|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() הייתי בלונדון עיר מאוד יפה (הייתי גם בפאריז אין מה להשוות לדעתי פאריז העיר הכי יפה בעולם)
קיצר לונדון חתיכת עיר יקרה, היא כ"כ יקרה שבא לך לברוח משם, זה פשוט לא יאומן.
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
התכוונת ל "אתה" אני מניח ולא אני לא מזמין תאחלס הייתי לפני 3 שנים הייתי בי 15 בערך לפעם ראשונה כהיכרות זה בן זונה פעם הבאה תיהיה רק כשאני אהיה בן 21 , אתה כבר בגיל המתאים תאמין לי תענוג : ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() חחח' סתם בטח שטעיתי, לאס-וגאס מפחיד להיות איך שאני מכיר תצמי אני ניכנס לקזינו מפסיד שם ת'תחתונים שלי לא יהיה לי אחרי זה איך אפילו לחזור הבית.
![]() |
![]() |
#6 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אבל כמו שאומרים על טעם ועל ריח אין על מה להתווכח ואתה חי באשליות שלאס ואגס זו עיר של ניאונים כשתיהיה תבין.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
זה פשוט מצחיק שאתה משווה את העיר לונדון ללאס וגאס שזה בכלל סיגנון שונה של ערים. |
|
![]() |
![]() |