|
פורום לוגים מעקב אחרי התוכניות וההתקדמות שלכם מכל מקום בעל גישה לאינטרנט, עיצות מאנשים לגבי החלטות שאתם רוצים לקבל בנוגע לתוכנית, זה המקום |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#261 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
אלוף העולם בפאורליפטינג לצעירים עד 110 ק"ג GPC
|
![]() אימון נפח:
squat 4x5 185 bench 5x5 115 chinups 55lbsx5, 50lbsx3 לא היה כוח למתח אחרי הבנצ' + כל הנפח שיש לי במתח בזמן האחרון (3/4x5 בראשון וBW לחזרות גבוהות בחמישי). סה"כ אימון טוב, עכשיו המטרה היא להצליח להתאושש מהסקוואט עד יום חמישי ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() איש הלילה, איך אתה מצליח ללכת אחרי נפח כזה
![]()
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
|
![]() בתכלס לוקח לי איזה רבע שעה עד שאני חוזר ללכת כמו בנאדם.
גם בין הסטים של הסקוואט אתה בקושי הולך, שלא לדבר על להתיישב. ואז אתה אומר לעצמך, איך לעזאזל אני אמור להתיישב 5 פעמים עם 185 קילו אם אני בקושי עושה את זה בלי משקל? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() איש הלילה אתה ס1ס
|
![]() |
![]() |
![]() |
#267 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
איש הלילה...הייתכן וכי אתה מתאמן עם קריפטונייט?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() יש לאיש הלילה חדכ"ש יותר טוב ממה שאני מתאמן בו ומשלם 3600 לשנה
![]()
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#271 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
חבר פעיל
|
![]() ע1פק כל הכבוד ידידי, לא מפסיק להתקדם !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
|
![]() אימון התאוששות:
squat 2x5 135 press 2x5 60 GHR's |
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
משתמש רגיל
|
![]() Cinderella Man says:
אני שמן אבל שחיף קורן says: חיטוב? Cinderella Man says: לא... חיטוב זה לחלשים קורן says: בשביל XXXXX שם בדוי Cinderella Man says: חחח כל עוד בנות מסכימות להזדיין איתי אני מסודר קורן says: חחחחחחחחחח Cinderella Man says: וכשהן לא יסכימו קורן says: זה באמת החוק Cinderella Man says: לפחות אני חזק קורן says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח Cinderella Man says: אז יהיה להן קשה להתנגד קורן says: חחחחחחחחחחח Cinderella Man says: ועם האימוני מהירות המשטרה לא תתפוס אותי קורן says: חחחחחחחחח
![]() |
#277 |
|
![]() מלשין
![]() חשבתי שאתה איש סודי ![]() אני מכחיש בכל תוקף שהשיחה הזאת התקיימה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
|
![]() חחחחחחחחחחח ל1ל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
|
![]() אימון עצימות:
squat 227 עשיתי 3 חזרות. הראשונה מלאה בבירור (וגם היא הייתה חרא, איבדתי כיווץ וירדתי יותר מידי), השתיים האחרות לפי הזווית (שונה מהרגיל), נראות קצת גבוהות. אז אני לא מחשיב את זה כשלישייה. שבוע הבא אני כנראה מפסיד אימון עצימות, אחרי זה אני כנראה יעשה 225, ומשם אחזור להתקדם. speed bench 8x3 67.5 deadlift 215x3 רציתי להעלות אבל הקובץ נדפק לצערי. BW chinups - 14 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שייק חלבון באמצע הלילה? | kiler | תזונה ותוספים | 27 | 17-07-08 20:16 |
בן 17 מב"ש מת הלילה באשקלון | Kachok | פיתוח גוף-כללי | 58 | 06-05-07 17:24 |
לא ישנתי כל הלילה... | sojgoon | פיתוח גוף-כללי | 18 | 13-04-07 19:42 |
מכות הלילה ב-נ.ב.א | gog | פיתוח גוף-כללי | 72 | 19-12-06 02:28 |