|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() ציטוט:
עבודה נוחה 25 שקל לשעה פחות או יותר כרגע אני חייל בסדיר ואני רוצה להתחיל קורס בקרוב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() ציטוט:
ובשביל זה אתה לא צריך קורס (טוב ברמן כן (לרוב) אבל זה קורס כיפי ולא קשה בכלל והרבה יותר זול)
![]() |
![]() |
#3 | |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() ציטוט:
במכון כושר אתה רוב היום מדבר עם אנשים פה ושם שומר עליהם בבנץ' ומלמד אותם תרגילים יש לך מלא שעות שאתה יושב ופשוט רואה טלווזיה חוץ מזה זה עבודה שתמיד תיהיה איתך ברגע שיש לך את התעודה זה לכל החיים.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני אישית לא יכולתי להמשיך לעבוד בזה פשוט כי "לחנך" את האוכלוסיה של חדר כושר מסחרי להתאמן כמו שצריך זה מקרה אבוד. ולעבוד לפי הסטנרדטים שכבר קיימים שם אני לא מסוגל מוסרית בידיעה שזה ערימת זבל. זה משאיר רק לשבת ולא לעשות כלום כל היום, שזה כבר עשיתי מספיק שנים גם ככה (עבודה משרדית) זה עבודה טובה למי שאוהב להתבטל, או למי שמאמין בעקרונות אימון הקיימים בתעשיית הפיטנס. אבל אני חושב שבן אדם צריך להאמין שמגיע לו מהחיים יותר מעבודה "נוחה".
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
לא מבין מה מלמדים בוינגייט... עוד תופעה | Scylla | תזונה ותוספים | 98 | 19-09-09 16:59 |
קורס מדריכים בוינגייט | adirsommer | פיתוח גוף-כללי | 7 | 22-07-08 20:07 |
צריל קצת פרטים על קורס מאמנים בוינגייט | דניס | פיתוח גוף-כללי | 26 | 23-01-07 15:39 |