|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
עוסק ב:: מחשבים
חדר כושר: בית
|
![]() רק אתה יכול לדעת עם איזה משקל להתחיל.
זה הכל יבוא לך מנסיון. כל עוד אתה משפר ב 1% משבוע לשבוע אתה מנצח. סביר להניח שבהתחלת הדרך השיפורים שלך היו דרסטים ותוכל להוסיף יותר מ1% משקל לתרגילי קומפאונד, וזה בגלל שיפורים בסטמינה של שריר וכח כללי. לפי התמונות אתה חייב לעבוד דחוף לסדר תזונה. זה לא מספיק לאכול בריא ! אתה חייב לספור מקרו תזונה ולתת לגוף את האוכל הנכון בזמן הנכון במיוחד עם אתה רוצה לשרוף שומן ולבנות שריר. תן קצת נתונים - משקל גובה גיל באיזה שעה אתה מתאמן ומה אתה עושה בדיוק בשבוע אימונים (תרגילים סטים וחזרות) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() איזה סלט...
גיבורינו תקשיב.. תשתחרר ,תתחיל ss שדורש תזונה מסודרת ודיי עמוסה ,מניסיון אישי שלי ,כשלא אכלתי מספיק בתוכנית הזו נתקעתי, אז חשוב להבין שתצטרך לתת קצת פרטים עליך וככה יסבירו לך כמה קלוריות אתה צריך לצרוך כדי לעבוד כמו שצריך בתוכנית הזו. וזה תכל'ס עבודה.
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() גיל 22.
גובה 1.67 משקל כרגע 70 ק"ג. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
[תמונה] לפני ואחרי.. אני הייתי בשוק | DanD | גלריות הגולשים | 20 | 25-05-09 16:35 |
תמונה | גב ממאסהה לעומת מה שהייתי יש תמונה לפני ואחרי | asulind | גלריות הגולשים | 2 | 27-10-08 08:21 |
תמונה של לפני ואחרי | ultras | גלריות הגולשים | 15 | 29-09-08 10:43 |
תמונה[:[לפני ואחרי] | uzi | גלריות הגולשים | 32 | 13-03-07 23:08 |