|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
אזהרה ראשונה - השמצת משתמשים על גבי הפורום
|
![]() ציטוט:
יש לי 2 שאלות אליך: 1.לאיזה רמה את שואף להגיע? (מר עולם?,אולמפיה?,שיא יכולתך האישית?) 2.שאלה לדעתך הסוביקטיבית:כמה ריציני לוקח מפתח גוף מקצועי את עיניין ההשלחות הבריאותיות של שימוש בסטרואידים לתווח הארוך והקצר?,ז"א האם אדם מבין שזה יכול לפגוע בבריאותו ועדיין אומר שהמטרה מקדשת את השימוש?,או שפשוט הוא חושב בגישה של "לי זה לא יקרה" או "כרגע אני בריא ולמי אכפת מהמחר"?
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() גם לפני 4 שנים היו רואים בן אדם כזה והיו אומרים זה לא אפשרי להגיע לרמות האלו בלי חומרים...
יפה מאוד... חח אז דווקא אני אשאל אותך ניגרי מאיפה בבקשה ממך תן לי הסבר שבאמת יגרום לי להסכים איתך.. מאיפה אתה החלטת וכל מיני גולשים פה שדבר כזה פשוט לא אפשרי ?? באמת אין כאן שום עוקצנות פשוט אני חייב להבין את זה..
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
![]()
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
בגלל שאם הוא עשה חיטוב והגיע לאחוז שומן כזה לא הגיוני שהוא יהיה כל כך שרירי וחטוב בגלל שהוא מאבד שריר בדרך לאחוז שומן כזה ? עשה לי טובה..
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יאיר אני אוהב את הכרס שלי, אני אפילו לוקח אותה לטיול פעם ביום |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() לא אתה צודק.. הוא מאה אחוז לא טבעי... עכשיו בזכותך אני מבין כמה אתה רושם הודעה בלי שום מושג על הנושא אלא רק ממה שאחרים אומרים... ואז כמובן אתה מבין כמה יצאת חסר ידע בעניין ומושפע ממה שרשמו, אז אתה רושם את ההודעה הזאת שכאילו תוציא אותך חכם.. אבל בסדר אתה לא הראשון, פעם הבאה תזכור שאתה רושם משהו לפחות תסביר אותו ואל תיהיה מושפע ממה שאחרים כותבים, זה לא טיפ לפורום אלא לחיים.
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שיא עולם Squat לבוגרים, קלב ויליאמס. | Avunari | פיתוח גוף תחרותי | 12 | 10-08-07 13:15 |