|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
עוסק ב:: צה"ל
חדר כושר: Home's-Place
|
![]() חחחחח הקטע עם האבטיח מזוייף לעזזאל נהיה מסריח פה גם שכל אחד קופץ פה ואומר הוא על חומרים וזה מתגלגל לוויכוח טיפשי אתם סתם מוציאים עליו תתיסכולים שלכם ממש כמו על hadash
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה רק אומר שהם מקנאים ולא מצליחים להגיע לתוצאות כאלה אז הם ישר זורקים חומרים!! ![]() כל אחד יכול להיות חטוב עם מאסת שריר כזאת זה ממש לא קשה להגיע לזה.. תשקיעו ותראו לא חכמה לזרוק שטויות פה בגלל תסכולים של אנשים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() ציטוט:
איפה רשמתי שהוא מוזרק? רשמתי טענה בעד אבל לא אמרתי שהוא מוזרק חד משמעית אני רק אומר תפתחו תראש והכול יכול ליהיות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() צורם לי שהרמה בפורום כל כך נמוכה. איפה הימים של פעם? שאנשים רציניים היו כותבים דברים רציניים. הכול נהיה פה פתיחת עיניים וחוסר פרגון. אם אחד ה"כרישים"(מתחרים למניהם) של הפורום מעלה תמונה ישר כולם מפרגנים, רק משום שהוא "מוכר" והוא מתחרה. לא מדובר פה באף אחד ספציפית, ולא מדובר על משתשמש בחומרים או לא. פשוט חוסר הפרגון ולהתעסק בקקי הרחיק לכת. מי שלא רוצה להגיב לעניין שיחסוך ולא יגיב זה המינימום כדי שנשמור על רמה טובה בפורום.
בתור אחד שלא מרבה לכתוב ויחסית נמצא בפורום תקופה לא קטנה, ללא ספק שהפורום מדרדר. וחבל היו ימים שאף פורום לא התקרב לרמה של הפורום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
עוסק ב:: צה"ל
חדר כושר: Home's-Place
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
הרס רש"י שליטא
|
![]() חחחחחחחחחחחח הוא עוד עונה לי ברצינות עלק האבטיח מזוייף חחח חזק אתה.
היא מוזרקת והאבטיח זה בכלל קלקר.
![]() |
#28 |
חבר מתחיל
|
![]() חחחחחחחחחח כולכם פה ילדי כאפות הוא על סטרואידים אתם לא רואים?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() ששייאללהה גוף נדיר בן כמה אתה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
הקדוש האישי של ארבל
עוסק ב:: לעצבן אנשים כשמשעמם
חדר כושר: על הספה בבית
|
![]() בהחלט מרשים ובהחלט אפשרי להגיע להישג כזה בלי חומרים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() יפה מאוד אחלה תוצאות לעבודה קשה! נראה מעולה.
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() עכשיו שאלה פה לכל החברה מה זה משנה לכפ אם הוא על סטרואידים או לא????
זה עניינו אישי של כל אחד אז למה סתם לריב פה על נושא שבכלל לא אמור לעניין אף אחד....
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() פש כל הכבוד. נראה חזק ביותר. מה הגובה\משקל?
המשך כך גבר! |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() וואו אחי השתפרת בטירוף!!!
קבל ח"ח רוצה לראות תמונות בהמשך ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אלה עם אתה מתחרה
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() ואני עדיין לא הבנתי איך זה בדיוק קשור אלייך?אתה אמא שלו?אישתו?חבר שלו??
הגוף שלו, הבריאות שלו והוא כנראה מודע לזה ולא שם תמונות בשביל שיחנכו אותו אלא בשביל לקבל חוות דעת על התוצאות נטו
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() גוף מרשים מאוד!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() נראה מעולה כל הכבוד
גנטיקה יפה |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחח איזה מושפע סטייל bbcom מזה הציטוטטט הזההה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
חבר מתחיל
|
![]() אני לא נוטה להשתתף בדיונים כאלה אבל אני חורג ממנהגי משום שיש פה עניין עקרוני.
ראשית, הבחור כנראה על סטרואידים. איך אני יודע? כי מעבר לפרופורציות הלא טבעיות, הוא התייחס לסטרואידים בפורום אחר (אי אפשר לקשר כאן אז תחפשו "danny9m דיאנבול" בגוגל) האם אישית אכפת לי שהוא לוקח סטרואידים? לא ממש. מעבר להיבט החוקי, הוא בן אדם מבוגר והוא מוזמן לעשות מה שנראה לו נכון. הוא קוטף את הפירות בטווח הקצר והוא ישא בתוצאות לטווח ארוך. אבל יש לי הסתייגות רצינית אחת. הפורום הזה מלא בילדים שהתחילו להתאמן לאחרונה. כולם רוצים להראות "בערך כמוהו" ורובם לא ממש מבינים בזה כשחשוב לי שהם יבינו שמדובר פה בדוגמא רעה. ללא ההבנה הזו הם עלולים לפתח תסכול מהאימונים, דימוי עצמי נמוך ושלל ג'וקים אחרים נטולי כל בסיס. חמור מזה, הם עוד עלולים להתפתות לקחת סטרואידים בעצמם. חשוב להבין שבשביל להראות שרירי מאוד צריך להתאמן ברצינות לאורך שנים ולשמור על דיאטה מתאימה. מעבר להיבט האסטתי, אורח חיים כזה יגרום לאנשים להיות בריאים, חזקים ולחיות שנים ארוכות באיכות חיים גבוהה (למשל ג'ק לאליין שמת בגיל 96 והתאמן עד יומו האחרון). מי שמתפתה להשתמש בסטרואידים לא חוקיים צריך להבין שקיצורי הדרך האלה אמנם יגרמו לו להראות טוב מהר מאוד ועם יחסית מעט אימונים אבל מדובר ב"מכירת הגוף לשטן". שום תמונה בפוטובאקט מגיל 18 לא תפצה על כריתת אשכים וחתיכות מהמוח בגלל סרטן בגיל 25 (בסגנון לאנס ארמסטרונג). היא גם לא תפצה על השתלת כבד בגיל 35 כתוצאה מקריסתו ואפילו לא על התקף לב או שבץ מוחי בגיל 40. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עדכון גב d: | yaaa! | גלריות הגולשים | 14 | 12-10-09 00:02 |
עדכון גב | BlueNinja | גלריות הגולשים | 27 | 07-06-09 18:47 |
סתם עדכון | shahar123 | פיתוח גוף-כללי | 6 | 24-10-08 21:07 |
עדכון | shahar123 | תזונה ותוספים | 4 | 24-10-08 14:05 |
עדכון שלי כפי שהבטחתי עדכון-כל הגוף. | Crocker | גלריות הגולשים | 9 | 28-02-07 20:10 |