ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 03-10-10, 22:36   #61
Wustenfuchs
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי BigWolf צפה בהודעה
בס"ד

לפי עניות דעתי כדי לשמור על רמה מקצועית ועניינית של הפורום, צריך להרחיק משתמשים שלא יודעים לתת כבוד מינימלי אחד לשני.

בדיוק על העניין הזה מתו 24,000!!! - תלמידים של רבי עקיבה - בגלל שלא נתנו כבוד מינימלי זה לזה.

כל המריבות והעקיצות בפורום פוגעות באיכותו, ומהצד, - הצד הפוגע נראה מאוד מאוד עלוב!. מגיל צעיר אני מגדל דוברמנים, והכלב האישי שלי תמיד היה נעים, חברותי ושמח, הוא אף פעם לא תקף ראשון, ותמיד הייתי צוחק בלב על הכלבים הקטנים שברגע שראו את ה"דימון" שלי (כך הוא שם הכלב) הם היום מתחילים להשתולל כמו מטורפים, אבל "אין להם ביצים" לתקוף - אין להם ביצים להתקרב... אין להם ביצים אפילו להסתכל בעיניים !!!

לתל"ה
Wustenfuchs מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 04-10-10, 16:59   #62
אדיר53
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי הליצן המרקד צפה בהודעה
הליצנים האלה תורמים לפורום יותר ממך.
הליצנים האלה עזרו עוזרים ויעזרו ליותר אנשים ממה שאתה תעזור אי פעם.
הליצנים האלה חזקים ממך וגדולים ממך.

מאסה אחי!

אתה בטוח?

ד"א גם אני יודע לצעוק ss!!!

אם אני ידחוף תמילה בכל משפט זה יעשה אותי משקיען פורום?

ציטוט:
פורסם במקור על ידי subzero1122 צפה בהודעה
מדבר בן אדם שפותח 5 פוסטים על אותו נושא ביום, מקבל 25 תשובות ועדיין לא מצליח להבין מה הוא רוצה.
אם היו עונים לעניין לא הייתי פותח 25 פוסטים
אני עדיין מחכה לתמונות מסקרן אותי איך אתה כי נראה כי אתה נשמע ענק ברמה מפלצתית..

היפוטרפי הבנתי שאני מטיח רפש חח רד לי מהלב מנהל יקר אין לי אלייך טענות באמת שלא..

ואם מדברים כבר על הטלת רפש

ציטוט:
פורסם במקור על ידי hypertrophy צפה בהודעה
מה אתה סתום?
מה אתה מפגר?
מה לא הגיע לך חמצן למוח בתור תינוק??
לא ראית שהוא יוצא נגד הנביאים האלו והראיה המפגרת הזאת?הא יא טמבל סתום מפגר אפס סמרטוט טיפש
יש עוד כמה אבל נראה לי שהבנת עניין

נערך לאחרונה על ידי אדיר53, 04-10-10 בשעה 17:08.
אדיר53 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 04-10-10, 20:56   #63
קפטן שלד
משתמש רגיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי אדיר53 צפה בהודעה
אתה בטוח?
ואללה כן אני בטוח, כי ישך בטח רגל של חסידה צעירה. מאסה זה לא רק פיק בבייספס אז תפסיק להיות דברן גדול ובנתיים אני עדיין מחכה לסרטונים מעקמי המוט שלך.
ישן 04-10-10, 21:18   #64
subzero1122
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי אדיר53 צפה בהודעה
אתה בטוח?

ד"א גם אני יודע לצעוק ss!!!

אם אני ידחוף תמילה בכל משפט זה יעשה אותי משקיען פורום?

אם היו עונים לעניין לא הייתי פותח 25 פוסטים
אני עדיין מחכה לתמונות מסקרן אותי איך אתה כי נראה כי אתה נשמע ענק ברמה מפלצתית..

היפוטרפי הבנתי שאני מטיח רפש חח רד לי מהלב מנהל יקר אין לי אלייך טענות באמת שלא..

ואם מדברים כבר על הטלת רפש

יש עוד כמה אבל נראה לי שהבנת עניין

אמרתי לך, אני לא שולח תמונות שלי לגברים אחרים(אתה לא עונה כל כך להגדרה של גבר אבל מילא).

ודרך אגב, כמו שכבר אמרו לך, מרגלים ריגלו אצלך במכון וראו שאתה עושה רבעים, אז כנראה בגלל זה לא נראה סרטונים שלך
subzero1122 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-10-10, 01:06   #65
BigWolf
הרב הראשי לישראלבודי

הסמל האישי שלBigWolf

עוסק ב:: מחשבים ותקשורת - Compu-lab.co.il

בס"ד

אדיר, אתה חייב ללמוד לתת כבוד והערכה מינימאלית לוותיקים בפורום. תבין גם אם אתה "סופרמן" אסור להיות שחצן, והתגובות שלך מאוד שחצניות. תבין, זה לא נעים לאף אחד. ומה שמותר להגיד לאדם עם ניסיון רב יותר, לפעמים אסור להגיד לך. כך נכון!

רבן שמעון בן גמליאל היה נשיא ישראל - אנו לא יכולים לתאר בכלל מי היה האיש הזה, ותראה מה הוא אומר על עצמו:

כל ימיי גדלתי בין החכמים, ולא מצאתי לגוף טוב אלא שתיקה; ולא המדרש הוא העיקר, אלא המעשה; וכל המרבה דברים, מביא חטא

ואם כך הוא אמר... מה נגיד אנו ?

בהצלחה רבה (נ"ב יש לך גוף מאוד יפה, אני בטוח שעבדת קשה! כל הכבוד לך!)
ישן 05-10-10, 01:09   #66
subzero1122
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי bigwolf צפה בהודעה
בס"ד

אדיר, אתה חייב ללמוד לתת כבוד והערכה מינימאלית לוותיקים בפורום. תבין גם אם אתה "סופרמן" אסור להיות שחצן, והתגובות שלך מאוד שחצניות. תבין, זה לא נעים לאף אחד. ומה שמותר להגיד לאדם עם ניסיון רב יותר, לפעמים אסור להגיד לך. כך נכון!

רבן שמעון בן גמליאל היה נשיא ישראל - אנו לא יכולים לתאר בכלל מי היה האיש הזה, ותראה מה הוא אומר על עצמו:

כל ימיי גדלתי בין החכמים, ולא מצאתי לגוף טוב אלא שתיקה; ולא המדרש הוא העיקר, אלא המעשה; וכל המרבה דברים, מביא חטא

ואם כך הוא אמר... מה נגיד אנו ?

בהצלחה רבה (נ"ב יש לך גוף מאוד יפה, אני בטוח שעבדת קשה! כל הכבוד לך!)

מה פרשנותו של בן זומא למקרה זה?
ישן 05-10-10, 01:13   #67
BigWolf
הרב הראשי לישראלבודי

הסמל האישי שלBigWolf

בס"ד

כל הכבוד צדיק ! אתה מכיר את רבי שמעון בן זומה... יישר כח! שנאמר: ועמך כולם צדיקים !!!

הנה כמה דברים שאמר לנו הצדיק רבי שמעון בן זומא:

בן זומא אומר:

איזהו חכם? הלומד מכל אדם. שנאמר[9]: "מכל מלמדי השכלתי";
איזהו גבור? הכובש את יצרו. שנאמר[10]: "טוב ארך אפים מגבור ומושל ברוחו מלוכד עיר";
איזהו עשיר? השמח בחלקו. שנאמר[11]: "יגיע כפיך כי תאכל אשריך וטוב לך". אשריך בעולם הזה וטוב לך לעולם הבא;
איזהו מכובד? המכבד את הבריות. שנאמר[12]: "כי מכבדי אכבד ובוזי יקלו".
ישן 05-10-10, 01:22   #68
subzero1122
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי bigwolf צפה בהודעה
בס"ד

כל הכבוד צדיק ! אתה מכיר את רבי שמעון בן זומה... יישר כח! שנאמר: ועמך כולם צדיקים !!!

הנה כמה דברים שאמר לנו הצדיק רבי שמעון בן זומא:

בן זומא אומר:

איזהו חכם? הלומד מכל אדם. שנאמר[9]: "מכל מלמדי השכלתי";
איזהו גבור? הכובש את יצרו. שנאמר[10]: "טוב ארך אפים מגבור ומושל ברוחו מלוכד עיר";
איזהו עשיר? השמח בחלקו. שנאמר[11]: "יגיע כפיך כי תאכל אשריך וטוב לך". אשריך בעולם הזה וטוב לך לעולם הבא;
איזהו מכובד? המכבד את הבריות. שנאמר[12]: "כי מכבדי אכבד ובוזי יקלו".

מכיר, לא רע.

מה עם השלד היבוסי, מה הוא אומר?
ישן 05-10-10, 01:35   #69
BigWolf
הרב הראשי לישראלבודי

הסמל האישי שלBigWolf

בס"ד

פה אח יקר התעלת על עצמך... כי בעם ישראל אין צדיק בשם כזה. (גדול)
ישן 05-10-10, 02:09   #70
denous
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלdenous

עוסק ב:: מדריך חדר כושר

:|
אשכרה קרקס...
מאיפה באו כל הסאבזירו והטרולים האלו ?
אתם ילדים כל כך מסכנים שאין לי איך לתאר את זה אפילו..
כאילו זה נראה לכם מגניב או משהו כזה שאתם פתחתם "קבוצת כוח" באתר ישראלבודי ואתם המצאתם שפה מגניבה "י1 אנ* גבר" ואתם פשוט יורדים על אנשים שאתם עושים 10 קילו יותר מהם בסקוואט ? (ביג דיל מעניין לי את התחת...)
מישהו מכם עובד ? בצבא ? יודע מה זה נקבה ? עושה משהו עם עצמו חוץ מלהכנס לפה כל 5 דקות לעשות רפרש ולרשום הודעות מגניבות כדי שתצחקו ביחד על הטמטום שלכם והפוזה המטומטמת שאתם רוצים להראות כל כך מכוערים אבל העיקר שתרימו משקלים מטורפים ותרשמו אותם פה כדי שהחברים הוירטואלים שלכם ירשמו לכם שאתם תותחים !!!!!!!
בחייאת... די להיות מפגרים.. זה מתסכל לראות הודעות שלכם.. ולתגובה שתבוא מסאבזירו בעוד כמה דקות : "אח* אתה לא ח*ב לרא1ת מה אנחנ1 ר1שמ*ם, בע*ה שלך"
אני מצטער להגיד לך, אבל זה כל כך נורא הטמטום שלך וזה שאתה מצטייר כמנהיג פורום כוח או משהו כזה שפשוט אי אפשר להתעלם מזה.
העיקר, תיהיו בריאים.. באמת מקווה שתיהיו בריאים...
אל תשכחו להעשיר את אוצר המילים של השפה המאגניבה שלכם עם מילים חדשות אחים שלי !!#%#!!#%!

ד"א אני במכון של אדיר ותאמין לי בלי לראות אותך אני יכול לדעת שהוא נראה יותר טוב ממך ויכול ללמד אותך לעשות סקוואט מלא.
ישן 05-10-10, 02:24   #71
No Troll
Banned

חדר כושר: WFAC

ציטוט:
פורסם במקור על ידי denous צפה בהודעה
אשכרה קרקס...
כאילו זה נראה לכם מגניב או משהו כזה שאתם פתחתם "קבוצת כוח" באתר ישראלבודי ואתם המצאתם שפה מגניבה "י1 אנ* גבר" ואתם פשוט יורדים על אנשים שאתם עושים 10 קילו יותר מהם בסקוואט ? (ביג דיל מעניין לי את התחת...)
מישהו מכם עובד ? בצבא ? יודע מה זה נקבה ? עושה משהו עם עצמו חוץ מלהכנס לפה כל 5 דקות לעשות רפרש ולרשום הודעות מגניבות כדי שתצחקו ביחד על הטמטום שלכם והפוזה המטומטמת שאתם רוצים להראות כל כך מכוערים אבל העיקר שתרימו משקלים מטורפים ותרשמו אותם פה כדי שהחברים הוירטואלים שלכם ירשמו לכם שאתם תותחים !!!!!!!
בחייאת... די להיות מפגרים.. זה מתסכל לראות הודעות שלכם.. ולתגובה שתבוא מסאבזירו בעוד כמה דקות : "אח* אתה לא ח*ב לרא1ת מה אנחנ1 ר1שמ*ם, בע*ה שלך"
אני מצטער להגיד לך, אבל זה כל כך נורא הטמטום שלך וזה שאתה מצטייר כמנהיג פורום כוח או משהו כזה שפשוט אי אפשר להתעלם מזה.
אל תשכחו להעשיר את אוצר המילים של השפה המאגניבה שלכם עם מילים חדשות אחים שלי !!#%#!!#%!

ד"א אני במכון של אדיר ותאמין לי בלי לראות אותך אני יכול לדעת שהוא נראה יותר טוב ממך ויכול ללמד אותך לעשות סקוואט מלא.
כן, אני עובד.

ואתה בלבלן ביצים וליצן,
אתה רושם שאנחנו מתאמנים בשביל הפוזה ושנייה אחרי זה הולך לפרוס גב במראה.
תמשיך לאונן על תמונות בפורום גלריית הגלושים.
No Troll מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-10-10, 02:28   #72
הליצן המרקד
חבר פעיל

תגיד denous, אתה בתול או סתם מתוסכל מהחיים ?

שאלה היפוטתית.
הליצן המרקד מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-10-10, 02:32   #73
executioner
חבר פעיל

ציטוט:
מה פרשנותו של בן זומא למקרה זה?
למה אתה חייב לזלזל, זה לא מכובד.

נערך לאחרונה על ידי executioner, 05-10-10 בשעה 02:38.
executioner מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-10-10, 02:33   #74
denous

הסמל האישי שלdenous

ציטוט:
פורסם במקור על ידי no troll צפה בהודעה
כן, אני עובד.

ואתה בלבלן ביצים וליצן,
אתה רושם שאנחנו מתאמנים בשביל הפוזה ושנייה אחרי זה הולך לפרוס גב במראה.
תמשיך לאונן על תמונות בפורום גלריית הגלושים.
כן אחי אני בטוח שאתה עובד..
ונראה לך שאני מתכחש או משהו כזה ?
כל אחד מתאמן כדי להראות טוב יותר וכדי להיות חזק יותר וכמובן בשביל עצמו אבל גם בשביל שאחרים יראו אותו ובשביל שיקבל על זה פידבקים טובים מאחרים...
אז תפסיקו לזיין את השכל וכל היום לחפור על זה שרק המשקלים הם מה שחשוב לכם.. כי בתאכלס אתה ילד מסכן שמתוסכל כנראה ודחוי חברתית או משהו כזה ומנסה להרים כמה שיותר כדי להראות שאתה חזק אבל בעצם אתה חלש.. זה שתעשה סקוואט כבד ותקבל פידבקים משאר החברים הוירטואלים המאגניבים שלך לא יעשה אותך בן אדם..
תתחיל להתנהג כמו בן אדם ובמקום לעקוץ אותי תפנים קצת אולי מישהו עוד יהיה חבר שלך בעתיד.. במציאות.
ישן 05-10-10, 02:34   #75
denous

הסמל האישי שלdenous

ציטוט:
פורסם במקור על ידי הליצן המרקד צפה בהודעה
תגיד denous, אתה בתול או סתם מתוסכל מהחיים ?

שאלה היפוטתית.
חח באמת נראה לך שאני אענה למישהו עם כינוי כמו שלך ?
אינפנטיל מטומטם..
ישן 05-10-10, 02:35   #76
subzero1122
Banned

ציטוט:
אשכרה קרקס...

חחח גם אני עובד זה בסדר, יש לי לפטופ עם אינטרנט סלולרי שנוסע איתי לאן שאני הולך ועושה בו כל מיני דברים שמכניסים כסף, בניגוד אליך, טמבל.

אני אפילו לא יגיב לכל ה"וואלאק אני גבר" שרשמת, כי אני לא רב בפורומים, ואם יש לך בעיה אתה יכול להתחבר לי לביצה אני גם יתן לך כתובת.

לגבי השורה האחרונה והמאוד מגניבה, הוא כוסון אחי???? יש לו פיק בבייספ?
בינתיים הזיין מוח הזה לא העלה שום דבר, וכבר אחד האנשים במכון שלו אמר שהוא עושה רבעים, אז את החוות דעת שלך אתה מוזמן לתת על סוג העור שממנו עשוי התחתון של קאטלר.

היחיד שמוציא פה תסכול זה אתה, וחוץ מתגובות שנתת לילדים שהתלבשו בלבוש מינימלי בפורום "תמונות הגולשים", לא ראיתי שום תגובה או משהו מעניין שהיה לך אי פעם להגיד, בניגוד לכל ה"ריפטואיסטים" שאתה אוהב לשנוא.

ולגבי ה10 קילו הבדל שאתה מדבר, כשמהצד השני עושים רבעים זה לא בדיוק בר השוואה.

מי שעונה לאנשים על השאלות הכי בנאליות והכי בסיסיות זה אנחנו, הדבר היחיד שאתה מגיב זה "וואלה אחי נראה טוב".
אני מקווה שההורים שלך לא נמצאים לידך בזמן כתיבת התגובות האלה.

נערך לאחרונה על ידי subzero1122, 05-10-10 בשעה 02:41.
ישן 05-10-10, 02:38   #77
No Troll
Banned

חדר כושר: WFAC

ציטוט:
כן אחי אני בטוח שאתה עובד..
ונראה לך שאני מתכחש או משהו כזה ?
כל אחד מתאמן כדי להראות טוב יותר וכדי להיות חזק יותר וכמובן בשביל עצמו אבל גם בשביל שאחרים יראו אותו ובשביל שיקבל על זה פידבקים טובים מאחרים...
אז תפסיקו לזיין את השכל וכל היום לחפור על זה שרק המשקלים הם מה שחשוב לכם.. כי בתאכלס אתה ילד מסכן שמתוסכל כנראה ודחוי חברתית או משהו כזה ומנסה להרים כמה שיותר כדי להראות שאתה חזק אבל בעצם אתה חלש.. זה שתעשה סקוואט כבד ותקבל פידבקים משאר החברים הוירטואלים המאגניבים שלך לא יעשה אותך בן אדם..
תתחיל להתנהג כמו בן אדם ובמקום לעקוץ אותי תפנים קצת אולי מישהו עוד יהיה חבר שלך בעתיד.. במציאות.
אתה זה שלא בנאדם פה,
אתה מצפה שיכבדו אותך בתור אחד שעושה בייספס לחברים שלו, אבל יוצא על מתאמנים עם המטרות שונות משלך.
אתה מסכן,
התחלת לעבוד אז אתה חושב שאף אחד לא עובד? כולם חיים על חשבון ההורים כמוך?

והמשפט המודגש לא הגיוני.
No Troll מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-10-10, 02:39   #78
denous

הסמל האישי שלdenous

ציטוט:
חחח גם אני עובד זה בסדר, יש לי לפטופ עם אינטרנט סלולרי שנוסע איתי לאן שאני הולך ועושה בו כל מיני דברים שמכניסים כסף, בניגוד אליך, טמבל.

אני אפילו לא יגיב לכל ה"וואלאק אני גבר" שרשמת, כי אני לא רב בפורומים, ואם יש לך בעיה אתה יכול להתחבר לי לביצה אני גם יתן לך כתובת.

לגבי השורה האחרונה והמאוד מגניבה, הוא כוסון אחי???? יש לו פיק בבייספ?
בינתיים הזיין מוח הזה לא העלה שום דבר, וכבר אחד האנשים במכון שלו אמר שהוא עושה רבעים, אז את החוות דעת שלך אתה מוזמן לתת על סוג העור שממנו עשוי התחתון של קאטלר.
חח אתה לא רב בפורומים אה ? אתה ממש מטומטם אני חייב להגיד...
אולי אם תצא קצת מהלפטופ שלך תמצא קצת חברים.. אתה יודע יש עוד דברים מחברים וירטואלים, חדר כושר ופורנו...
בכל מקרה, תמשיך לחשוב שאתה מצחיק כי אתה יורד על אנשים עם פיק בבייספס או קוביות או משהו כזה..
חוץ מזה, אני לא זוכר שגם ראיתי תמונה שלך...? אההה שכחתי שאתה לא מראה את התמונות שלך לגברים אחרים אבל אתה מספיק יצור כדי לרדת על אנשים בפורומים להיות חבר הכי טוב של מישהו בפורום.
ילד מחשבים מסכן.. קום קצת מהלפטופ שלך תראה עולם..
ישן 05-10-10, 02:42   #79
קפטן שלד
משתמש רגיל

Make love not war
ישן 05-10-10, 02:43   #80
denous

הסמל האישי שלdenous

ציטוט:
פורסם במקור על ידי no troll צפה בהודעה
אתה זה שלא בנאדם פה,
אתה מצפה שיכבדו אותך בתור אחד שעושה בייספס לחברים שלו, אבל יוצא על מתאמנים עם המטרות שונות משלך.
אתה מסכן,
התחלת לעבוד אז אתה חושב שאף אחד לא עובד? כולם חיים על חשבון ההורים כמוך?
אתה מבין למה אתה טיפש ? כי אתה חושב שכל מי שלא כמוך הוא בעצם מסכן שרק מחפש להיות 0 אחוז שומן ולהראות בייספס לחברים.. זה הסיבה שאתה מסכן.. ולא רק אתה אלא כל החברים הוירטואלים שלך..
כנראה שזה אבוד..
בכל מקרה, חבל שאתה לא מכיר אותי.. היית מבין כמה אני לא חי על חשבון ההורים ואיך אני מתנהג כמו בן אדם ולא כמו בחור שגילה שפורום זה לא פנים מול פנים אז הוא מרשה לעצמו לצחוק על כל אחד ולעקוץ אותו כאילו הוא אלוהים..
בכל מקרה, תיהיו בריאים.. אתם צודקים אתם מצחיקים אתם מגניבים ובדיוק בגלל זה כל הפורום אוהב אתכם כל כך..
סיימתי להגיב לילט