|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() אין ספק שהגיע לקולמן!
פשוט מפלצת, ויחד מסוגו. מבחינת אסטטיקה לקיוין היה את הגוף הכי יפה, ואסטטי, מבין רוני וקאטלר. אבל הגב והחזה היו חלשים יותר אבל עדין 3 הבודי-בילדרים הטובים בכל הזמנים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
נציג חנות ישראלבודי
|
![]() לא הייתי ניסחף...
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() 8 פעמים מר אולימפיה.
4 פעמים מר אולימפיה. כמו מזה נשמע לך?!.. בתקופה משנות ה-2000 ועד היום הם הכי טובים שיש,נקודה. אנחנו לא מדבר על אולד סקול, כמו ארנולד פרנק וכו' וכו'. ואפשר לקחת את רוני בשיא השייפ שלו, מהקמת האולימפיה ועד היום לא היה מישהו ברמה שלו, הוא הבודיבילדר הכי טוב שהיה בייקום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
נציג חנות ישראלבודי
|
![]() ציטוט:
קווין לא לקח אולימפיה אחת, אז איך אתה מחשיב אותו ב3 הגדולים בכל הזמנים שנית, לי הייני מחזיק באותה כמות כמו רוני להזכירך 8 אולימפיות! ארנולד מחזיק ב7 דוריאן ב6 מי זה בכלל קאטלר עם 4?
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
כך שיש לך מפלצות כמו פיל היט ובראנץ, ואתה מנצח אותם כבר 4 שנים אז כל מי שציינת כולל דוריאין לא היה לוקח לקאטלר את התואר. וקייון אומנם לא זכה, אבל הוא בודיבילדר גדול בפני עצמו ללא ספק ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 |
מנהל ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
!!השוואה מעניינת שמצאתי בין פיל היט' לפלקס ווילר. | dethMAN | פיתוח גוף תחרותי | 14 | 18-10-10 22:06 |
השוואה מעניינת שמצאתי: סרג'יו אוליוויה מול רולי ווינקלאר. | dethMAN | פיתוח גוף תחרותי | 3 | 20-03-10 05:41 |
השוואה מעניינת של ג'אי 2008 מול ג'אי 2009! | dethMAN | פיתוח גוף תחרותי | 19 | 27-09-09 02:34 |
השוואה מעניינת David Henry & Lee Priest Workout | פינגווין | פיתוח גוף תחרותי | 34 | 06-02-09 13:16 |
סרטון חדש רוני קולמן vs גיי קאטלר בפוזיניג השוואה. | The-One | פיתוח גוף תחרותי | 23 | 26-12-08 00:39 |