|
פורום אימוני כוח אימוני כוח הם תורה שלמה, איך לעשות את זה נכון, להשאר בחיים ובאמת לראות תוצאות. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() בנאדם שמתחיל ss עם רקע בחדר כושר יכול להגיע ל200 קילו דדליפט לסינגל החייזר צודק בקטע הזה.
אני הגעתי ל180 קילו לשלשה(לא ניסיתי מעולם סינגל) ול140 לחמישייה בסקבט(מאמין שהיו לי עוד 10 קילו לתת אבל לא היה זין להמשיך כבר) וזה בתור בנאדם ש70 קילו סקבט היה לו קשה, והתחלתי עם דדליפט של 80 כשאני זוכר ימים שאחרי סטים של 100 היה לי קשה בקשר לשיאים כל הכבוד העיקר שהתקדמת בקשר לרצועות בדדליפט, זה רצועות שורש כף יד הן לא משפיעות על האחיזה מה אתם רוצים? בהצלחה בחיטוב שי
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
לינארית 5x5 + חיטוב- כמה שאלות. | טייני | פורום אימוני כוח | 14 | 12-04-11 18:45 |
סוף ss, סינגלים בפרס ובסקוואט. | הליצן המרקד | פורום אימוני כוח | 35 | 17-01-11 17:20 |
בקשר להתקדמות לינארית בss | Deadlift | פורום אימוני כוח | 14 | 27-09-10 03:49 |
סיום אימון בשעות מאוחרות של הלילה לאכל קצת טיפה מהרגיל? | itaymadddd | תזונה ותוספים | 1 | 27-07-10 03:52 |
תוכנית אימון לינארית | ao-ao | אימונים | 0 | 26-10-09 18:44 |