|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() אני שוב אומר לך אין לי ידע רחב בתחום הזה אני לא מכחיש ואם פעם לא התיימרתי להיות אחד שמבין בנושא הזה... אבל אני אגיד לך מה אני גולש בהרבה פורמים אמריקאים והאנשים שכן מדברים שם יש להם ידע בנושא.. אני לא מדבר על סתם משתמשים אלא על אנשים שמכינים אנשים לתחרויות ויש שם כאלה בשפע... ולפי מה שהבנתי החומרים האלה הרבה יותר משמעותיים ככה שאם הבחור הזה היה משתמש בהם היה אפשר להבחין בזה... בכל זאת הבנאדם נראה בגודל סביר... ואני לא היחיד שחושב ככה. אתה מוזמן להכנס לפורום ולשאול שם אנשים שמבינים בזה הרבה יותר ממך ומעוד הרבה אנשים פה. כך לדוגמא את הפורום MD development.
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ולא ענית על אף שאלה. אם אין לך ידע רחב בתחום הזה אז אל תזיין בשכל על דברים שאתה לא יודע, כמו שאני לא בא ללמד אותך על הפרופורציות של קולמן מול בגרות השריר של של קאטלר ואיך זה משפיע על הבשלות שלהם בפוזת סייד צ'סט. ורושמים קח לא כך אחי. נערך לאחרונה על ידי YYY, 25-04-11 בשעה 21:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() ציטוט:
"ורושמים קח לא כך אחי" יופי איזה גבר אתה... ממש חכם. אתה לא שווה התייחסות בכלל עוד ליצן. ציטוט:
זה בדיוק כמו שאמרת על אלון... אם אני עכשיו אפתח באיזה פורום כלשהו בארצות הברית "האם אתם חושבים שהבחור הזה טבעי?" אני בטוח ש90 אחוז יגידו לי שהוא משתמש.
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
לא עוד דיון "מאוהב בידידה" או "לא מוצא את הבולבול" | Gray | פיתוח גוף-כללי | 40 | 12-06-08 10:53 |
איך מתכננים חיים " הגיוניים"כי "צריך כל 3 שעות לאכול" | גלעד יובנטוס | פיתוח גוף-כללי | 39 | 08-07-07 22:53 |