|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחח נראה לך שמישו ב wwe נקי? מה שאמרו שאסרו זה סתם להראות לקהל המנהל מקמאהן לבד כולו הורמון גדילה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() סהר חלאס לדבר שטויות כל הודעה שכתבת מתחילת הנושא הזה זה שטויות וסתם יירדו עלייך יותר לטובתך האישית לך תקרא תבין ותחזור
![]() נקי= טבעי = לא על סטרואידים וכאלה,אבקות זה טבעי. רוב מתאבקי הWWE על סטרואידים גם אם לא אומרים לך את זה ,הוא לא אחד החטובים בעולם יש פה הרבה יותר גדולים ויותר חטובים ממנו , הוא נראה טוב מבחינת הגוף וזה הכל לא משהו וואו.
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אין שם אחד טבעי אם אתה שואל אותי אפילו לא הנקניקים כמו פינלי ושאר הלפלפים , שלא נדבר על הסופרסטארים שהם חיים על חומרים , תראה את בטיסטה על אחוז שומן כזה נמוך, גם בכושר , גם עם מסה...שלא נדבר על כוח עצום..אשקרא סופרמן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() [quote=אליאב קרייסלר]
אין שם אחד טבעי אם אתה שואל אותי אפילו לא הנקניקים כמו פינלי ושאר הלפלפים :):):):) בהתחלה אכלת שאתה מתקרב למסה של בטיסטה ועכשיו אתה יוצא עם זה??..הלפלפים האלה,כולל האח הגמד של פינלי יכולים לפתוח לך ת'צורה בשניות אז תוריד קצת את האף שלך,אני לא מבין מאיפה בא הזילזול הזה,אנשים שלמדו שנים ועבדו אפילו קשה יותר,אנשים שהגיעו להשגים תהילה ופרסום שאתה אפילו לא יכול לחלום עליהם. אה ואני לא הולך לפתוח פה ריב,קיבלת הערה שמזמן היית אמור לקבל. וסהר אחי אתה אוכל סרטים רציני,באצת אני לא מבין אותך,הגודל של האנשים שם כבר יצא מזמן מגדר הגודל הטבעי,כדוגמת בטיסטה,המסארפיס,בובי לאשלי וכו',לדעתי כל אלה שעוברים את ה200 פאונד שם על חומרים,בגלל הכח והיכולות המדהימות שלהם. אגב אפילו MVP האפס הזה שאתה מעריץ על חומרים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() [quote=מתן16]
ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() [quote=gil-Nissim]
ציטוט:
שם קרב אני אמרתי מה שהיה צריך להאמר לפני הרבה זמן,פשוט לאף אחד לא היה אומץ/נעים להגיד,הילד עצום וגדול כמעט מרוב הפורום כמעט ובטח שיותר ממני,אבל זה לא נותן לו את הזכות להיות כ"כ יהיר כל הזמן,מה זה צריך להיות זילזול הזה,"לפלפים" נו..שהוא היה בן 3 פינלי ה"לפלף"היה במשקל של 300 פאונד אם לא יותר,חוץ מהידע העצום שלו בהאבקות,שלא נדבר על הישגים בספורט הבידורי. זה הכל,זה לא פייר להמשיך כרגע למה הוא לא מחובר והוא לא יענה בכל מקרה,נחכה למחר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() [quote=מתן16]
ציטוט:
אני לא צריך את הדעה האומללה שלך עליי אני עוזר פה בפרטי ל90 אחוז מהפורום ואם אתה רוצה (כרגיל) בקשר לפינלי ולכל מתאבקי הWWE ששוקלים 300 פאונד , איך רואים שאין לך מושג בפיתוח גוף , לא מודדים גודל לפי משקל והיקפים אתה שוכח שהם חבר'ה מאוד מאוד גדולים מבחינת מבנה ועצמות. אני לא צריך לפרט על זה מי שיש לו שכל יבין כבר לבד איך זה מתנהל חוץ מזה אם כבר דיברת עליי אז עושה רושם שאתה חושב שאתה איזה גיבור גיל ביקש ממני יפה להתעלם מהמריבות פה בפורום אז אני ישאיר את זה בינתיים דרך האינטרנט אבל אם אתה עדיין חושב שאתה כזה גבר בוא לחנות של גיל כל ימי שישי נראה מי אתה ומה אתה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() אליאב זה לא מתן16 הגיב לך ואתה נפלתה על גילניססים חחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
[quote=אליאב קרייסלר]
ציטוט:
ציינתי שהוא שקל 300 פאונד בגלל שכיום הוא שוקל הרבה הרבה פחות,ואולי בגלל זה אתה מרשה לעצמך לזלזל בו. וכן אני שחיף מסכן,ולא אני לא רוצה להצליח בענף בשיט,אני חובבן בקטע,יש דברים הרבה יותר חשובים מזה כרגע בחיי,לעומת חבר'ה פתטים שכל הבטחון העצמי שלהם והחיים שלהם סובבים סביב זה ומרשים לעצמם להתנשאות על אנשים,אלה האנשים המסכנים באמת כי ביום שהם יפסיקו להתאמן,יחד עם כל גרם שירד,ירד גם הבטחון היהירות והחוצפה,ולא ישאר מהם הרבה. מלכתחילה אמרתי שאני לא מעוניין לפתוח ריב כי עם אנשים כמוך אי אפשר להנהל דיון,סך הכל נתתי לך ביקרות קטנה,תנסה לקבל אותה,אפחד לא מזלזל בך,כולם פה רוחשים לך כבוד על הישגיך המדהימים,אבל גם הישגים כאלה הם לא תרוץ להתנשאות שכזאת,תחשוב על זה קצת. |
|
![]() |
![]() |