתם דוגמא למה שgmt אמר , אני בא למכון אצלי לדוגמא ללחוץ 100 קילו, אני כולי 80 קילו אנשים צוחקים עלי שאני שם את המשקל והמאמן צוחק עלי שאני מבקש ממנו תבוא להוציא לי את המוט אבל אז אני נותן 5 חזרות וכולם בשוק טוטאלי כאילו לקחתי את אליפות העולם בלחיצת חזה ובשבילי זה משקל בושה אחרי זה בא אלי המאמן ואומר לי שעשיתי צ'יט כי עשיתי קשת בגב מספר לכולם לא להתאמן ככה כי אני מסכן את עצמי וזה לא באמת שהרמתי את המשקל הזה עכשיו, בגלל שאני קצת יותר גדול מהמאמן וטיפה יותר חזק לא ממש הקשיבו לו אבל אם זה היה בילדר רציני ,גדול שאומרים את זה (ויש כאלו) היו מקשיבים לו והולכים אחריו למה? בגלל איך שהוא נראה. לא שאכפת לי אבל זאת המציאות במכוני הארץ ובגלל זה קצת מבאס לפעמים להתאמן שם אלא אם כן יש איתך כמה מתאמני כוח במכון בגלל זה התאמני כוח מתאגדים בפורומים ותוקפים כל שטות שיוצאת מכל מיני אנשים כי במכון אתה לבד ואין לך כוח להתווכח ועל גביי הפורום יש פתאום מלא אנשים שחושבים כמוך קראו כמוך מתאמנים כמוך ואז אפשר גם לעשות דיון כמו שצריך.
nadavmoore מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-10-11, 15:09   #102
harder
חבר פעיל

אני אישית כמתאמן כוח חובב עם היה לי מקום בבית ומספיק כסף הייתי בונה מכון כושר קטן בבית ומתאמן לבד או עם חברים .. והערצה היחידה שהייתי מקבל זה רק בפורום\בפייסבוק וכך כמו כולנו-בין עם אתה בילדר או מתאמן כוח .

ציטוט:
פורסם במקור על ידי אמרון צפה בהודעה
אני חייב לחזק איך אפשר להגיד על מפתחי גוף שהם חלשים או משפט כמו פרארי שנוסעת על 60!!!!
הרי כולם לא יורדים מה200 קילו לחיצת חזה !!! אז איך אפשר להגיד על זה חלש
ועוד דבר אל תשכחו שרוב מה שאתם רואים זה שהם נמצאים על אחוזי שומן נמוכים לא חכמה להיות חזק שאתה שמן אני רוצה לראות את כל החברה פה שמדברים עושים דיאטה לתחרות ועדיין מרימים את המשקלים שלהם
שאתה מתאמן כוח טבעי בחיטוב מאבדים כוח זה נכון למה קשה לעשות את ה180 200+ סקוואט שעשיתה בסוף מאסה בלי אוכל
אבל שאתה על חומרים כל הזמן זה כבר סיפור אחר אתה אמור לאבד הרבה כוח איפלו עד 10 9 אחוז שומן

וכן מפתחי גוף מתחרים חזקים לעומת האוכלוסיה בדרך כלל בלחיצות אבל עצוב לראות מתחרה על חומרים עושה אותו משקל שהוא עושה בבנץ רק בסקוואט ועושה רבע תנועה 10 חזרות

נערך לאחרונה על ידי harder, 26-10-11 בשעה 15:18.
harder מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-10-11, 15:14   #103
אמרון
מנהל ראשי

הסמל האישי שלאמרון

כללי:: ישראל אמרון
שלח הודעה דרך ICQ אל אמרון

ציטוט:
פורסם במקור על ידי nadavmoore צפה בהודעה
מה שאנחנו רואים זה גם על חומרים אל תשכח.
חוצמזה שאמרת את זה זיו יחסית לליפטרים הבילדרס חלשים אתה לא יכול להשוות את הבילדרס לאוכלוסיה הממוצעת.
אז כן בשבילם הליפטרס הבילדרים הם פרארי שנוסעת על 60 מה לעשות
סתם דוגמא למה שgmt אמר , אני בא למכון אצלי לדוגמא ללחוץ 100 קילו, אני כולי 80 קילו אנשים צוחקים עלי שאני שם את המשקל והמאמן צוחק עלי שאני מבקש ממנו תבוא להוציא לי את המוט אבל אז אני נותן 5 חזרות וכולם בשוק טוטאלי כאילו לקחתי את אליפות העולם בלחיצת חזה ובשבילי זה משקל בושה אחרי זה בא אלי המאמן ואומר לי שעשיתי צ'יט כי עשיתי קשת בגב מספר לכולם לא להתאמן ככה כי אני מסכן את עצמי וזה לא באמת שהרמתי את המשקל הזה עכשיו, בגלל שאני קצת יותר גדול מהמאמן וטיפה יותר חזק לא ממש הקשיבו לו אבל אם זה היה בילדר רציני ,גדול שאומרים את זה (ויש כאלו) היו מקשיבים לו והולכים אחריו למה? בגלל איך שהוא נראה. לא שאכפת לי אבל זאת המציאות במכוני הארץ ובגלל זה קצת מבאס לפעמים להתאמן שם אלא אם כן יש איתך כמה מתאמני כוח במכון בגלל זה התאמני כוח מתאגדים בפורומים ותוקפים כל שטות שיוצאת מכל מיני אנשים כי במכון אתה לבד ואין לך כוח להתווכח ועל גביי הפורום יש פתאום מלא אנשים שחושבים כמוך קראו כמוך מתאמנים כמוך ואז אפשר גם לעשות דיון כמו שצריך
נ.ב
ההשוואה היא כמובן על טיבעי עם טיבעי או על חומרים עם חומרים .
אח שלי מה שאמרת על המאמן זה סיפור אחר רוב המאמנים לא מבינים כלום ואומרים שדדליפט זה דופק את הגב ועוד דבר אתה מדבר על משקלי עבודה 100 קילו לחיצת חזה על 80 קילו זה לא הרבה אז מסתבר שאתם לא כאלה חזקים את המשקל הזה אני הרמתי על 72 קילו ל8 חזרות ואני גם יותר צעיר ממך ויותר מזה אני יגיד לך אתמול התאמנתי עם חבר שלא התאמן חודשיים רצוף הוא שוקל 77 קילו והוא הרים את ה100 ל5 חזרות אז אם אתם מדברים לפחות תיהיו חזקים כמו שאתם אומרים

עוד דבר הפאוורליפטר מרים עם חגורות ועם כל הטכניקות האלה שעוזרות ובסך הכל ההבדלים הם אולי 20 קילו!!!! במשקל שהוא ירים אז איך אתם יכולים להגיד שבודיבילדר הוא חלש רק על זה אני מתעצבן פה לא מעניין אותי איזה שיטת אימונים יותר טובה רק תפסיקו לנגן על זה שבודיבילדר הוא חלש אני מגיע לחדר כושר (ואני לא נחשב לכזה חזק) ואנשים מסתכלים עליי כאילו אני משוגע לא מבינים איך אני מרים את המשקלים ואני מאמין שככה זה עם כל אחיי הבודיבילדרים!! אז בואו נסגור את הוויכוח הזה שבודיבלדר הוא לא חלש!

מר ישראל עד 65 ק''ג 2011

מנהל סניף ישראלבודי הרצליה סוקולוב 2

אמרון מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-10-11, 15:29   #104
harder
חבר פעיל

הינה מתאמן כוח שהוא טען בעבר שהוא טבעי אבל בספק עם הוא בסירטון טבעי בכל מקרה זה לא משנה הכוח שהוא מציג מתרגם מצוין את השרירים הענקים האלה

http://www.youtube.com/watch?v=2bg-rMkWaPQ&
תשבו אותו למי שאתם רוצים אבל הוא אוכל אותם אולי פחות גדול אבל יותר חזק
ישן 26-10-11, 15:33   #105
אמרון
מנהל ראשי

הסמל האישי שלאמרון

נו מה אתה רוצה להראות בזה הבאת מישהו ענק שמרים משקל גבוהה אותו דבר תראה את ליאור גייניש מרים 220 קילו לחיצת חזה והוא לא בהרבה יותר גדול ממנו

מר ישראל עד 65 ק''ג 2011

ישן 26-10-11, 15:34   #106
nadavmoore
חבר פעיל

אני לא פאוורליפטר אחי ולא התיימרתי להיות אני עושה אימוני כוח כרגע אני בכלל משחק פוטבול ואין לי שום אפשרות גם לעלות במשקלים (אגב השיא שי בלחיצה זה 117.5 3x5 שזה גם מאד חלש יחסית לחבר'ה שאני מכיר) וגם לא טענתי בשום מקום שאני חזק או יותר חזק ממישהו להיפך לעומת החבר'ה שמתאמנים כוח שאני מסתובב איתם אני ילדה בגן.

ההבדל הוא לא 20 קילו אין שום בילדר בעולם שייתקרב ל450 (נראה לי שזה השיא) קילו סקוואט רק עם רצועות ברכיים וסקוואט שובר מקביל על דד ליפט אני לא מדבר בכלל.
ואם לא נדבר על רמהעולמית אין אף בילדר בארץ שהוא "נקי" שייתקרב לסקוואט 252 קילו- שובר מקביל! תוריד מזה 20 קילו? אז 232 אין כאלו
מהמתאמני כוח הרציניים והנקיים בארץ אלו המשקלים בערב סקוואט240+ שובר מקביל

סתם השוואה אל תתעצבן אבל, קח את עידן גולני (יש סרטונים ולוג בפורום כוח) הוא שוקל 3 קילו יותר ממך\נקי\הרבה יותר חטוב והוא עשה סקוואט 200 שובר מקביל ונכון על האחוז שומן שלו שאני מעריך שבסביבות ה13-14 אתה לא מגיע ל180 ל1 שובר מקביל (לדעתי) וגם אל תשכח שבין 180-200 ובין 430-450 יש הבדל ענק ענק ענק שאתה מגיע למשקלים מטורפים 20 קילו זה הבדל של אולי שנתיים אצל מתאמני כוח רצינים
ישן 26-10-11, 15:38   #107
harder
חבר פעיל

http://www.youtube.com/watch?v=GRSUG...el_video_title
חזק הוא
אבל מבחינתי חזרה אחת לא עשה זה מרשים אותך אבל לא אותי
ישן 26-10-11, 15:48   #108
אמרון
מנהל ראשי

הסמל האישי שלאמרון

ציטוט:
פורסם במקור על ידי harder צפה בהודעה
http://www.youtube.com/watch?v=grsug...el_video_title
חזק הוא
אבל מבחינתי חזרה אחת לא עשה זה מרשים אותך אבל לא אותי
זה רק מוכיח כמה אתם מתוסכלים!!!! כואב לכם שבודיבילדר זוכה ליותר הערצה מה לעשות שאנשים יעדיפו להעריץ מישהו שמרים כבד וכולם מרים משקלים כבדים וגם נראה טוב לא כמוכם שאתם נראים כמו אחד שחי במקדונלטס בקיצור כל דבר שאני יגיד תמצאו תירוץ הבן אדם הרים 7 חזרות בקלות ואתה אומר שמבחינתך הוא לא עשה 1 אפילו!!!! אז אתה סתם קנאי כולכם קנאים

מר ישראל עד 65 ק''ג 2011

ישן 26-10-11, 15:51   #109
nadavmoore
חבר פעיל

גם אתה כרגע נראה כמו אחד שחי במקדונלס ואתה חודשיים אחרי מר ישראל עלית 30 קילו.
למה? כדי שתוכל לעלות מאסת שריר ושיהיה לך יותר כוח להרים משקלים
ישן 26-10-11, 15:53   #110
harder
חבר פעיל

ציטוט:
זה רק מוכיח כמה אתם מתוסכלים!!!! כואב לכם שבודיבילדר זוכה ליותר הערצה מה לעשות שאנשים יעדיפו להעריץ מישהו שמרים כבד וכולם מרים משקלים כבדים וגם נראה טוב לא כמוכם שאתם נראים כמו אחד שחי במקדונלטס בקיצור כל דבר שאני יגיד תמצאו תירוץ הבן אדם הרים 7 חזרות בקלות ואתה אומר שמבחינתך הוא לא עשה 1 אפילו!!!! אז אתה סתם קנאי כולכם קנאים
אוי גבר רק אל תבכה עם היה נוגע בחזה ה7 חזרות האלה היו הפכות בקושי ל5 ביתחיבות
אף אחד פה לא מתוסכל לאף אחד לא אכפת כמה בילדר מעורץ וכמה PL לא
עם כבר להפך מי שמחפש צומת לב במכון כושר זה בילדרים שגונחים מול המראה עם חולצה קרוע בכל תרגיל כמו כפיפות מרפק

ליאור גניש חזק באופן יוצא מין הכלל ממה שרואים ואין הרבה אנשים כאלה והכוח הזה הוא אמצעי לפתח גוף

נערך לאחרונה על ידי harder, 26-10-11 בשעה 16:00.
ישן 26-10-11, 16:00   #111
אמרון
מנהל ראשי

הסמל האישי שלאמרון

ציטוט:
אוי גבר רק אל תבכה עם היה נוגע בחזה ה7 חזרות האלה היו הפכות קושי ל5 ככה אל תבכה
אף אחד פה לא מתוסכל לאף אחד לא אכפת כמה בילדר מעורץ וכמה PL לא
עם כבר להפך מי שמחפש צומת לב במכון כושר זה בילדרים שגונחים מול המראה עם חולצה קרוע בכל תרגיל כמו כפיפות מרפק
לא הבנתי את השורה האחרונה אבל אני כן יכול להגיד לך שאנחנו כן מחפשים צומת לב לפחות אני כי אם לא, הייתי כל היום מסתובב עם ג'קט דבר שני תגיד מה שאתה רוצה אבל להגיד על בודיבילדר שהוא חלש זה שטות!! ליאור גייניש לחץ שם 220 קילו זה חלש??!!! אם אני לא טועה לוליק לחץ בתחרות שלו 210 תקנו אותי אם אני טועה אז ההבדל הוא שאני מקבל משתי העולמות ואתם רק מאחד ועוד דבר רק אתם בפורום יש לכם את השנאה הזאת לבודיבילדרים אני בחדר כושר עם אופיר scilya מהפורום ופעם אחת לא היה בינינו וויכח תמיד אנחנו מסכימים אחד עם השני ויותר מי זה לפעמים אני מתייעץ איתו על טכניקה מסויימת לתרגיל סך הכל בודיבילדר ופאוורליפטר לא כאלה שונים אתם אלה שהפכתם אותם לאויבים

מר ישראל עד 65 ק''ג 2011

ישן 26-10-11, 16:02   #112
harder
חבר פעיל

ערכתי את ההודעה אמרתי שהוא חזק ^^
וגם אמרתי שכוח הוא עמצעי טווב לכל מטרה
ישן 26-10-11, 17:22   #113
אמרון
מנהל ראשי

הסמל האישי שלאמרון

ציטוט:
ערכתי את ההודעה אמרתי שהוא חזק ^^
וגם אמרתי שכוח הוא עמצעי טווב לכל מטרה
מסכים איתך

מר ישראל עד 65 ק''ג 2011

ישן 26-10-11, 17:41   #114
arbel2
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלarbel2

עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס

אני יכול להבין איך עוד שרשור הפך לבילדרים מול ליפטרים מנפנפים בזין שלהם אחד מול השני ?

לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן

מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א
arbel2 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-10-11, 18:30   #115
nadavmoore
חבר פעיל

http://www.youtube.com/watch?v=GRSUG...el_video_title

ממה שהבנתי זהו זיוף אחד גדול והפלטות חיקוי והן שוקלות 2.5-5 קילו כל אחת.
ישן 26-10-11, 18:46   #116
איש הלילה
אלוף העולם בפאורליפטינג לצעירים עד 110 ק"ג GPC

ציטוט:

ליאור גניש חזק באופן יוצא מין הכלל ממה שרואים ואין הרבה אנשים כאלה והכוח הזה הוא אמצעי לפתח גוף
הוא לא חזק, הוא שקרן. הפלטות מזוייפות צריך להיות אידיוט לא לשים לב לזה.

ציטוט:
נו מה אתה רוצה להראות בזה הבאת מישהו ענק שמרים משקל גבוהה אותו דבר תראה את ליאור גייניש מרים 220 קילו לחיצת חזה והוא לא בהרבה יותר גדול ממנו
כנ"ל.

אתם יכולים לראות עוד סרטונים בערוץ שלו. גם של סקוואט ובנצ' עליון, מעניין שכולם 220.
כל בן אדם שמתאמן קצת אמור לדעת ש220 קילו לא זזים בצורה כזאת, גם בסטים קלים כביכול.
גם הקלות שבה הספוטר מרים לו ברגע שהוא נכשל מעידה על כך.
איש הלילה מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-10-11, 18:52   #117
nadavmoore
חבר פעיל

שזה אגב, קטע מאוד עלוב.
ישן 26-10-11, 19:23   #118
harder
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי איש הלילה צפה בהודעה
הוא לא חזק, הוא שקרן. הפלטות מזוייפות צריך להיות אידיוט לא לשים לב לזה.

כנ"ל.

אתם יכולים לראות עוד סרטונים בערוץ שלו. גם של סקוואט ובנצ' עליון, מעניין שכולם 220.
כל בן אדם שמתאמן קצת אמור לדעת ש220 קילו לא זזים בצורה כזאת, גם בסטים קלים כביכול.
גם הקלות שבה הספוטר מרים לו ברגע שהוא נכשל מעידה על כך.
זהו גם אני ישר ראיתי שמשהו מסריח לא בסדר שהפלטות מזויפות בעיקר איך שהוא עושה סקוואט תכניקה על הפנים רגלים גלשות ועם כזה משקל ותכניקה הוא אמור להתרסק המוט גם כן בקושי מתעקם ותכלס למה הכל 220 ? Xd רק לא רציתי לבוא בהצהרה הזאת שלא יחשבו שאני מקנא *.-

ומי שאני הצגתי הפלטות אמתיות אתה יכול למצוא עליו מידע בפורום השני תראה את השאר הסירטונים שלו

נערך לאחרונה על ידי harder, 26-10-11 בשעה 19:32.
ישן 26-10-11, 19:42   #119
harder
חבר פעיל

סעמק אזה דפוק אני
ליאור גניש פדיחה בהלכת הייתי צריך ללכת ישר עם התחושה שלי שזה מזיוף
הדבר היחידי שהוא יכול לעשות זה תאומים עם 180 קילו פלטות רואים שזה פלטות שונות מהסירטונים הקודמים
http://www.youtube.com/watch?v=kc6hl...el_video_title
ישן 26-10-11, 19:46   #120
ניגרי ענק
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי

הסמל האישי שלניגרי ענק

כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן

חברים אני מבקש להפסיק את הדיבור הזה נגד ליאור גיניש, הוא לא פה כדי להגיב, זה לא הוגן.
מדובר בספורטאי שאיננו חלק מישראלבודי, ועדיין מגיעה לו הגנה.
ספקולציות זה לא לעניין, למרות שזה מפתה להשתמש בהן.
תניחו לזה.

ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות

כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה

אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה

סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
ניגרי ענק מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה