ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף תחרותי

פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם.

נושא נעול

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 24-08-10, 11:21   #1
hachem-01
מר דרום 2010,מר דרום 2009, מר צפון 2009, סגן מר ישראל במשקל כבד IFBB 2009

הסמל האישי שלhachem-01

כללי:: הבורר
עוסק ב:: מגדל סוסים -אבטחה
חדר כושר: חסוי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ניגרי ענק צפה בהודעה
מבלי להיכנס לויכוחים ומריבות, מצאתי לנכון להביע עמדה עקרונית לגבי ליבת הנושא ולא כל ה"מסביב" שנוצר כאן, ואני מאוד מבקש שגם התגובות עליה יהיו ענייניות כיוון שאני אדבר לגופו של עניין ותו לא.
תקנו אותי אם אני טועה אבל זה הנושא המרכזי שהועלה: ה"קלאסיק" טוב או לא?
אז זו דעתי הברורה: אני סבור שהתחרות באשדוד היא יוזמה מדהימה, מצוינת לספורט ומעולה למתחרים.
לא רואה שום בעיה עם מתחרים שרוצים לתת עוד שואו אחד, לחשוף את עצמם בפני קהל תקשורת, ואולי גם ספונסרים פוטנציאליים נוספים, ועל הדרך לקבל הזדמנות להרוויח כמה לירות ולא מעט כבוד.
יישר כוח לסטאס ולמארגנים האחרים, הלוואי שהיו לי כוחות נפשיים להתחרות שם, לצערי פירקתי את הדיאטה לחלוטין ביומיים שאחרי הנאבא. אחרי יומיים כאלה לא ראיתי את עצמי חוזר בשום אופן לבטטות ולמים המינראליים וגם לא נותרו לי "שיקויים" להכין את עצמי מחדש.
כל מתחרה שהצליח לחדש דיאטה אחרי התחרות באיגוד שלו ויעלה ביום חמישי הוא גיבור עולמי בעיני, דרושים כוחות נפשיים בלתי נתפסים - כל הכבוד.
אני מחזיק אצבעות ליוזמה החדשה. הלוואי שהתחרות באשדוד תצליח, הלוואי שמתחרים ירוויחו ממנה, והלוואי שהיא תהפוך למסורת.
אם זה יגרום לאיגודים הוותיקים להתאמץ קצת יותר, זה עוד רווח נקי לכולם, אגב גם לאיגודים עצמם.
תקשיבו אנשים אני הבעתי דיעה לגיטימית כחבר פורום וכמתחרה לא בשם האגוד או ישראלבודי ואני עומד ב100% מאחורי מה שאמרתי ועניינית אף אחד פה לא הצליח לשכנע אותי שהתחרות הזאת נחוצה לקדום הספורט בארץ אני לא אומר שהיא לא גרמה כבר לפני קיומה לארגונים להתחיל להזיז את עצמם לכיוונים חיוביים
אז תתאפאקו ואל תרדו לפסים אישיים כי אני לא עושה את זה ולא אעשה את זה ...זו הדעה שלי ומי שיש לו טענה כנגד שייתן אותה ....אני לא גזען וזה לא בגלל איזשהו מגזר אז תרגיעו בקטע הזה כי אני אוכל שותה ומתאמן עם רוסים...ניגרי אתה אדם טוב אבל אתה לא יודע מה אתה רוצה מעצמך לפעמים פעם מתחרה ופעם לא אבל הפעם אני לא מאשים אותך מיששבר דיאטה מבחינה מקצועית יום אחד שלם לא יכול להגיע בשייפ 100 % אין דבר כזה...you reach your peak only once a year....אני לא אחזור על כל מה שכתבתי אבל תאמינו לי לי אין שום אינטרס פה אני פשוט רואה את התמונה ככה ומי שרואה אותה אחרת (בלי דיבורים)שיילך ויתחרה....כולם רוצים לראות שואו נוסף תכלס...אבל לדעתי אלופים ומקומות ראשונים לא יהיו שם אולי בקהל....מי שיהיה שם זה אנשים שיירצו לשפר את התוצאה שלהם..בעיני זה פתטי..זה כמו שאני אלך לרופא והוא יגיד לי יש לך שפעת חזקה אז אני אלך לרופא אחר אולי הוא יגיד לי שאני רק עייף....זה במילה אחת פתאטי..

אני מבקש מהמגיבים לשמור על שפה נאותה ולדבר רק אבל רק לגופו של עניין..
מה שהתפתחביני לבין סטאס יישאר ביני לבינו אנחנו אנשים בוגרים ואנחנו נידע לסגור את זה
דבר שני אל תהפכו את זה לדיון על מגזרים שונים מי כמוכם יודע שאנחנו פה כמו משפחה ולא מבדילים בין מין גזע או דת.....
ישן 24-08-10, 14:19   #2
Dr. Muscle
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלDr. Muscle

כללי:: אלון
עוסק ב:: כלמיני

ציטוט:
פורסם במקור על ידי hachem-01 צפה בהודעה
תקשיבו אנשים אני הבעתי דיעה לגיטימית כחבר פורום וכמתחרה לא בשם האגוד או ישראלבודי ואני עומד ב100% מאחורי מה שאמרתי ועניינית אף אחד פה לא הצליח לשכנע אותי שהתחרות הזאת נחוצה לקדום הספורט בארץ אני לא אומר שהיא לא גרמה כבר לפני קיומה לארגונים להתחיל להזיז את עצמם לכיוונים חיוביים
אז תתאפאקו ואל תרדו לפסים אישיים כי אני לא עושה את זה ולא אעשה את זה ...זו הדעה שלי ומי שיש לו טענה כנגד שייתן אותה ....אני לא גזען וזה לא בגלל איזשהו מגזר אז תרגיעו בקטע הזה כי אני אוכל שותה ומתאמן עם רוסים...ניגרי אתה אדם טוב אבל אתה לא יודע מה אתה רוצה מעצמך לפעמים פעם מתחרה ופעם לא אבל הפעם אני לא מאשים אותך מיששבר דיאטה מבחינה מקצועית יום אחד שלם לא יכול להגיע בשייפ 100 % אין דבר כזה...you reach your peak only once a year....אני לא אחזור על כל מה שכתבתי אבל תאמינו לי לי אין שום אינטרס פה אני פשוט רואה את התמונה ככה ומי שרואה אותה אחרת (בלי דיבורים)שיילך ויתחרה....כולם רוצים לראות שואו נוסף תכלס...אבל לדעתי אלופים ומקומות ראשונים לא יהיו שם אולי בקהל....מי שיהיה שם זה אנשים שיירצו לשפר את התוצאה שלהם..בעיני זה פתטי..זה כמו שאני אלך לרופא והוא יגיד לי יש לך שפעת חזקה אז אני אלך לרופא אחר אולי הוא יגיד לי שאני רק עייף....זה במילה אחת פתאטי..

אני מבקש מהמגיבים לשמור על שפה נאותה ולדבר רק אבל רק לגופו של עניין..
מה שהתפתחביני לבין סטאס יישאר ביני לבינו אנחנו אנשים בוגרים ואנחנו נידע לסגור את זה
דבר שני אל תהפכו את זה לדיון על מגזרים שונים מי כמוכם יודע שאנחנו פה כמו משפחה ולא מבדילים בין מין גזע או דת.....
חייב לציין כאן משהו שיכול להיות שחלק פספסו או לא הבינו. בהודעה שלי לא התכוונתי לטעון כאילו האשם הוא גזען אני מכיר אותו כבר הרבה זמן והוא אדם שמסתדר נהדר עם כולם...
הכוונה שלי היתה שההתבטאות לגבי רמת העברית של סטאס לדעתי לא רלוונטית.

הכי חשוב שהדיון חוזר לטונים יותר רגועים ואנשים מביעים דיעה בצורה בוגרת...
- - - - - - - - - - - - - - - - - -

עזרים מומלצים:

רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים.
סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה.
כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים.

-------------------------------
גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי.
אל תיתן לו להשכח.
Dr. Muscle מנותק  
ישן 24-08-10, 14:40   #3
ירין מוסקוביץ
חבר פעיל

כללי:: אני בחור טוב
עוסק ב:: לימודים

‎Hachem Mitually‎ יום 27 מרץ‏ בשעה 13:32‏ דווח
אם אני אשמע ממך עוד ציוץ..באיזשהו פורום תאמין לי תצטרך להתפלל הרבה יותר יה כלב

אני חושב שזה מספיק זאת הודעת איומים שהאשם שלח לי התאריך למעלה השעה למעלה לא לקחתי אישית אני לא מסתתר מאחורי כינוי אז הוא הגיע אלי דרך הפייסבוק אני חושב שזה מספיק לדעת על רמתו של הבנאדם.
לעומת זאת סטאס בחור טוב יודע להגיד את שלו בצורה הטובה ביותר בראיון לערוץ הרוסי הבנתי חלק
מדבריו ורואים שהוא אדם חכם,
אי אסיים בפתגם שאמרו חז"ל : "לא שופטים אדם בשעת כעסו"
ישן 24-08-10, 14:54   #4
Holy_Templar
מנהל הפורום

הסמל האישי שלHoly_Templar

חדר כושר: חדר כושר
שלח הודעה דרך MSN אל Holy_Templar
ברירת מחדל לכל חבר'ה פה ולהאשם יקירי

פתחתי את האשכול וציפיתי לראות את אותם דברים משולחים חסרי רסן של שנה שעברה, בהם כעסת.. חשבתי שזה יהפוך למלחמה עקובה מדם... ועם זאת ראיתי פתאום הודעה אמיתית, כנה בלי שטויות עם דעה אמיתית וכנה על הגורמים המעורבים

אני מעריך את זה, אני מעריך אותך עכשיו הרבה יותר מפעם.. ומכבד אותך הרבה יותר מפעם, נתת פה דעה נקייה ואמיתית ללא אינטרסים ולא כלום.. והאמת שהאשם אמר רק את האמת פה, על הסטיגמות שבאדי בילדרים מוציאים לעצמם עם עניין האוכל

על המראיינים שנראים יותר כמו עיתונאי תקשורת מיינסטרים שאוהבים לכלוך ויודעים לפרשן רק בצורה ביקורתית, הכי קל לעמוד מהצד ולהגיד "זה חרא וזה חרא וזה הכי חרא והם חרא והוא חרא" צריך להיות עיתנואי אמיתי בכדי להגיע אובייקטיבי ולסקר תחרויות ללא אינטרס (מה שפה אין)

לגבי כל החבר'ה פה... נכון אני זוכר ששנה שעברה היה בלאגן שלם, והאשם התעצבן (וגם בצדק) ויצא פה על אנשים וכו' אבל סה"כ מה מבוקש פה...
מעט כבוד לגדולים מאיתנו גם פיזית וגם בגיל, לקבל מעט מחכמת החיים של אדם אחר שגדול מאיתנו ביום או יומיים כן ?

הודעה לעניין... אמיתית וכנה, הרבה הודעות שבאו אחרי כן היו סתם לכלוך או לא רלוונטיות....

חזק ואמץ האשם אתה אחד המתחרים המכובדים בתחום, אתה עושה חיל בתחום בכל המובנים.. ואתה מבחינתי אדם מדהים, אחרי ההודעה הזו.. אני רואה שצדקתי
נושא נעול