|
פורום לוגים מעקב אחרי התוכניות וההתקדמות שלכם מכל מקום בעל גישה לאינטרנט, עיצות מאנשים לגבי החלטות שאתם רוצים לקבל בנוגע לתוכנית, זה המקום |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ואולי פשוט קורה לך מה שרן מתריע לך בכל הודעה שלו שעלול לקרות לך : אימון יתר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
רן מתריע לי על עוד דברים אחרים שהם שגויים ולא נכונים כמו זה שאני בא לכל אימון עצימות ויענו דופק שיא להרם אחד שזה כמובן לא נכון והאימונים שלי הם לא מה שמעייפים אותי פיזית אם כבר זה מה שהזכרתי כמה הודעות קודם לכן ואתם משום מה מתעלמים מזה והיא: העבודה שלי! אין אימון שאחרי כמה ימים הרגשתי עייף וסחוט וחסר אנרגיה לצערי הרב זאת העבודה שמפקששת לי כמה דברים נערך לאחרונה על ידי Idan Golani, 04-07-11 בשעה 18:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
ביקורת המשך התקדמות אימונים תפריט תזונה+אימונים | בובדילן94 | אימונים | 25 | 20-01-10 18:57 |
4 חודשים של אימונים , אחרי חזרה של שנה + בלי אימונים . | talvolik | גלריות הגולשים | 16 | 07-12-09 23:55 |
תפריט אימונים לשני אימונים ביום... | freepsider | תזונה ותוספים | 8 | 10-04-09 00:41 |
שאלה| תוכנית אימונים שמתאימה ל 3 אימונים בשבוע | sonic | אימונים | 3 | 06-02-09 13:29 |
דיון|אימונים בתדירות גבוהה לעומת אימונים כמו abcde | bodybuilding4everr | אימונים | 5 | 05-12-08 18:58 |