|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא יודע מה המשקלי עבודה שלו, אבל הוא שחיף. ו95 קילו בתחת שלי, אולי אם הוא 2 מטר או יותר. מתחרים בנוער בארץ (יש כאלה) שהם נגיד 1.70 ושוקלים 80 על 10 אחוז. ולצערי זה לא המקרה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() אויאיכס1
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() היקף יד חם אחרי צ'ינ אפס - 42.6!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני כבר חושב איזה סוס הולך להיות פה "להשתיק פיות" חחחחחחחחחח פתאום אני רואה אותו אומר "רגע,זה לפני כאילו?"
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע חבר, לפי התמונות זה נראה היקף 32.. אבל סחטיין על המשקל ואם אתה אומר שזה 42 אז סבבה
![]() בכל מקרה, להרים הרבה משקל ולהראות לא משהו זה לא הישג גדול אלא אם כן אתה הולך להתחרות בהרמת משקולות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחח 42. היקף? טווווווווב
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() באמת שלא סתמת לאף אחד תפה..
המשקל עבודה שלך באמת יפה אין מה להגיד אבל אתה לא ניראה חיה בתמונה... המשקל האישי שלך לא אומר הרבה יש לי חבר מטר 87 לא מתאמן בכלל , ועוד הרזה בזמן האחרון בגלל העבודה ושוקל סביב ה90, אולי טיפה פחות... אני בכלל לא מבין מה אתם כל אחד מנסה להוכיח, תעבדו איך שאתם מאמינים שהכי טוב למטרה שלם ועובד עליכם הכי טוב וזהו.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני לא מבין...
אני שואל באמת בלי להעליב או משהו.. מה עוזרים לך כל המספרים האלו של כמה אתה שוקל או כמה אתה מרים אם אתה נראה כמעט כמו מישהו שלא מתאמן..? אל תעלב אבל באמת יש לך בסיס אתה לא שחיף מת או משהו כזה אבל לא יותר מזה..
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אחי באמת אל תעלב אבל בתכלס כולם צודקים פה ,
אתה יכול להרים בניינים אבל אתה בכלל לא נראה כמו מישו שמתאמן, יש קצת גוף יפה זה נכון(גוף של קוביות לבריכה,אם זה באמת מה שעושה לך את זה ) אבל יותר מזה אין .. יאללה אחי מאסה בכל הכוח !!
![]() |
#14 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מאסה בכל הכוח בלי לראות בעיניים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() אכן, מסה בכל הכוח.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
![]() וואלה אחי לא מספיק לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני רוצה 100 קילו ואז חיטוב ל9% שומן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ברצינות) |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מבין למה אתם חושבים שאתם מבינים כל כך הרבה(עם כל הכבוד) לקרוא ספר אחד על תוכנית אימונים ולעשות סקוואט 3 חזרות 170 קילו לא הופך אותך למבין גדול. מילא היית מספר לי שעשית הכשרה מסויימת אולי קורס מאמן חדר כושר,משהו. לקרוא ספר ולראות סרט על ss לא נותן כלום חוץ מלהבין איך עושים תרגילים נכון יש המון תהליכים פיזיולוגים ואנטומים שאתה צריך לדעת כדי לקרוא לעצמך "מבין" (שוב, עם כל הכבוד) וזה שאתה בא ומתקן ילדים פה בפורום זה כמו שתלך במכון כושר ותתקן אנשים בלי הכשרה ובלי כלום.
אני כן עשיתי קורס מאמני חדר כושר בווינגייט ואפילו יש לי נסיון של עבוה בחדר כושר וגם עבודה כמאמן אישי ואני לא מתיימר לבוא ולתקן פה אנשים על דברים שהם אומרים (ויש פה המון שטויות) וגם אני קראתי וראיתי את הסרט על הss וזה לא שינה לי הרבה בידע המדעי. בכל מקרה בתחום הזה מסוכן מאד לתקן ולהגיד דברים בלי הסמכה מסויימת בכל זאת מדובר בגוף של בן אדם ורוב הילדים שיקשיבו למה שקוראים בפורום הזה יהיו צעירים בני 15-16 וראיתי כבר שיש ילדים שעושים את התוכנית האלו פה , לדעתי זה לא מתאים להם בכלל אבל שוב מי אני לקבוע. בכל מקרה אין לי פה שום ביקורת על איך אתה נראה אפילו אתה מקבל שאפו ענק על הסקוואט אבל חבר'ה לקרוא לעצמכם "מבינים" תחשבו פעמיים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
משתמש רגיל
|
![]() ציטוט:
BUSTED ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#20 | |
אלוף העולם בפאורליפטינג לצעירים עד 110 ק"ג GPC
|
![]() ציטוט:
אני במקרה עשיתי את הקורס הליצני שאתה כל כך מתגאה בו, ואני יכול להגיד לך שהוא לא מגיע לקרסוליים של הספרים שה"מבינים" פה קראו. ואני יכול להגיד בפה מלא שלא יצאתי מאמן טוב יותר מהקורס מאשר נכנסתי אליו. אתה לעומת זאת, דוגמא לכל מה שרע בתעשייה הזאת, וזה מגוחך שאתה חושב שהקורס שעשית שווה משהו חוץ מהאישור הרשמי להדריך אנשים. אבל תהנה בבועה שלך, זה טוב שיש מדריכים כמוך, יותר קל להיראות "מבין" לידם. נ.ב אם קראת את ss וזה לא שינה לך את ה"ידע המדעי" שלך כנראה שאתה: א. לא יודע אנגלית ב. בעל הפרעות קשב וריכוז חמורות מאוד ג. עיוור ד. לא קראת את הספר הנכון ה. החזקת את הספר הפוך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אחרי תמונות גב מתחילה זרימה של תמונות ידיים? זורמים. | טייני | גלריות הגולשים | 12 | 03-09-09 22:55 |
תמונות חדשות מהיום, בהתאם למה שאמרו תמונות ברורות וטובות! תגיבו!! | BlueNinja | גלריות הגולשים | 32 | 22-11-08 17:04 |
[תמונות] מתאמן שלושה שבועות תמונות מההתחלה ותמונות עכשיו | TAMIRSUS | גלריות הגולשים | 39 | 05-10-08 14:43 |
תמונות/טראי בראור/Trey Brewer-תמונות עדכניות | HardCor3 | פיתוח גוף תחרותי | 34 | 17-08-08 03:22 |
תמונות, הרבה תמונות - בראנצ', קורמייר, הנרי, וולף, רול ועוד.. | SiX PACK | פיתוח גוף תחרותי | 29 | 18-05-08 21:54 |