|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כן,לרוב עושים את השיטה על השרירים הגדולים יותר ,אבל אתה רשאי לעשות אותה על הכל שריר . נ.ב התחלתי לקרוא הכל ואני כזה חושב לעצמי,"היי זה מוכר לי" אני מסתכל על התאריך וכמעט מקבל שבץ בעיניים ,מה זה ההקפצה הזאת!?!?!?!??!?!?!?!?!?!!?!?!?!?! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
חבר פעיל
|
![]() איזה יופי מר פופו ישב ותירגם לנו הכל כמו שצריך בלי לחפף
כל הכבוד אחי מגיע לך לקבל נעוץ או משהו בכיוון אני הייתי אפילו ממליץ על לפרסם את המאמר המתורגם באתר באמת יפה מאוד... אבל לשורה התחתונה , זה השפיע עלייך? כי אני עושה הכל הפוך ממתיחות אני בחיים שלי לא עושה מתיחות והטווחי תנועה שלי ממש קצרים |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
http://www.abcbodybuilding.com/magaz...stretching.htm הנה כמה תמונות: ![]() ![]() ![]() זה תמונות של מתיחות מהשיטה של דנטה: http://server6.theimagehosting.com/i...tretches66.jpg בעקרון זה מתיחות רגילות (כמו להיתלות ממתח) רק שבחלק משתמשים במשקל, ועושים את המתיחה עד כאב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
1. מה דעתך על הרעיון מאחורי השיטה, של למתוח את מעטפות השרירים כדי לזייף זיכרון שריר? אתה חושב שהמחקר שעשו על ציפורים הוא רלוונטי? 2. אילו מההסברים של דנטה לא נכונים בעיניך? 3. האם לדעתך כדאי להוסיף מתיחות לאימון, אחרי כל תרגיל שמסיימים למתוח את השרירים שעבדו עד כאב? האם זה שווה את תוספת הזמן והכאב לאימון? 4. כמה יעילות תהיה לזה אם לא משתמשים בשאר העקרונות של דנטה (Rest Pause, תנועה איטית בחלק השלילי של התנועה וכו), אם פשוט מוסיפים את המתיחות לרוטינה של האימון? (כי דנטה כל הזמן אומר שמשנים את התכנית שלו ואז לא מבינים למה זה לא עובד) אודה לך אם תוכל לענות או לפחות לכתוב את דעתך העדכנית בנושא. אלי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() נ..ב
בפורום שעומרי הביא שדיברו עליו(יש שמה כמה אנשים ענקיים , בעצם כמעט כולם) ממליצים לקחתדברים שמועדדים No + הרבה הרבה פחמימות ומלח+מים להעצמת הפאמפ.
![]() |
#47 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
You think your hardcore? Ill give you a good test to see if you are---take the weight that you would brag to everyone you can leg press for 6 deep reps--the exact weight that you tell your freinds you leg press....not the one that your going to want to say after I tell you to do the following------now take that weight and cut it in half and do 50 deep reps with it tommorrow. If your hardcore you can do it and make it and if your not, trust me youll be done at 20-30 reps. It takes a certain nutjob willpower to make it and its that same nutjob willpower to do it that makes someone ballz to the wall. Every person I have brought thru that that i thought didnt have the guts didnt make it--and every person I brought thru that that i thought had the fortitude to grind out 50 regardless of wanting to stop made it ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
חבר ותיק
|
![]() זה דיי קשור לזה , למישהו יש מושג על השיטה של DOGCRAPP? תביאו לינק למאמר pls
![]() |
#50 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
חבר פעיל
|
![]() הנה המחקר על הציפורים:
P rogressive stretch overload of skeletal muscle results in hypertrophy before hyperplasia )J. Antonio and W. J. Gonyea Department of Cell Biology and Neuroscience, University of Texas Southwestern Medical Center, Dallas 75235-9039. Intermittent stretch of the anterior latissimus dorsi (ALD) muscle produces fiber hypertrophy without fiber hyperplasia (J. Appl. Physiol. 74: 1893-1898, 1993). This study was undertaken to determine if a progressive increase in load and duration of stretch would induce extremely large muscle fiber areas or if the fibers would reach a critical size before the onset of fiber hyperplasia. Weights ranging from 10 to 35% of the bird's mass were attached to the right wing of 26 adult quail while the left wing served as the intra-animal control. The stretch protocol was as follows: day 1 (10% wt), days 2 and 3 (rest), day 4 (15% wt), days 5-7 (rest), day 8 (20% wt), days 9 and 10 (rest), days 11-14 (25% wt), days 15 and 16 (rest), and days 17-38 (35% wt). Birds were killed after 12, 16, 20, 24, and 28 days of stretch not including rest days. Muscle mass increased 174% (12 days), 196% (16 days), 225% (20 days), 264% (24 days), and 318% (28 days). Muscle length increased 60% (12 days), 34% (16 days), 59% (20 days), 50% (24 days), and 51% (28 days). Mean fiber area increased 111% (12 days), 142% (16 days), 75% (20 days), 90% (24 days), and 39% (28 days). Fiber number, which was measured histologically, increased significantly by 82% only in the 28 days of stretch group. The percentage of slow tonic fibers did not change for any of the time points examined.(ABSTRACT TRUNCATED AT 250 WORDS |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
חבר ותיק
|
![]() ELI , תחפש תוכנית שנקראת doggcrapp
זה תוכנית הHIT \ מתיחה הטובה ביותר כיום (רק שאני לא סובל תוכניות HIT והמנטליות שכאילו כל מי שעובד יותר מ 3 סטים הוא אובססיבי ומגיע לאימון יתר והאובסיסיביות שהם לא שמים לב מאימון יתר שלהם... אבל זה לא בידיוק HIT...)