|
פורום לוגים מעקב אחרי התוכניות וההתקדמות שלכם מכל מקום בעל גישה לאינטרנט, עיצות מאנשים לגבי החלטות שאתם רוצים לקבל בנוגע לתוכנית, זה המקום |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#541 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לדוגמא זה של nsi עולה 14 דולר + 5 דולר משלוח נגיד 80 ש"ח ל 100 קפסולות שבכל קפסולה יש 10,350 יחידות אנזים אבל שוב.. עניין של נוחות ... פשוט אם נגיד אתה עושה הזמנה של ויטמינים/אומגה 3/קריאטין/משהו אחר שעולה גרושים לעומת הארץ.. הייתי מכניס גם את זה
![]() |
![]() |
#542 |
Banned
|
![]() איפה רן כשצריך אותו?????????????????????????????????????????????? ??????????????????????????
בטח בויטה קוסט מוכרים משו כזה 10350 אנזימים ליחידה אמור להיות בן ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#543 |
Banned
|
![]() בויטה קוסט יש הכל יא לץ
תזמין הרבה שיצא לך זול (לאורך זמן מן הסתם) וזהו... |
![]() |
![]() |
![]() |
#544 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה מויטה קוסט .. http://www.vitacost.com/NSI-Lactase-...-350-FCC-units תשלב את זה באיזה הזמנה שאתה עושה למולטי או אומגה 3 .. או משהו... [יש שם גם צעצעים לכלב ![]()
![]() |
![]() |
#545 |
חבר פעיל
|
![]() רן הוא סוכן של nsi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#546 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#547 | |
חבר פעיל
|
![]() אם אני רגיש ללקטוז אני פשוט לא אשתה אותו,יש כל כך הרבה דברים שאפשר להשיג מהם קלוריות.
ובסדר,אח של רן זה אח של רן. אני זה אני. בגיל 13 גם אני התאמנתי,אבל לא כוח. רן בעצמו אמר שאח שלו אוכל איזה חצי ק"ג בשר ביום ו2 ליטר חלב. נ.ב:חזרתי מאווזי ודפקתי שמה איזה 1500 קלוריות.
![]() |
![]() |
![]() |
#548 | |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() ציטוט:
סתם מאיפה לך שהטכניקה שך כל כך טובה? אההה המדריך אמר לי הוא סוס |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#549 | |
חבר פעיל
|
![]() אני יודע שהטכניקה שלי טובה,כי העלתי אותה לכאן ואמרתם שהיא סבבה.
ע1נש אמר שהיא סבבה. והמדריך אמר לי שהטכניקה שלי טובה. אתם מוזמנים לזיין ת'מוח שכל המדריכים סתומים ולא יודעים לעשות סקוואט ועושים חצאים. כמו שיש את קורן ואת רן ששניהם מדריכים שיודעים לעשות סקוואט והרבה מעבר,יש עוד מאמנים כאלה.
![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
|
![]() טכניקה סבבה זה לא טכניקה טובה לעשות סקואט מושלם לוקח הרבה אחרי ss
וזה שעושר אמר משהו לא עושה את זה נכון עושר לא אלוהים זה שהוא עושה 200 קילו סקואט לא הופך אותו למבין גדול בדיוק כמו שבילדר מזריק לא מבין גדול באלך לדעת עם הסקואט שלך טוב אז תעלה לפורום של ריפטו |
![]() |
![]() |
![]() |
#551 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() עם עם עם עם עם עם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#552 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#553 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#554 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() סאבזירו, אתה לא דוגמה טובה למישהו שאוכל אל תעשה פה דאווינים אתה גם שחיף(80 קילו פפפפ)
בכל מקרה, אני יכול להעיד בתור אחד שהיה ישן 3 שעות בלילה עד לפני שבועיים שהתקדמתי ל122.5 בלי יותר מדי בלאגן כי אכלתי עכשיו אני בריסט וישן 7-8 שעות, נראה מתי תהיה התקיעה
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#555 | |
חבר פעיל
|
![]() אני לא יעלה לפורום של ריפטו. אני לא מחפש טכניקה מושלמת,כי לאף אחד אין טכניקה מושלמת. הטכניקה שלך לא מושלמת,ואתה מתקדם,אז חלאס לזיין חתולות. אני את הלקח שלי הפקתי. זה לא קשור לטכניקה שלי,זה לא קשור לשינה שלי,זה קשור לתזונה שלי. פה זה נגמר.
![]() |
![]() |
![]() |
#556 |
חבר פעיל
|
![]() דדליפט, אתה שם לב שכל השלושה עמודים האחרונים זה תירוצים שלך למה אתה לא מתקדם?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#557 | |
|
![]() ציטוט:
רואה אתה בטוח בעצמך יותר מידי ובגלל זה הסקואט שלך 3 שבועות באותו מצב עיקר שלך הכי טוב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#558 | |
חבר פעיל
|
![]() אתה אמרת לי בעצמך שהטכניקה שלך לא מושלמת.
בכל מקרה אני יודע שמחר אני סוגר ת'דדליפט 115 קילו אני לא מוותר לעצמי. והיום אני ממש מעמיס אוכל.
![]() |
![]() |
![]() |
#559 |
|
![]() איפה אמרתי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#560 | |
חבר פעיל
|
![]() מה אני עכשיו אביא לך ציטוטים,אתה אמרת בעצמך.
אם אתה לא מודע למה אתה אומר משהו אצלך דפוק. וחלאס מה התחרות פה,מעניין לי את התחת כמה הסקוואט שלך ומה הטכניקה שלך. אני מתחרה נגד עצמי להתקדם כמה שיותר בהתאם למה שהייתי ולא בהתאם לאחרים.
![]() |
![]() |