|
פורום אימוני כוח אימוני כוח הם תורה שלמה, איך לעשות את זה נכון, להשאר בחיים ובאמת לראות תוצאות. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#502 |
חבר פעיל
|
![]() חח קרע אותי הסרטון..
בחיים לא ראיתי כזה מכשיר (ב 2:00).
![]() |
#503 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רן אתה גאון
! |
![]() |
![]() |
![]() |
#504 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחח הסרטון הזה פשוט מאסטרפיס.
כל הסרטון שאלתי את עצמי מאיפה אני מכיר את המקום הזה ואז בסיום כשיצאת נפל האסימון. זה החדר כושר של הקבוצות באוניברסיטת ת"א, לא ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#505 |
חבר פעיל
|
![]() אכן זה צולם שם
שבוע לפני מר ישראל |
![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
חבר פעיל
|
![]() רן דבר שנייה בהיגיון ידוע שאתה בן אדם עם שכל אז מה אתה מרוויח מהשטויות האלה?
מר ישראל לא מר ישראל, מה זה הליצנות הזאת.. שמת לב שזה מצחיק רק את הקבוצה הזאת שלכם ועוד כמה ילדים עם יותר מדי זמן פנוי? בחייאת אתה יודע כמה דאחקות אפשר להריץ על טיפוסים מהסוג שלכם פה בפורום? וואלה סרטון לא מצחיק בגרוש בעניי. לא רוצה לצאת בהצהרות על המראה שלך כי אי אפשר כל כך לדעת לפי המראה בסרטון אבל להתבדח על תחרויות אתה לא יכל. הכל ברוח טובה רק אני מנסה להבין אותך\אתכם מה זה האובססיה הזאת נגד פיתוח גוף. חג שמח שיהיה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#507 |
חבר פעיל
|
![]() אז קדימה, למה אתה מחכה? בוא נצחק קצת.
![]() |
#508 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
התגובה הכי חסרת פואנטה שקראתי בפורום,ניסיתי אבל לא הצלחתי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#509 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#510 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#511 |
חבר פעיל
|
![]() דניאל מרון, אתה כשלון, אתה בל1ט האנושות ואתה ג'ינג'י.
תתאבד אעח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#512 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אתה צודק, אבל אימוני כוח זה הפורום שלי ושל השלד אם שכחת, ולכן מותר לנו להחליט מה שאנחנו רוצים. ההחלטה שלי ושל השלד היא שאתם תנהלו אותו בעצמכם, כלומר תגידו מה שאתם רוצים ותעשו מה שבא לכם, כמובן על גבול הטעם הטוב (שהוא ירידה לחיי הבן אדם ואז אנחנו מתערבים). אם אתה תצלם סרט של עצמך עם כרית בבטן עושה סקוואטים ואוכל אוראו ותעלה לפה אני יצחק ויפרגן לך, בטח אם זה יהיה בהפקה כמו שלו. במקום לקטר תצטרף, יהיה יותר טוב לכולם. לגבי ה"ילדים עם זמן פנוי" וכל החירטוטים אתה שם לב שכל מי שאומר את זה הוא בדרך כלל ילד בן 16 שבקושי יודע לכתוב תשם שלו? אנחנו רובנו בני 20+ עובדים-לומדים, זה לא שבגיל 25 אתה תהיה בחלל, אתה תהיה בדיוק כמונו, במקרה הטוב. נערך לאחרונה על ידי subzero1122, 03-12-10 בשעה 05:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#513 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() היום עלה לי רעיון לצלם סרטון קונטרה למה שרן העלה בעקבות אחד המתאמנים שאחרי סט סקוואט שלי אני רואה אותו עושה לי קטע ונכנס לקולר עם רייג' (היה ענק נקרעתי מצחוק) ודופק עליו לפני
![]() |
#514 |
Banned
|
![]() לי1לז
|
![]() |
![]() |
![]() |
#515 |
חבר פעיל
|
![]() ליצן מרקד עאלק- שמע אני אפילו לא מתייחס להערה המפגרת שלך עם יחס זה מה שאתה מחפש.. אני מכבד תפורום אז אני לא פותח פה תפה סתם זה לא יעזור בשום דבר.
סאבזירו- אני רואה אתה בן אדם שאפשר לדבר איתו ברצינות כשצריך אז תראה מה שאמרת על הצחוקים והכל זה יפה והכל , לא באתי להרגיז או ליצור וויכוח באמת באתי להבין מה כל כך מצחיק בענייך בתחום הזה.. ובקשר להערה האחרונה שלך ,זה ישמע לך דבילי אבל אתה צריך להאמין יותר בעצמך.. אתה אומר"עוד חמש שנים תהיה בדיוק כמונו במקרה הטוב" חאלס עם הדיבור הזה תאמין לי עם היה לך חלום או אהבה לאיזה שהוא משהו היית הרבה יותר טוב ממה שאתה עכשיו .. בקיצור לא יוצא מהדיון הזה יותר מדי ואני מתחיל להרגיש כמו ביג וולף ![]() ![]() ![]() ![]() חג שמח לך לרן ולצורר.. כנראה שאף פעם לא תבינו בילדינג ואנחנו לא נבין אותכם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
חבר פעיל
|
![]() היי לקחת יותר מידי ללב אחי קח בקלילות מפריע לך פגעו בך בסראטון של רן תן סרטון משלך וככה תן מה שמגיע לך שאתה חושב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#517 |
חבר פעיל
|
![]() אהבתי את הסרטון!
![]() ועצוב כמה שזה מתאר במדויק את הבילדרים |
![]() |
![]() |
![]() |
#518 | |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() ציטוט:
זה הכוונה לכל האנשים שבאים לחדר כושר סתם בשביל להסתובב להרים פה ושם בתרגילים מפגרים וללכת הביתה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#519 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה סרטון סאטירי אתה ילד, ואני לא מכבד אותך, לא הגעת לכלום, ואתה לא שווה כלום |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#520 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
הנה מישהו שמסביר תעניין למזלי הבנתי את העניין שלהם כבר מזמן ובגלל זה חלק מהצחוקים [כמו הז] כן מצחיק אותי ולא פוגע כי אני חושב כמוהם [וגם אתה רק שאתה לא מודע לכך שאתם חושבים אותו הדבר]
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
למה אתה לא מצליח לגדול? | - Idan - | אימונים | 142 | 30-10-09 15:39 |
הפסקתי לגדול | NoLimits | תזונה ותוספים | 3 | 18-01-09 22:56 |
לא מצליח לגדול | עיראקי פיג'מה | אימונים | 23 | 07-04-07 21:23 |