|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כאבי ראש מטורפים
הגרון עוד שניה מתפוצץ מנוזל בטירוף ועכשיו מדדתי ויש גם חום לא הצלחתי לישון רצוף בלילה כל הזמן התעוררתי ועכשיו ברבע ל6 בבוקר אני כבר על המחשב מחכה לתור לרופא כי אין לי כוח כבר להיות במיטה אני מבואס תחת וחוץ מזה אי אפשר להתאמן במצב הזה קצת מבאס אבל לא נורא ברגע שיגמר נחזור להתאמן חזק וחוץ מזה שבשבוע שעבר התאמנתי פעמיים במקום 4 אבל כמו שאמרתי ..לא נורא =] בקיצור ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לא נורא
![]()
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לא נורא אחי לכל אחד יש איזה כמה ימים ככה של מחלה, אתה תתגבר על זה ותחזור הרבה יותר נחוש לאימונים ישר כוח והחלמה מהירה
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ותרגיש טוב אחי (יוני) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תנוח לפחות עד יום שלישי אחי עד שהגוף ישתקם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() אניה ייתי חולה בדיוק 4 ימים, נחתי וזה עבר,
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני גם הייתי חולה בשבוע האחרון ל4 ימים. אל תעשה את הטעות שאני עשיתי, לא רציתי לדלג על יותר מדי אימונים אז הלכתי להתאמן עם חום ואחרי איזה שני סטים של תרגיל אחד כמעט הקאתי והרגשתי נורא אז חזרתי הביתה.
עכשיו אני בריא ![]()
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תודה חבר'ה עכשיו כבר ערב ואין שינוי
הרופאה נתנה לי לעשות משטח גרון ועוד יומיים יהיה תשובה במידה ואני מקבל אנטיביוטיקה ל10 ימים ונגיד אחרי יומיים אני מתחיל להרגיש יותר טוב (מצב אפשרי והגיוני) וכבר מרגיש שאני יכול להתאמן...מותר להתאמן בזמן שלוקחים אנטיביוטיקה?
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אל תהיה דביל, תנוח. גם אתה מתחיל להרגיש יותר טוב, הגוף שלך עדיין מרוכז בהבראה והוא במצב חלש, אל תלך להתאמן אתה פשוט תחליש את הגוף וזו לא המטרה כשאתה מנסה להבריא.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() תיהיה בריא אח שלי.
ותחזור רעב לאימונים! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() וגם של הימנית
![]()
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() וגם הזאת בסמל האישי
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() Vanessa Lane
ו- Adriana Lima הנה כמה תמונה שלה: http://photos1.blogger.com/hello/154...ima_318626.jpg http://photos1.blogger.com/hello/154...ima_131782.jpg http://photos1.blogger.com/hello/154...ima_116580.jpg http://photos1.blogger.com/hello/154...ima_121259.jpg תהנו בנות!
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() איזההה פצצותתת תודה אנשים ![]() הרופאה התקשרה אמרה שיש לי חיידק ולהתחיל לקחת אנטיביוטיקה 10 ימים בעע אני מקווה שאני יוכל להתחיל לאכול נורמלי...אני כבר 3 ימים כמעט בקושי שותה מים אני מבואס תחת שאני לא יוכל להתאמן בכל הזמן הזה אבל יהיה טוב שוב תודה לכולם
![]() |
#15 |
מושעה
|
![]() תרגיש טוב אחי תנוח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה מה שאני עושה ישן רוב היום עכשיו אני מסוגל להיות קצת על המחשב כי פחות כואב לי הראש אבל משתדל לישון (עלאק לישון..אי אפשר רצוף אני כל הזמן מתעורר)
![]() |
![]() |
#17 |
מושעה
|
![]() תרוויח כמה ימים בבית יא מניייקק
|
![]() |
![]() |