|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() וואו מני סחטיין, אתה ענקי!!
אמנם יש לך תקופת חיטוב דיי ארוכה (אני מאמין שמשהו כמו 4 חודשים) אבל אם תעמוד בזה אני חושב שתראה פצצה!
![]() |
#22 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ואללה רואים שגדלת, והרבה!!! הידיים נראות מאסביות ביותר... אפילו שאתה לובש חולצה שמסתירה לך ת'חזה, רואים שהחזה עבר שיפור לא קטן!!
קבל ח"ח... מקווה שילך לך הכי טוב שיש בחיטוב. מה שכן - תעדכן! בהצלחה!!
![]() |
#23 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אם להיות אמיתי ובלי להעליב אתה לא נראה אחד שמתאמן, לפחות לא לפי התמונה הראשונה, בתמונה השניה רואים שיש לך יד מסיבית ושריר בביספס ובאמה. אבל גנטיקה לא משהו, אני מאמין שאחרי החיטוב אתה תראה יותר טוב...
בכל אופן חיטוב קל שיהיה לך ובהצלחה ושוב אני יודע שמדובר במני ותופסים ממנו פה בפורום אבל אם מישהו מחליט להעלות תמונות אז אני נותן לו את חוות דעתי...
![]() |
![]() |
#24 |
|
![]() איזה מסהה אחי שתהיה בריא !! בהצלחה בחיטוב אחי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קח את זה כביקורת ולא כהעלבה. אתה ניחנת בגנטיקה שאתה לא משמין (מבחינת שומן, אבל גם לא מאסתי מדי) ונשאר חטוב כל השנה. הידע שלך בפיתוח גוף לא בשמיים, וזאת רואים ע"פ הודעות שלך בפורומים כמו תזונה, אימונים וכו' שם אתה לא מראה ידע מרהיב. להגיד על מני שהוא לא נראה אחד שמתאמן זה בושה. בקיצור מה שאני רוצה להגיד לך, שלא כולם חטובים כל השנה, ויש כאלה שבאמת עולים במאסה ולא מתאמנים שנתיים, ושנתיים הם על 8% שומן.
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני גם אחד מהאנשים האלה שאמרת עכשיו.. אם לא שומרים ומתאמנים עולים במשקל, ויש את האנשים שנישארים חטובים כל השנה ועם קצת אימונים יש להם גוף מחוטב ויפה, אך הם לא יכולים להגיע למשקל רחוק כמונו :]]]] הידד לאנשים בעלי חילוף חומרים איטי ! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מעריך את זה שאתה אומר בלי שום צביעות בדיוק מה שאתה רואה. בכללי תמיד בזירת הגולשים אתה נותן תגובה לפי מה שאתה רואה. במקרה הזה טעות חמורה בידך, תסתכל איזה גודל הדבר הזה, איך אפשר להגיד שהוא לא מתאמן? עשית אוול..
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
ה15 קילו התכוונתי המאסה הנקיה, וגם ה10 (כמובן לא בשנה). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() SIX PACK אם הוא לא נראה כמו אחד שמתאמן אז אתה בהשוואה אליו נראה כמו ניצול שואה בדיאטה... הבחור ענק 110 קג הקיף יד 46 ואחוז שומן לא הכי גבוה אני בספק שיש מישו בפורום הזה גדול יותר ממנו |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עדיף להיות עם גנטיקה שעולה פחות אבל נקי ללא ספק, אבל עדין מני הוא מפלצת למרות שהוא על אחוז שומן גבוה.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
מנהל ראשי
|
![]() מני - חבר אתה חסר... לאן נעלמת מהפורום לאחרונה?!
אתה נראה מעולה, צברת יופי של מאסה ממש כל הכבוד! דבר שני, קח עצה מקצועית, אל תתחיל את החיטוב עכשיו אלא תחכה עוד 3-4 שבועות תן לגוף להתאושש כמו שצריך מהמאסה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
מושעה
|
![]() חאלס להתווכך....חקו שהוא יסיים חיטוב ויעלה תמונות ואז נדבר..
נראה מה יצע ממנו...אף אחד לא יודע מה יש לו מתחת ל-110 קילו. ruhl על תדבר אם מספרים..מאסה יבשה זה מה שחשוב. בטח שהוא ענק..את זה רואים.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |||
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ענק! אחרי החיטוב אתה תראה גדול וטוב אני מאמין.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#36 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
מנהל מקצועי
|
![]() אחלה תמונות!
אפשר את המשחק להורדה? "תלוש את השיערות" חח סתם אחי ![]() בהצלחה בחיטוב יש הרבה מסה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#39 |
מושעה
|
![]() בחיית חברה למה לערוס תפוסט?ביקשתי שתפסיקו להתווכח..אחרי שהוא יפרסם תמונות מחיטוב יהיה על מה לדבר..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() וואי איך נהרס לי הפוסט....
אני מבקש לדייק - אני לא שמן , יש לי עצמות גדולות. והבטן שלי זה לא כרס....זה מה Gh.