|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() טוב אני מרגיש חובה להמשיך בקשר לחומרים....
שאף אחד לא ישתתף איתי! תקשיב אחי...אני ממליץ לך לעצור לצאת לpct ולעשות הפסקה כי ממה שאני מבין וראיתי אתה מריץ כמה סייקלים אחד אחרי השני ולוהים יודע מי בונה לך אותם אבל הם בנויים לא נכון תעשה לעצמך טובה לפני שתעשה נזק בלתי הפיך תעצור הכל תן לגוף לפחות 10 חודשים מנוחה כי אתה רררץץץץ
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
cycle risho sheli haya sus sah hakol le 4 shavuot biglal ha pchiya lo hemshahti ve asiti pct aharey zman cycle +pct vekamuvan zman itosheshut shel ha shrir ithalti cycle hadash Test cyp 800mg be shavua ken minun dey gavua aval ahi ani lo yeled ani yodea ma ani ose. toda al ha deaga. |
|
![]() |
![]() |
#24 |
|
![]() אז עכשיו זה סייקל שני של סיפיונט ל800 מ"ג ?
ממה שהבנתי עשית יותר סייקלים כבר בטווח זמן קצר... וובכל אופן למה סייקל על אחוז שומן כזה גבוה?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ahshav ken ani al cypionate ani lo al ahuz shuman gavoa ani male nozlim. |
|
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה מסה.
אתה באמת לא נראה על סייקל חוץ מהשעירות יתר בפנים. ואתה גם לא קרוב ל14 א.ש בלי קשר לנוזלים.ואני לא היחיד שאומר לך את זה,אם אתה מתעקש אז לבריאות. בכל אופן בהצלחה,תן דגש לחזה וידיים,הם דיי קטנים ביחד לגב. |
![]() |
![]() |
#27 |
|
![]() אוקיי
הצטיירה לי תמונה אחרת.... סבבה מקווה שלא תעשה שטויות
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אם אתה באמת עשית מס' סייקלים אתה בדיחה.
|
![]() |
![]() |
#29 |
אלוף העולם בפאורליפטינג לצעירים עד 110 ק"ג GPC
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() לא רע יש עוד הרבה עבודה בהצלחה
#31 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
|
![]() ציטוט:
אבל זה היה שונה ממה שהבנתי...
|
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() גב ענק
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() איזה פוגע הוא מקסימום לוקח קראטין של יוניברסל זה אם הוא היה עושה את הדברים שאתם מדברים פה המצב שלו אז היה לא טוב כי הגוף לו מגיב
#35 |
מנהל ראשי
|
![]() אורי, כל סייקל יכול ליצור נזקים לטווח הארוך. אני יודע שהתמונה נראית אחרת בקהילה הזו אבל בתור מי שלומד את הנושא אני יכול להגיד שעם כל כמה שיש "מבינים" כאלה ואחרים ברשת ובחדר כושר, לא כולם לומדים לפרטי פרטים ויודעים את כל הסיכונים הכרוכים בזה.
לפותח הפוסט - נראה מאסיבי, אבל הרבה מעבר ל14 אחוז שומן. ובגיל הזה באמת לא הייתי מציע לך להתחיל סייקלים. |
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() מערכת הורמונלית
הוא עוד לא התבגר מספיק בגלל זה מתחילים עם טסט בגיל מאוחר יותר עם מתחילים בגיל מוקדם זה לא עם 800 מ"ג טסט.. כל הנוער לוקח זה לא בושה צריך לדעת כמה לקחת ומה לקחת, ועצה שלי שמור את מה שאתה מזריק בתחת לעצמך לא כל העולם צריך לדעת מזה. |
![]() |
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() ד"א במצבך עדיף לעשות סייקל חיטוב עם חומרים כמו אנבאר וקלן מאשר סייקל מסה.. גם תתחטב ויש סיכוי גדול שגם תגדל בזמן הדיאטה, ואחר כך תוכל להתחיל מסה על אחוז שומן נמוך .. הרבה יותר טוב.
ויאיר עם זה בכל זאת עובר על חוקים תמחק לי תהודעה מצטער .. |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
Ateba Green- 16 Years Old | JaSoN.B | פיתוח גוף תחרותי | 23 | 17-07-10 10:46 |
Six years old body builder | Ferrari F430 | פיתוח גוף תחרותי | 13 | 17-01-08 21:21 |
Kinley Horn - 14 years old | Antonator1 | פיתוח גוף תחרותי | 29 | 05-10-07 01:58 |
kachok in a speedy 90kg bench press | Bullet | גלריות הגולשים | 21 | 15-06-07 19:04 |
Bodybuilder - 15 years old + כמה סרטים | oRis | פיתוח גוף תחרותי | 29 | 17-03-07 13:25 |