|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() gh עצמו לא עושה כרס נקודה לא גם וגם !
במנינון גבוה הדבר היחד שהוא יגדל זה עצמות (לסט וכאלה) מיפרקים , הביעה היחידה היא שבמינון גבוה צריך גם אינסולין ומה שגורם להגדל האברים הפנימים והמסאת שומן בבטן זה האינסולין , תתיפלא אבל gh דווקא עוזר לשריפת שומן וgh גם שורף שומן נקודתית זאת אומרת איפה שאתה מזריק אותו שם הוא שורף את השומן הכי טוב וgh מזריקים בבטן בדרך כלל , ככה שמgh בלבד כרס לא תיהיה לך ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() מה הקשר בין אינסולין, הורמון שמווסת את רמת הסוכר בדם לבין gh
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() אין לי מה לעשות גוגל אחי ,
אני לא מדבר איתך על סמך גוגל או על סמך מה שקראתי , אני מדבר איתך בתור אחד שהתחיל gh לפני חודשיים ואחרי 3 4 שבעות של שימוש הייתה ירידה בשומן בלי שום שינוי בתזונה וירידה רק בעיקפים של הבטן איפה שאני מזריק , ואחרי שבועים 3 התחלתי ליראות ירידה גם בשאר הגוף של שומן , איך זה מיסתדר עם כרס ? ואיך מיסתדר לך שב98 לא היה לו כרס ובכל זאת ישב על מינון מכובד ? קשור מאוד , |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
Ronnie Coleman , british grand prix 2000 | עלוש | פיתוח גוף תחרותי | 14 | 16-08-09 00:09 |
1990 german grand prix | עלוש | פיתוח גוף תחרותי | 7 | 18-09-08 15:06 |
תמונות מה british grand prix 99 | עלוש | פיתוח גוף תחרותי | 42 | 05-09-08 21:58 |
סרטונים מ british grand prix 99 !! | עלוש | פיתוח גוף תחרותי | 11 | 01-08-08 03:55 |