ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > גלריות הגולשים

גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים.

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 08-12-10, 03:49   #1
subzero1122
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי daniel maron צפה בהודעה
באמת כנראה התמונות יצאו חרא, 95 ק"ג 1.85 על 10-11% שומן זה יפה מאוד.. בלי קשר למשקלי עבודה.
המאסה שלו בפלג גוף תחתון (כמובן שבין המכנסיים אין לו כלום), מה שאין לרוב הליצנים בפורום הזה.
לא צריך להיות יד 45 כדי להראות
subzero1122 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-12-10, 03:53   #2
daniel maron
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי subzero1122 צפה בהודעה
המאסה שלו בפלג גוף תחתון (כמובן שבין המכנסיים אין לו כלום), מה שאין לרוב הליצנים בפורום הזה.
לא צריך להיות יד 45 כדי להראות
חחחחחחחחחחחחח אתה גמור
וכן ביחס לנתונים ולמה שהתמונות הציגו הרגליים שלו אמורות להיות מאוד טובות.
daniel maron מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-12-10, 01:44   #3
Nothin_BuT_A_Peanut
חבר פעיל

הסמל האישי שלNothin_BuT_A_Peanut

ציטוט:
פורסם במקור על ידי daniel maron צפה בהודעה
באמת כנראה התמונות יצאו חרא, 95 ק"ג 1.85 על 10-11% שומן זה יפה מאוד.. בלי קשר למשקלי עבודה.
זה יפה מאד מאד. אבל חבל שזה לא המקרה.
אני לא יודע מה המשקלי עבודה שלו, אבל הוא שחיף. ו95 קילו בתחת שלי, אולי אם הוא 2 מטר או יותר. מתחרים בנוער בארץ (יש כאלה) שהם נגיד 1.70 ושוקלים 80 על 10 אחוז. ולצערי זה לא המקרה.
Nothin_BuT_A_Peanut מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-12-10, 13:19   #4
ח1צן
Banned

אני יד 41 יא גמור
ח1צן מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-12-10, 13:25   #5
Cuba
מתחרה golden desert cup PL RAW

אויאיכס1
Cuba מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-12-10, 00:37   #6
ח1צן
Banned

היקף יד חם אחרי צ'ינ אפס - 42.6!!!!!
ישן 24-12-10, 22:35   #7
קישקשתא
חבר פעיל

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני כבר חושב איזה סוס הולך להיות פה "להשתיק פיות" חחחחחחחחחח פתאום אני רואה אותו אומר "רגע,זה לפני כאילו?" שימו בנעוץ כפרה עליכם! אני נחנק!!
קישקשתא מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-12-10, 23:18   #8
DannyC
חבר פעיל

לא יודע חבר, לפי התמונות זה נראה היקף 32.. אבל סחטיין על המשקל ואם אתה אומר שזה 42 אז סבבה
בכל מקרה, להרים הרבה משקל ולהראות לא משהו זה לא הישג גדול אלא אם כן אתה הולך להתחרות בהרמת משקולות.
DannyC מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-12-10, 01:45   #9
Nothin_BuT_A_Peanut
חבר פעיל

חחחחחחחחחחחחחחח 42. היקף? טווווווווב . ילד מושפע,נכנס לחרטט שיחשבו שהוא חזק.
ישן 25-12-10, 12:33   #10
!Demon!
חבר פעיל

הסמל האישי של!Demon!

כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride

באמת שלא סתמת לאף אחד תפה..
המשקל עבודה שלך באמת יפה אין מה להגיד אבל אתה לא ניראה חיה בתמונה...
המשקל האישי שלך לא אומר הרבה יש לי חבר מטר 87 לא מתאמן בכלל , ועוד הרזה בזמן האחרון בגלל העבודה ושוקל סביב ה90, אולי טיפה פחות...
אני בכלל לא מבין מה אתם כל אחד מנסה להוכיח, תעבדו איך שאתם מאמינים שהכי טוב למטרה שלם ועובד עליכם הכי טוב וזהו..
!Demon! מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-12-10, 04:11   #11
denous
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלdenous

עוסק ב:: מדריך חדר כושר

אני לא מבין...
אני שואל באמת בלי להעליב או משהו..
מה עוזרים לך כל המספרים האלו של כמה אתה שוקל או כמה אתה מרים אם אתה נראה כמעט כמו מישהו שלא מתאמן..?
אל תעלב אבל באמת יש לך בסיס אתה לא שחיף מת או משהו כזה אבל לא יותר מזה..
ישן 27-12-10, 13:37   #12
Ermac1122
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי denous צפה בהודעה
אני לא מבין...
אני שואל באמת בלי להעליב או משהו..
מה עוזרים לך כל המספרים האלו של כמה אתה שוקל או כמה אתה מרים אם אתה נראה כמעט כמו מישהו שלא מתאמן..?
אל תעלב אבל באמת יש לך בסיס אתה לא שחיף מת או משהו כזה אבל לא יותר מזה..
ואני אחי?
Ermac1122 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-12-10, 13:43   #13
digidigi
חבר פעיל

הסמל האישי שלdigidigi

אחי באמת אל תעלב אבל בתכלס כולם צודקים פה ,
אתה יכול להרים בניינים אבל אתה בכלל לא נראה כמו מישו שמתאמן,
יש קצת גוף יפה זה נכון(גוף של קוביות לבריכה,אם זה באמת מה שעושה לך את זה ) אבל יותר מזה אין ..
יאללה אחי מאסה בכל הכוח !!
ישן 27-12-10, 19:50   #14
ח1צן
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי digidigi צפה בהודעה
אחי באמת אל תעלב אבל בתכלס כולם צודקים פה ,
אתה יכול להרים בניינים אבל אתה בכלל לא נראה כמו מישו שמתאמן,
יש קצת גוף יפה זה נכון(גוף של קוביות לבריכה,אם זה באמת מה שעושה לך את זה ) אבל יותר מזה אין ..
יאללה אחי מאסה בכל הכוח !!
יאללה אחי עוד חודש עדכון!!!!!!!!!!!!!!
מאסה בכל הכוח בלי לראות בעיניים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ישן 27-12-10, 20:15   #15
Nothin_BuT_A_Peanut
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ח1צן צפה בהודעה
יאללה אחי עוד חודש עדכון!!!!!!!!!!!!!!
מאסה בכל הכוח בלי לראות בעיניים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
למה אתה כבר מספיק מסיבי.
ישן 27-12-10, 13:53   #16
Ermac1122
Banned

אכן, מסה בכל הכוח.
Ermac1122 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-12-10, 22:08   #17
ח1צן
Banned

וואלה אחי לא מספיק לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני רוצה 100 קילו ואז חיטוב ל9% שומן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ברצינות)
ישן 28-12-10, 01:53   #18
nadavmoore
חבר פעיל

אני לא מבין למה אתם חושבים שאתם מבינים כל כך הרבה(עם כל הכבוד) לקרוא ספר אחד על תוכנית אימונים ולעשות סקוואט 3 חזרות 170 קילו לא הופך אותך למבין גדול. מילא היית מספר לי שעשית הכשרה מסויימת אולי קורס מאמן חדר כושר,משהו. לקרוא ספר ולראות סרט על ss לא נותן כלום חוץ מלהבין איך עושים תרגילים נכון יש המון תהליכים פיזיולוגים ואנטומים שאתה צריך לדעת כדי לקרוא לעצמך "מבין" (שוב, עם כל הכבוד) וזה שאתה בא ומתקן ילדים פה בפורום זה כמו שתלך במכון כושר ותתקן אנשים בלי הכשרה ובלי כלום.
אני כן עשיתי קורס מאמני חדר כושר בווינגייט ואפילו יש לי נסיון של עבוה בחדר כושר וגם עבודה כמאמן אישי ואני לא מתיימר לבוא ולתקן פה אנשים על דברים שהם אומרים (ויש פה המון שטויות) וגם אני קראתי וראיתי את הסרט על הss וזה לא שינה לי הרבה בידע המדעי.
בכל מקרה בתחום הזה מסוכן מאד לתקן ולהגיד דברים בלי הסמכה מסויימת בכל זאת מדובר בגוף של בן אדם ורוב הילדים שיקשיבו למה שקוראים בפורום הזה יהיו צעירים בני 15-16 וראיתי כבר שיש ילדים שעושים את התוכנית האלו פה , לדעתי זה לא מתאים להם בכלל אבל שוב מי אני לקבוע.
בכל מקרה אין לי פה שום ביקורת על איך אתה נראה אפילו אתה מקבל שאפו ענק על הסקוואט אבל חבר'ה לקרוא לעצמכם "מבינים" תחשבו פעמיים.
nadavmoore מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 28-12-10, 02:32   #19
קפטן שלד
משתמש רגיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי nadavmoore צפה בהודעה
אני לא מבין למה אתם חושבים שאתם מבינים כל כך הרבה(עם כל הכבוד) לקרוא ספר אחד על תוכנית אימונים ולעשות סקוואט 3 חזרות 170 קילו לא הופך אותך למבין גדול. מילא היית מספר לי שעשית הכשרה מסויימת אולי קורס מאמן חדר כושר,משהו. לקרוא ספר ולראות סרט על ss לא נותן כלום חוץ מלהבין איך עושים תרגילים נכון יש המון תהליכים פיזיולוגים ואנטומים שאתה צריך לדעת כדי לקרוא לעצמך "מבין" (שוב, עם כל הכבוד) וזה שאתה בא ומתקן ילדים פה בפורום זה כמו שתלך במכון כושר ותתקן אנשים בלי הכשרה ובלי כלום.
אני כן עשיתי קורס מאמני חדר כושר בווינגייט ואפילו יש לי נסיון של עבוה בחדר כושר וגם עבודה כמאמן אישי ואני לא מתיימר לבוא ולתקן פה אנשים על דברים שהם אומרים (ויש פה המון שטויות) וגם אני קראתי וראיתי את הסרט על הss וזה לא שינה לי הרבה בידע המדעי.
בכל מקרה בתחום הזה מסוכן מאד לתקן ולהגיד דברים בלי הסמכה מסויימת בכל זאת מדובר בגוף של בן אדם ורוב הילדים שיקשיבו למה שקוראים בפורום הזה יהיו צעירים בני 15-16 וראיתי כבר שיש ילדים שעושים את התוכנית האלו פה , לדעתי זה לא מתאים להם בכלל אבל שוב מי אני לקבוע.
בכל מקרה אין לי פה שום ביקורת על איך אתה נראה אפילו אתה מקבל שאפו ענק על הסקוואט אבל חבר'ה לקרוא לעצמכם "מבינים" תחשבו פעמיים.
אם באמת קראת את הספר בטוח לא היית אומר שהוא על תוכנית אימונים.

BUSTED
ישן 28-12-10, 02:42   #20
איש הלילה
אלוף העולם בפאורליפטינג לצעירים עד 110 ק"ג GPC

ציטוט:
פורסם במקור על ידי nadavmoore צפה בהודעה
מי פה קראו לעצמו מבין? יש למישהו פה "מבין" מתחת לשם משתמש?
אני במקרה עשיתי את הקורס הליצני שאתה כל כך מתגאה בו, ואני יכול להגיד לך שהוא לא מגיע לקרסוליים של הספרים שה"מבינים" פה קראו. ואני יכול להגיד בפה מלא שלא יצאתי מאמן טוב יותר מהקורס מאשר נכנסתי אליו.

אתה לעומת זאת, דוגמא לכל מה שרע בתעשייה הזאת, וזה מגוחך שאתה חושב שהקורס שעשית שווה משהו חוץ מהאישור הרשמי להדריך אנשים. אבל תהנה בבועה שלך, זה טוב שיש מדריכים כמוך, יותר קל להיראות "מבין" לידם.

נ.ב אם קראת את ss וזה לא שינה לך את ה"ידע המדעי" שלך כנראה שאתה:
א. לא יודע אנגלית
ב. בעל הפרעות קשב וריכוז חמורות מאוד
ג. עיוור
ד. לא קראת את הספר הנכון
ה. החזקת את הספר הפוך
איש הלילה מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה