|
פורום אימוני כוח אימוני כוח הם תורה שלמה, איך לעשות את זה נכון, להשאר בחיים ובאמת לראות תוצאות. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() קראת את הספר?
אין מצב שקראת תספר ואתה בא עם שאלות כאלה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() בס"ד
תודה לכם על העזרה. בעזרת השם מחר אני אצלם ואעלה לפה סרטון. לא אמורה להיות בעיה להרים 60 קילו גם אם זה למעשה המשקל שלי כמעט? חח. אני לא ציינתי שקראתי את הספר, ראיתי את הסרטונים שבהם ריפטו מסביר כיצד לבצע את התרגילים וקראתי את המאמר שרשמו פה על הss. אין לי כל כך פנאי לקרוא את הספר לצערי וסתם שאלה לידע כללי, אין גירסה שלו בעברית, נכון? בקשר למסה - אני משתדל לאכול כמה שאני יכול פשוט הצבא והתפקיד שלי גורמים לי שאני לא יכול לאכול כמו שאני באמת רוצה, אני משתד לאכול את ה3400 קל' ביום למרות שלפעמים לא נראה לי שאני מגיע לזה (אלא אם כן אני בבית ואז אני מצליח). |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בס״ד
מצטער על הדאבל פשוט זה לא נותן לי לערוך את ההודעה משום מה דרך אגב עשיתי ביום חמישי 60 סקוואט היה מעולה וסיימתי בהצלחה חח, לא יכול לומר שלא הרגשתי מאמץ כי כן הרגשתי את האימון והשאלה שלי אם 60 קילו אמור להיות לי קל ברמה שאני עושה את האימון ללא מאמץ משמעותי או שבסט השני והשלישי שתי החזרות האחרונות אמורות להיות מלוות במאמץ חח? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה בנוגע לעלייה במשקל של הסקוואט | Razor1991 | פיתוח גוף-כללי | 0 | 13-12-10 21:21 |
שאלה בנוגע לסקוואט | JoshuaB | אימונים | 3 | 21-07-10 20:53 |
שאלה בנוגע לעלייה במשקל | addam111 | תזונה ותוספים | 12 | 05-12-08 20:58 |
[שאלה] בנוגע לטכניקה בסקוואט | idof111 | אימונים | 92 | 01-09-08 12:13 |
[שאלה] בנוגע למשקלים בסקוואט ומכרעיים | offry | אימונים | 13 | 06-08-08 10:55 |