|
פורום לוגים מעקב אחרי התוכניות וההתקדמות שלכם מכל מקום בעל גישה לאינטרנט, עיצות מאנשים לגבי החלטות שאתם רוצים לקבל בנוגע לתוכנית, זה המקום |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() מה זה אחיזה נמוכה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: עכשיו כח ומאסה, פעם ריצה בעיקר.
חדר כושר: מרכז קנדה - מטולה
|
![]() ציטוט:
בהתחלה הייתי עולה חזרה כל אימון. עכשיו אני תקוע על 6 כבר הרבה זמן (הייתי עושה abc ומפעיל הרבה עומס), למרות שמתח היה התרגיל הראשון שלי באימון גב אין לי תמונה או משהו אז הכי טוב שאני יכול להסביר את זה - בין שריר הכתף לטרפז, אבל לא על עצם הכתף. לא לואו בר בכל מקרה. רק כשאחזתי אותו התעוות לי כל הגב. כמו הסרטון של התלמידים של ריפ - יש שם מישהו שעומד עם הראש והחזה נטויים קדימה. ככה הרגשתי. בכל מקרה אני לא חוזר על החוויה הזו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() ציטוט:
אני עשיתי את המתח בתור תרגיל מרכזי(בגלל שאני לא סובל בור) והתוכנית עבדה עלי יופי וצברתי יופי של מאסה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
לוג ss , הגיע הזמן =] | bardvash | פורום לוגים | 10 | 17-10-10 22:22 |
יאללה הגיע הזמן לעשות שינוי | bigwave1 | לוגי אימונים | 5 | 23-03-08 16:59 |
חברה מה אתם אומרים הגיע הזמן לעשות חיטוב??? | YOG558 | גלריות הגולשים | 21 | 03-02-08 18:18 |