|
פורום לוגים מעקב אחרי התוכניות וההתקדמות שלכם מכל מקום בעל גישה לאינטרנט, עיצות מאנשים לגבי החלטות שאתם רוצים לקבל בנוגע לתוכנית, זה המקום |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#401 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]()
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#402 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() טקסס שבוע 6 אימון 3 (לא היה לי התאוששות באמצע מחוסר זמן)
סקואט 167.5 1x3 pr קל . בנץ' 95 1x3 pr פעם ראשונה שאני משתמש לחגורה בבנץ' זה עוזר דווקא ראק פולס 200 1x5 pr פעם ראשונה שאני עושה נקווה שזה באמת מה שיעזור לי לדדליפט . |
![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
Banned
|
![]() אתה אמור לעשות ראק פולס מתחת לברכיים (למרות שאתה לא אמור לעשות בכלל אבל זה סיפור אחר)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#406 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ה-קובה! ![]() תעשה גם אם בא לך Deficit Deadlift סטייל עידן גולני ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
|
![]() אצלי החלק הבעייתי זה הנעילה למרות שגם הניתוק לא ואו אני חרא בדדליפט ...
סקואט מעריץ1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
|
![]() פתית אתה נהיה פה סוס לנגד עינינו, אבל תגיד למה להשתמש במשקלים כאלה גבוהים אתה סתם תשבור את הגב, ואתה הרי יודע שrm5 ומטה לא נותנים היפרטרופיה!
סקבט טוב הכל טוב
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
|
![]() ראק פולס עושים מהגובה של הגיד של ה4 ראשי
tibial tuberosity
|
![]() |
![]() |
![]() |
#411 |
חבר פעיל
|
![]() הפתית מעריץ1
וכה ראק-פולס עושים מתחת לברך
![]() |
#412 |
|
![]() טקסס שבוע 7 אימון 1
סקואט 145 4x5 לא קל.. עשיתי גם תסקואט עם מגבת על המוט בגלל שהייתי בים וכולי שרוף בנץ' 85 3x5 1x4 היה קשה בגלל שלא יכולתי להתכווץ כמו שצריץ בגלל שכואב לי לכווץ שכמות ועבדתי בלי ספוטר אז כל סט הוצאתי לבד מהסטנדים אז כבר ויתרתי על הסט החמישי ... אמרתי זה מסוכן מידי מתח משקל גוף +12.5 3x5 טוב היה אימון חרא .. בגלל שבשישי הייתי בים ונשרפתי וכואב לי לשים מוט ריק .. אז 145 היה סיוט כנל הבנץ' כאב לי בטירוף לשכב על הספסל אז לכווץ שכמות לא בא בחשבון .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#413 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סקוואט טוב, הכל טוב! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#414 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() שמתי תמגבת על המוט וסובבתי אותה כמו פוסי פאד והמוט כל שניה לא היה מאוזן אבל רק הייתי חייב לסיים כבר כי כאב לי בטירוף הכתפים\גב |
![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
Banned
|
![]() pu$$y
|
![]() |
![]() |
![]() |
#416 |