|
פורום לוגים מעקב אחרי התוכניות וההתקדמות שלכם מכל מקום בעל גישה לאינטרנט, עיצות מאנשים לגבי החלטות שאתם רוצים לקבל בנוגע לתוכנית, זה המקום |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#501 |
חבר פעיל
|
![]() זה כמו העצימות בגלן פנדלי ביום של הפרמידה
רק עם קפיצות יותר גדולות 15% יפה שלד אבל שמור את השיטה המיוחדת למשקלים כבדים |
![]() |
![]() |
![]() |
#502 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() אתה לא חייב להיות פה.....חוצפה זה דבר מרתיח
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#504 |
חבר פעיל
|
![]() בנץ' חזק!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#508 |
חבר פעיל
|
![]() איזה תוכנית אתה עושה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#510 |
Banned
|
![]() טמבל1
|
![]() |
![]() |
![]() |
#511 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#512 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#513 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#515 | |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() ציטוט:
![]() Thumbs UP
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#516 | ||
Banned
|
![]() ציטוט:
הרגע נכנסתי ואתה מושעה. ![]() ציטוט:
גם מי שאתה לא רואה שמסומן כ"מושעה", נמצא במרגלים כלומר כשאני מתחבר זה מוביל אותי לאתר אחר (אגב אני זה PowerLifting משם) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#517 |
Banned
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() אני יודע מי אתה.. זאת השלאה: מי שלא יודע אני נמצא בתוכנית טקסס מטוד, ובדרך כלל צריך להתמקד שם בלחיצה אחת, אני מתמקד בלחיצה, נתקע ועובר ללחיצה שונה, אני רוצה להתמקד רק בבנץ', אני מתקדם בתרגיל ממש לאט, יותר מדי לאט. איזו דרך יש לכם להציע לי כדי להתמקד בהתקדמות בבנץ'? כן אני אוכל(ועולה במשקל גוף), לא אני לא הולך לאכול כמו חזיר. בינתיים זה נראה ככה יופ נפח: 5*5 בנץ' התאוששות 5*2 פרס עצימות 3*1 בנץ' יוצא לי בערך שאני מצליח לשבור שיא פעם בחודש בלחיצות. עצות יתקבלו בברכה |
![]() |
![]() |
![]() |
#518 |
משתמש רגיל
|
![]() תבדוק שאתה שומר על נפח בעצימות סבירה ביחס לעצימות ביום עצימות. תחליף בין הrmים ביום עצימות. תבדוק שאתה לוחץ נכון. תחזק את הגב שלך. תעבוד קל יותר בפרס ביום התאוששות. אם את כל אלה אתה עושה, אז אולי לא הורדת בזמן נפח בבנץ'. בדרך כלל אחרי 4-5 שבועות מורידים מ5*5 ל5*4. אחרי תקופה קצת יותר ארוכה, לקראת מיצוי הסיבוב בטקסס, אפשר גם לרדת ל7-6 שלשות ולהקפיץ את העצימות ב5-10 קילו, כדי למשוך עוד אימון או שניים של התקדמות, ואז לעשות ריסט ולהתחיל סיבוב חדש.
![]() |
#519 |
Banned
|
![]() אני עושה כל מה שאמרת..
מה אתה אומר בקשר לזה? אוקי.. קראתי עוד קצת ואני מתלבט אם להחליף את המתכונת שאני נמצא בה כרגע ביום העצימות למתכונת של להחליף כל שבוע מספר חזרות , זוגות שלשות, סינג, או לעשות אימונים דינמיים.. האימונים הדינמיים באמת הותאמו יותר לבילדרים ? כי אם כן אז אני אלך על זה. 2) אני מתכוון לעשות את זה רק בלחיצת חזה בינתיים, זה בסדר או שהכוונה היא לעשות אימון דינמי בכל התרגילים(לא נראה לי) 3) בנפח אני הולך לעשות בבנץ' 8*3 או 6*4 עוד לא החלטתי, השאלה אם כדי לעשות את זה בשילוב עם האימון הדינמי?או להשאיר את ה5*5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#520 | |
משתמש רגיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |