|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
-הרכיב העיקרי שיש בשורף שומן זה קפאין וזה מה שאמור לעניין אותך,לכן הזכרתי אותו. -לגבי הכריך לדעתי רעיון גרוע מאד ,שוב אני ממליץ לך לעבוד לפי תפריט מסודר של תזונאי שמבין עניין לדעת מה אתה אוכל וכמה קלוריות אתה מכניס בדיוק ביממה! אחרת זה פשוט לא ילך לך וסתם תתיאש מהתהליך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה רבה על התשובות והעזרה!!
לגבי הקפאין - לא ידעתי, עכשיו אני אדאג לשים לב לכמות קפאין שיש בכל מוצר (שורפי שומן) וככה אני אמצא את הטוב ביותר?! לגבי הכריך - זאת הבעיה, לא הלכתי לתזונאית ספורט אלא לזאת של קופת חולים, היא ראתה שאני די מוגבל מבחינת המזון, לא אוהב גבינה, לא אוהב ירקות ופירות (למעט בודדים), כך שמה שנותר לי זה תפריט מאוד מוגבל וחד גוני, כריך (שיפון אני חושב, בקיצור לחם בריאות) עם טונה וביצה/פסטרמה (3 פרוסות) וזיתים וקורנפלקס. מה שבעיקר מגביל את התקדמות והצלחת הדיאטה זה בעיקר עניין המשמרות שפשוט הופך לי את החיים, אתה מגיע ב-5 בבוקר הביתה, צריך לקום ב-10 כדי להספיק להתאמן כי מתחילים לעבוד שוב ב-1 בצהריים, עכשיו אין זמן וכוח להכין איזה משהו ואז מתחילים לאכול שטויות. אם הטבליות של שורפי שומן באמת מדכאים תיאבון וואלה זו חצי נחמה. אתמול בגלל עומס בעבודה הגעתי הביתה רק בסביבות 6 ומשהו, קמתי לפני כמה דקות, מתארגן מקלחת ואוכל וחייב לעוף להתאמן. אין לי זמן לא להכין איזה כריך (אני אקח את המצרכים ואכין בעבודה) ולא לחכות שהאוכל יירד ולא להתאמן על בטן מלא. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
בקשר להורדת אחוזי שומן! | ChonGo | אימונים | 5 | 27-05-09 11:20 |
שאלה , לגבי אחוזי שומן , | hadash | תזונה ותוספים | 10 | 14-03-09 21:38 |
שאלה להורדת אחוזי שומן | jenny | תזונה ותוספים | 11 | 11-01-09 23:12 |
צריך עזרה בקשר להורדת אחוזי שומן | Anti_Tragus | תזונה ותוספים | 8 | 22-09-08 16:11 |
אחוזי שומן בגוף-אפשר תמונות שאני אוכל להעריך כמה אחוזי שומן יש לי? | gps | תזונה ותוספים | 6 | 15-05-07 21:35 |