|
פורום לוגים מעקב אחרי התוכניות וההתקדמות שלכם מכל מקום בעל גישה לאינטרנט, עיצות מאנשים לגבי החלטות שאתם רוצים לקבל בנוגע לתוכנית, זה המקום |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
הרס רש"י שליטא
|
![]() אימון 21.
סקוואט- 127.5, 3x5 ! בנצ'- 80, 3x5 דדליפט- 155x3, 140x2 סוף סוף העפתי את הסקוואט המקולל הזה קיבינימט. הבנצ' היה סבבה. הדדליפט היה קשה, הצלחתי 3 חזרות על 155, סגרתי עם 140. בכללי הרגשתי טוב, אימון סבבה. עכשיו כנראה הפסקה של שבוע, מתחילים אימונים בפוטבול.
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ראשון תתאמן כרגיל, שלישי תעשה לעצמך סוג של אימון התאוששות (כמו בלינארית (כדאי לך אולי לעבור אליה בכללית למרות שאתה לא צריך, כדי שתוכל להתאושש), וחמישי תתאמן כרגיל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
נפיחון
|
![]() סוכה! מלך! יפההההה מאוד ערז. אגב אני פרשתי. לא מעדכן יותר תלוג :\
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
הרס רש"י שליטא
|
![]() תודה עחשלי.
פרשת מSS או פרשת מלפרסם בלוג שלך? לאמר לך את האמת אני מעדכן את הלוג בשביל עצמי, אני פשוט יכול לעקוב ככה אחרי ההתקדמות שלי ולראות כמה להעלות משקל מהאימון הקודם, סה"כ כלי יעיל. על הדרך מרויח הערות בונות/ מתקנות שאפשר ללמוד מהן. ציטוט:
רן, תודה אתה מלך.
![]() |
![]() |
#5 |
נפיחון
|
![]() לא איזה. אני לא פורש מ ss. פשוט גם ככה אני לא עושה סקוואט אז זה כבר לא נחשב ל ss.. אני ממשיך את כל הקטע של 3x5 אבל בלי סקוואט. ולגבי הערות ותיקון טכניקה. אביב איתי במכון הוא כבר יעזור לי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() סוף סוף המשקל עולה ואתה פורש לטובת הפטובול אתה צריך עוד כוח בשביל לזיין את כולם בפוטובול
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
איך הייתם ממליצים לפצל את צריכת הקלוריות בתפריט? | tomer90 | תזונה ותוספים | 2 | 19-08-10 21:37 |
האם ניתן לפצל אימון? | john. | אימונים | 2 | 28-11-08 07:29 |
כאבים בחיבור בין השריר לעצם-ברגל | HareLevi | פציעות ספורט | 0 | 08-12-07 23:40 |
טיטניק | ~yura~ | פיתוח גוף-כללי | 3 | 07-12-07 16:25 |