|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() מזריק לא מזריק , לוקח אפד בחיטוב לא לוקח אפד בחיטוב , דוחק 30קילו חזה ומרים 2 וחצי קילו לחיצת כתפיים מה זה משנה!?
משנה איך אתה נראה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לנושא נראה טוב חוץ מידים וכתפיים לדעתי נראות קטנות יחסית לגוף
![]() |
![]() |
#3 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
ודבר שני זה באמת שאלה לא רלוונטית הרי גם אם הייתי לא טיבעי ואני כן לכל הספקנים אי אפשר להודות כי זה לא חוקי בתחרויות עכשיו אם האיגוד מעלים עין או אם הוא טיפש זה תחשבו לבד
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
כי בשורה תחתונה כשאתה תלך ברחוב לא יגידו היי זה דוחק רק 90 קילו חזה והילד הקטן הזה 105. אף אחד לא מתעסק בזה - תעשו טובה. ושוב אני אומר , לא משנה אם אתה מזריק או לוקח שאר קפצונים וממתקים אחרים משנה איך שאתה נראה. שבוע טוב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תמונות של איתי בושארי 7 שבועות לפני תחרות..!! | Eyal_s | פיתוח גוף תחרותי | 5 | 03-06-11 20:35 |
תמונות של איתי בושארי באוףסיזן..!! | Eyal_s | פיתוח גוף תחרותי | 24 | 19-10-10 22:33 |
איתי בושארי- אימון לפני תחרות 2009 | ETAY-BB | פיתוח גוף תחרותי | 36 | 12-05-10 20:37 |
אורית למיס בקיני-תמונות 4 שבועות לפני תחרות | האדמור | פיתוח גוף תחרותי | 41 | 05-09-08 13:05 |