|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כמו שכבר אמרו זה לא באמת ספורט. וגם אם תקרא לזה ספורט, בואו נודה בזה, זה לא ממש מעניין. הרבה יותר מעניין, מרגש לשחק מול קהל של אלפים, להבקיע גול, להלחם בכל דקה על המגרש שבו קוראים מיליון דברים בו זמנית, מאשר לעלות על במה ולעשות במשך כמה דקות כמה פוזות חובה ובכך נגמר העניין. אין בזה אותו ריגוש, סיפוק, ובוודאי שזה הרבה פחות מעניין ומאתגר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
איזה שטויות אולי פה בארץ זה לא הכי מעניין אבל תראה בחול אתה רוצה להגיד שהאולימפיה זאת לא תחרות מעניינת/מרגשת/מספקת/מאתגרת? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
משתמש רגיל
|
![]() ציטוט:
פוטבול,בייסבול,כדורסל,הוקי,כדורגל,מרוצים מוטוריים,רכיבה על סוסים,דייג,באולינג,קליעה למטרה,סקי,רוגבי ואני יכול להמשיך... פשוט שם יש לך כמות אוכלוסין מטורפת אז אתה בטוח תמצא נתח שמעניין אותם.
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל ראשי
|
![]() בסדר בוא נגיד שבחול הספורט הזה הרבה יותר אהוב ואני דיברתי יותר על העניין של המעניין הוא אמר שלבוא לתחרות אין ריגוש וזה לא מעניין כמו משחק כדורגל אז אני נתתי השוואה על האולימפיה ותחרויות אחרות שלדעתי יש קהל לא קטן שירצה לראות את התחרויות האלה ומאד נהנה
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
Nabba universe 09 | Shauder | פיתוח גוף תחרותי | 56 | 08-11-09 03:05 |
שאלה (בעיקר להנהלת האתר) | kostia7 | תזונה ותוספים | 17 | 07-05-07 14:25 |
כמה שאלות לגבי התפריט לפני ואחרי אימון (ספורטאי) | lobengula | תזונה ותוספים | 9 | 15-04-07 15:20 |
שאלה להנהלת הפורום | kahanna | תזונה ותוספים | 5 | 16-01-07 14:13 |