|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
לתל"ה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה בטוח? ד"א גם אני יודע לצעוק ss!!! אם אני ידחוף תמילה בכל משפט זה יעשה אותי משקיען פורום? ציטוט:
אני עדיין מחכה לתמונות מסקרן אותי איך אתה כי נראה כי אתה נשמע ענק ברמה מפלצתית.. היפוטרפי הבנתי שאני מטיח רפש חח רד לי מהלב מנהל יקר אין לי אלייך טענות באמת שלא.. ואם מדברים כבר על הטלת רפש יש עוד כמה אבל נראה לי שהבנת עניין
![]() נערך לאחרונה על ידי אדיר53, 04-10-10 בשעה 17:08. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אמרתי לך, אני לא שולח תמונות שלי לגברים אחרים(אתה לא עונה כל כך להגדרה של גבר אבל מילא). ודרך אגב, כמו שכבר אמרו לך, מרגלים ריגלו אצלך במכון וראו שאתה עושה רבעים, אז כנראה בגלל זה לא נראה סרטונים שלך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
הרב הראשי לישראלבודי
עוסק ב:: מחשבים ותקשורת - Compu-lab.co.il
|
![]() בס"ד
אדיר, אתה חייב ללמוד לתת כבוד והערכה מינימאלית לוותיקים בפורום. תבין גם אם אתה "סופרמן" אסור להיות שחצן, והתגובות שלך מאוד שחצניות. תבין, זה לא נעים לאף אחד. ומה שמותר להגיד לאדם עם ניסיון רב יותר, לפעמים אסור להגיד לך. כך נכון! רבן שמעון בן גמליאל היה נשיא ישראל - אנו לא יכולים לתאר בכלל מי היה האיש הזה, ותראה מה הוא אומר על עצמו: כל ימיי גדלתי בין החכמים, ולא מצאתי לגוף טוב אלא שתיקה; ולא המדרש הוא העיקר, אלא המעשה; וכל המרבה דברים, מביא חטא ואם כך הוא אמר... מה נגיד אנו ? בהצלחה רבה (נ"ב יש לך גוף מאוד יפה, אני בטוח שעבדת קשה! כל הכבוד לך!)
![]() |
#66 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מה פרשנותו של בן זומא למקרה זה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
הרב הראשי לישראלבודי
|
![]() בס"ד
כל הכבוד צדיק ! אתה מכיר את רבי שמעון בן זומה... יישר כח! שנאמר: ועמך כולם צדיקים !!! הנה כמה דברים שאמר לנו הצדיק רבי שמעון בן זומא: בן זומא אומר: איזהו חכם? הלומד מכל אדם. שנאמר[9]: "מכל מלמדי השכלתי"; איזהו גבור? הכובש את יצרו. שנאמר[10]: "טוב ארך אפים מגבור ומושל ברוחו מלוכד עיר"; איזהו עשיר? השמח בחלקו. שנאמר[11]: "יגיע כפיך כי תאכל אשריך וטוב לך". אשריך בעולם הזה וטוב לך לעולם הבא; איזהו מכובד? המכבד את הבריות. שנאמר[12]: "כי מכבדי אכבד ובוזי יקלו".
![]() |
#68 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מכיר, לא רע. מה עם השלד היבוסי, מה הוא אומר? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
הרב הראשי לישראלבודי
|
![]() בס"ד
פה אח יקר התעלת על עצמך... כי בעם ישראל אין צדיק בשם כזה. (גדול)
![]() |
#70 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() :|
אשכרה קרקס... מאיפה באו כל הסאבזירו והטרולים האלו ? אתם ילדים כל כך מסכנים שאין לי איך לתאר את זה אפילו.. כאילו זה נראה לכם מגניב או משהו כזה שאתם פתחתם "קבוצת כוח" באתר ישראלבודי ואתם המצאתם שפה מגניבה "י1 אנ* גבר" ואתם פשוט יורדים על אנשים שאתם עושים 10 קילו יותר מהם בסקוואט ? (ביג דיל מעניין לי את התחת...) מישהו מכם עובד ? בצבא ? יודע מה זה נקבה ? עושה משהו עם עצמו חוץ מלהכנס לפה כל 5 דקות לעשות רפרש ולרשום הודעות מגניבות כדי שתצחקו ביחד על הטמטום שלכם והפוזה המטומטמת שאתם רוצים להראות כל כך מכוערים אבל העיקר שתרימו משקלים מטורפים ותרשמו אותם פה כדי שהחברים הוירטואלים שלכם ירשמו לכם שאתם תותחים !!!!!!! בחייאת... די להיות מפגרים.. זה מתסכל לראות הודעות שלכם.. ולתגובה שתבוא מסאבזירו בעוד כמה דקות : "אח* אתה לא ח*ב לרא1ת מה אנחנ1 ר1שמ*ם, בע*ה שלך" אני מצטער להגיד לך, אבל זה כל כך נורא הטמטום שלך וזה שאתה מצטייר כמנהיג פורום כוח או משהו כזה שפשוט אי אפשר להתעלם מזה. העיקר, תיהיו בריאים.. באמת מקווה שתיהיו בריאים... אל תשכחו להעשיר את אוצר המילים של השפה המאגניבה שלכם עם מילים חדשות אחים שלי !!#%#!!#%! ד"א אני במכון של אדיר ותאמין לי בלי לראות אותך אני יכול לדעת שהוא נראה יותר טוב ממך ויכול ללמד אותך לעשות סקוואט מלא.
![]() |
#71 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ואתה בלבלן ביצים וליצן, אתה רושם שאנחנו מתאמנים בשביל הפוזה ושנייה אחרי זה הולך לפרוס גב במראה. תמשיך לאונן על תמונות בפורום גלריית הגלושים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
חבר פעיל
|
![]() תגיד denous, אתה בתול או סתם מתוסכל מהחיים ?
שאלה היפוטתית. |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
חבר פעיל
|
![]() למה אתה חייב לזלזל, זה לא מכובד.
נערך לאחרונה על ידי executioner, 05-10-10 בשעה 02:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
|
![]() ציטוט:
ונראה לך שאני מתכחש או משהו כזה ? כל אחד מתאמן כדי להראות טוב יותר וכדי להיות חזק יותר וכמובן בשביל עצמו אבל גם בשביל שאחרים יראו אותו ובשביל שיקבל על זה פידבקים טובים מאחרים... אז תפסיקו לזיין את השכל וכל היום לחפור על זה שרק המשקלים הם מה שחשוב לכם.. כי בתאכלס אתה ילד מסכן שמתוסכל כנראה ודחוי חברתית או משהו כזה ומנסה להרים כמה שיותר כדי להראות שאתה חזק אבל בעצם אתה חלש.. זה שתעשה סקוואט כבד ותקבל פידבקים משאר החברים הוירטואלים המאגניבים שלך לא יעשה אותך בן אדם.. תתחיל להתנהג כמו בן אדם ובמקום לעקוץ אותי תפנים קצת אולי מישהו עוד יהיה חבר שלך בעתיד.. במציאות.
![]() |
![]() |
#75 |
|
![]() חח באמת נראה לך שאני אענה למישהו עם כינוי כמו שלך ?
אינפנטיל מטומטם..
![]() |
#76 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
חחח גם אני עובד זה בסדר, יש לי לפטופ עם אינטרנט סלולרי שנוסע איתי לאן שאני הולך ועושה בו כל מיני דברים שמכניסים כסף, בניגוד אליך, טמבל. אני אפילו לא יגיב לכל ה"וואלאק אני גבר" שרשמת, כי אני לא רב בפורומים, ואם יש לך בעיה אתה יכול להתחבר לי לביצה אני גם יתן לך כתובת. לגבי השורה האחרונה והמאוד מגניבה, הוא כוסון אחי???? יש לו פיק בבייספ? בינתיים הזיין מוח הזה לא העלה שום דבר, וכבר אחד האנשים במכון שלו אמר שהוא עושה רבעים, אז את החוות דעת שלך אתה מוזמן לתת על סוג העור שממנו עשוי התחתון של קאטלר. היחיד שמוציא פה תסכול זה אתה, וחוץ מתגובות שנתת לילדים שהתלבשו בלבוש מינימלי בפורום "תמונות הגולשים", לא ראיתי שום תגובה או משהו מעניין שהיה לך אי פעם להגיד, בניגוד לכל ה"ריפטואיסטים" שאתה אוהב לשנוא. ולגבי ה10 קילו הבדל שאתה מדבר, כשמהצד השני עושים רבעים זה לא בדיוק בר השוואה. מי שעונה לאנשים על השאלות הכי בנאליות והכי בסיסיות זה אנחנו, הדבר היחיד שאתה מגיב זה "וואלה אחי נראה טוב". אני מקווה שההורים שלך לא נמצאים לידך בזמן כתיבת התגובות האלה. נערך לאחרונה על ידי subzero1122, 05-10-10 בשעה 02:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אתה מצפה שיכבדו אותך בתור אחד שעושה בייספס לחברים שלו, אבל יוצא על מתאמנים עם המטרות שונות משלך. אתה מסכן, התחלת לעבוד אז אתה חושב שאף אחד לא עובד? כולם חיים על חשבון ההורים כמוך? והמשפט המודגש לא הגיוני. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
|
![]() ציטוט:
אולי אם תצא קצת מהלפטופ שלך תמצא קצת חברים.. אתה יודע יש עוד דברים מחברים וירטואלים, חדר כושר ופורנו... בכל מקרה, תמשיך לחשוב שאתה מצחיק כי אתה יורד על אנשים עם פיק בבייספס או קוביות או משהו כזה.. חוץ מזה, אני לא זוכר שגם ראיתי תמונה שלך...? אההה שכחתי שאתה לא מראה את התמונות שלך לגברים אחרים אבל אתה מספיק יצור כדי לרדת על אנשים בפורומים להיות חבר הכי טוב של מישהו בפורום. ילד מחשבים מסכן.. קום קצת מהלפטופ שלך תראה עולם..
![]() |
![]() |
#80 | |
|
![]() ציטוט:
כנראה שזה אבוד.. בכל מקרה, חבל שאתה לא מכיר אותי.. היית מבין כמה אני לא חי על חשבון ההורים ואיך אני מתנהג כמו בן אדם ולא כמו בחור שגילה שפורום זה לא פנים מול פנים אז הוא מרשה לעצמו לצחוק על כל אחד ולעקוץ אותו כאילו הוא אלוהים.. בכל מקרה, תיהיו בריאים.. אתם צודקים אתם מצחיקים אתם מגניבים ובדיוק בגלל זה כל הפורום אוהב אתכם כל כך.. סיימתי להגיב לילט
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עישון | saidii278 | פיתוח גוף-כללי | 24 | 09-11-08 18:49 |
עישון | GEVER | תזונה ותוספים | 7 | 17-09-07 09:33 |
עישון | max17 | אימונים | 30 | 10-07-07 23:45 |
עישון | avno1 | תזונה ותוספים | 1 | 01-07-07 16:31 |