|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() תראה, סוכר ענבים זה גלוקוז טהור, נספג מהר, גורם לעליה הכי גבוהה באינסולין מכל סוגי המאכלים הידועים.
סוכר שולחן (רגיל) זה סוכרוז. סוכרוז זה דו סוכר, שמורכב מ50% גלוקוז (הזה שיש בסוכר ענבים) ו50% פרוקטוז (סוכר-פירות). הסוכרוז גורם לעליה קטנה יותר באינסולין יחסית לגלוקוז, כי הפרוקטוז עובר תהליך קצת שונה בספיגה שלו, ובעיקר מנוצל ע"י הכבד. סוכרוז מזיק לשיניים, סוכר ענבים לא. אחרי אימון עדיף גלוקוז (סוכר ענבים), מאחר וחצי מהסוכר הרגיל-הפרוקטוז לא יכול למלא מאגרי גליקוגן(אנרגיה) בשרירים.
__________________
תוספי תזונה אבקת חלבון ישראלבודי תוספי תזונה לספורטאים במחירים הזולים ביותר בישראל. תוספי תזונה במשלוח מהיר לבית הלקוח סינטרקס סיינטרקס |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
זה לא נכון , אולם התהליך פירוק שונה אך הם כן ממלאים מאגרי גליקוגן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
__________________
תוספי תזונה אבקת חלבון ישראלבודי תוספי תזונה לספורטאים במחירים הזולים ביותר בישראל. תוספי תזונה במשלוח מהיר לבית הלקוח סינטרקס סיינטרקס |
|
![]() |
![]() |