|
פורום אימוני כוח אימוני כוח הם תורה שלמה, איך לעשות את זה נכון, להשאר בחיים ובאמת לראות תוצאות. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() פטבוי, תהיה בטוח שאתה טועה, ממש לא רוב הערבים רוצים לחיות איתנו בשלום, אני יכול לספר לך דברים שאתה תזדעזע.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני יכול לספר לך סיפורים מזעזעים על מה עושים בסין, בוא נשנא את כל הסינים
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני הייתי גר ליד העתיקה שנתיים ששם זה כביכול הערבים המסוכנים, רוב הזמן היה שם שקט.
אתה לא יכול לקחת כמה אנשים ולעשות מזה הכללה לכל העם. ומה כבר הערבים עושים לנו? כמה אנשים אתה כבר מכיר שיכולים להגיד שערבי עשה להם ספציפית משהו רע? היה לי עסק עם לא מעט ערבים בחיים, אני יכול להגיד שהנזק שחלק מהם עשו לא יותר גדול להנזק שנעשה להם, כנראה גם יותר.
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
למה אתה לא מצליח לגדול? | - Idan - | אימונים | 142 | 30-10-09 15:39 |
הפסקתי לגדול | NoLimits | תזונה ותוספים | 3 | 18-01-09 22:56 |
לא מצליח לגדול | עיראקי פיג'מה | אימונים | 23 | 07-04-07 21:23 |
לגדול? | אלירן יחיא | אימונים | 3 | 06-01-07 13:37 |