|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
כללי:: Joshua
עוסק ב:: עבודה ידנית
חדר כושר: גירף
|
![]() לך תישן לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך טבעי עלק חעעחעחעחעחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() הם טבעיים בערך כמו שהחזה של פמלה אנדרסון טבעי... נו באמת. אי אפשר להגיע למסה כזו עם אחוז שומן כזה גבוה בלי "תוספים".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני מכיר חצי מהחברה שם, אפילו כמה באופן אישי.... ואני אומר לך בוודאות שהם לא טבעיים.....
ג'ף תוען שהוא טבעי, ממש קשה להאמין לו אבל כשרואים אותו הוא נראה בנאדם הוגן ויש נתייה להאמין לו.. אבל בחיית, איזה פוסט של זיבולי מוח, פותח הפוסט תפסיק לעשות העתק הדבק של איזה זבל שאתה מוצא באינטרנט אנחנו לא מפגרים ואל תנסה ללמד אותנו משהו.......
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אף אחד לא ילך ויצהיר שהוא מזריק .. זה לא ייתן לו כלום.. אבל להתכחש לזה זה כבר סיפור אחר. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() הם באמת מצפים שמישהו יקנה את הבולשיט הזה ?!
אף לא אחד טבעי שם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() אתה ממש תמים זה גובל בטיפשות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() חברים תעזבו את הבחור בשקט.
מה שכן, באמת הגיע זמן שאנשים יהיו יותר ריאלים. אגב אפשר להגיע להישגים נהדרים גם בלי חומרים, אני אתן שוב את הדוגמאות של אופיר בכר, יוסי מזרחי, עומר לנדאו, ואפילו ליאור סנטו, תאמינו או לא. לגבי כל אחד מהשמות האלה אני יכול להגיד לכם באחריות שהם שוללים שימוש בחומרים, כל אחד מטעמיו - ועדיין מציגים רמה יוצאת מהכלל. אבל הח'ברה שהבאתם בתמונות זה סיפור אחר לגמרי. בשביל להחזיק כזו כמות של בשר באחוז שומן נמוך צריך להידקר מידי פעם (לעיתים קרובות), אלה החיים.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
מתחרה מקצועי - חבר על
כללי:: מר הצפון 2010.מר הדרום 2011.מר ישראל מקום 3 פעמיים. מר חיפה והקריות
עוסק ב:: בפיתוח הגוף
חדר כושר: פורמה קלאב
|
![]() ליאור סנטו אני לא מאמין אבל כוול השאר בהחלט כן.לפותח הפוסט לא טיבעיים ולא נעליים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
|
![]() מני אני מבטיח לך שסנטו כרגע טבעי לגמרי, למרות שזה באמת לא יאומן, אני חותם עליו.
מה שכן הבחור חי באדיבילדינג מהבוקר עד הלילה מבחינת תזונה, כל התוספים האפשריים, ואני מדבר על כל מה שקיים כמעט - ואימונים טובים. אגב יש עליו לחץ חברתי במטרה לגאול אותו מבתוליו... אבל לפחות בינתיים הוא טבעי כמו קוטג' של תנובה.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() לא רק שהפוסט הזה מלא שטויות, יש גם טעות בתיוג של אחת התמונות
זה לא ג'ון הנסן,זה אדי מיוזן, שדוקר גם דוקר את הטוסיק ומתחרה npc ברמה גבוהה.
![]() |
#33 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
כללי:: מר הצפון 2010.מר הדרום 2011.מר ישראל מקום 3 פעמיים. מר חיפה והקריות
עוסק ב:: בפיתוח הגוף
חדר כושר: פורמה קלאב
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
|
![]() יודע יודע. סנטו נקניק גדול, הבעיה שהוא צנוע מידי.
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() אם הם טבעיים וכמו שאביב אומר גם ליאור סנטו,אז אני ארטיק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Banned
|
![]() בודיבילדר "טבעי" זה, כדורגל בלי כדור !
בודיבילדר "טבעי" זה, נכה בלי עגלה" ! בודיבילדר "טבעי" זה אינטרנט, בלי מחשב ! בקיצור חלאס כבר, טבעי יראה תמיד עלוב לעומת אחרים על הבמה ! טמימות - טיפשות, אמרו נכון מאוד מעלי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
מנהל ראשי
|
![]() מישהו יכול לתת תמונות של סנטו נראה במה מדובר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
חבר פעיל
כללי:: אני בחור טוב
עוסק ב:: לימודים
|
![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
סרטון של Legends of Bodybuilding | AB6Killer | פיתוח גוף-כללי | 1 | 03-05-10 16:35 |
2 תמונות עדכניות + סירטון מתח | Zoska | גלריות הגולשים | 21 | 18-01-10 16:30 |
Legends of Bodybuilding | V-Two | פיתוח גוף תחרותי | 9 | 28-12-08 22:01 |
ארנולד-סירטון תמונות | ahtung | פיתוח גוף תחרותי | 2 | 17-05-08 23:52 |
שתי תמונות רגליים + סירטון | igorek | גלריות הגולשים | 31 | 07-10-06 19:28 |