|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מדבר על הכל בהנחה שיבואו מתחרים בנוער באותו מצב כמו שנה שעברה ותסכים איתי שאני נראה יותר טוב מכולם שם? (שוב, בנוער...) מבחינת צבע האמת שאני עדיין לא מבין בכל העסק , מבחינת פוזות סמוך עליי שאני מתרגל את זה היטב בבית עם מוזיקה והכל... ואפשר לומר שהפוזינג שלי די טוב אפילו... בכל מקרה אני סתם זרקתי את מה שאמרתי באוויר לראות תגובות פה אני לא באמת התכוונתי לעלות... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ההנחה לא נכונה.
תמיד צריך לבוא הכי טוב שאפשר ולא להגיד אולי אחרים לא יגיעו מוכנים. אל תבזבז את הקרדיט שיש לך, ולא מומלץ "לזרוק סתם" - תהייה רציני וייקחו אותך ברצינות. אני חושב שיש לך גנים נהדרים ואתה נראה נדיר לגילך, אפילו הראיתי למישהו לפני שבוע תמונות שלך ושל מקס והבאתי אתכם דוגמא לשניים שיכולים לשחק אותה בעתיד, אז תיקח את הדברים בשיא הרצינות ואם בא לך תחרות, תכין את עצמך מראש בתיאום עם מישהו מנוסה (רצוי שזה יהיה גילי) ותן בראש. בהצלחה גבר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הנחתי שבמר צפון אף אחד לא יגיע בשיאו כי כולם מעדיפים למשוך עוד את האוף סיזון עד מר ישראל (ולפי מה שהבנתי, כל טובי הבאדיבילדרים יהיו במר ישראל מה שאומר שבמר צפון המצב לא יהיה שיא) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
:):):):) איך אני אוהב את התגובות שלך אחי דבר איתי..מה איתך מתקדם טוב הא ? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
|
![]() ציטוט:
א: אני מתחרה רק בנאבא. ב: בכלל לא בטוח שאתחרה השנה - יכול מאוד להיות שאני אתכונן לשנה הבאה. ג: מר צפון יתקיים בשבת הבאה ולא בשבת הזאת. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() הקפצה ותזכורת.
התחרות מחר. קלאב הוטל טבריה, שעה 15:00 לכל מי שמעונין להגיע. אגב טילפנו אלי מחדשות הוט הם שולחים צוות ורוצים אותי כנראה פרשן שם. אין לי מושג איך הם שמעו בכלל על התחרות, אבל שיהיה. אין לי מושג ירוק מי מתחרה ומה תהייה הרמה, אבל אם מקיימים תחרות מרחק 10 דקות מהבית שלי - אני שם. |
![]() |
![]() |