|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מר דרום 2010,מר דרום 2009, מר צפון 2009, סגן מר ישראל במשקל כבד IFBB 2009
כללי:: הבורר
עוסק ב:: מגדל סוסים -אבטחה
חדר כושר: חסוי
|
![]() ציטוט:
אז תתאפאקו ואל תרדו לפסים אישיים כי אני לא עושה את זה ולא אעשה את זה ...זו הדעה שלי ומי שיש לו טענה כנגד שייתן אותה ....אני לא גזען וזה לא בגלל איזשהו מגזר אז תרגיעו בקטע הזה כי אני אוכל שותה ומתאמן עם רוסים...ניגרי אתה אדם טוב אבל אתה לא יודע מה אתה רוצה מעצמך לפעמים פעם מתחרה ופעם לא אבל הפעם אני לא מאשים אותך מיששבר דיאטה מבחינה מקצועית יום אחד שלם לא יכול להגיע בשייפ 100 % אין דבר כזה...you reach your peak only once a year....אני לא אחזור על כל מה שכתבתי אבל תאמינו לי לי אין שום אינטרס פה אני פשוט רואה את התמונה ככה ומי שרואה אותה אחרת (בלי דיבורים)שיילך ויתחרה....כולם רוצים לראות שואו נוסף תכלס...אבל לדעתי אלופים ומקומות ראשונים לא יהיו שם אולי בקהל....מי שיהיה שם זה אנשים שיירצו לשפר את התוצאה שלהם..בעיני זה פתטי..זה כמו שאני אלך לרופא והוא יגיד לי יש לך שפעת חזקה אז אני אלך לרופא אחר אולי הוא יגיד לי שאני רק עייף....זה במילה אחת פתאטי.. אני מבקש מהמגיבים לשמור על שפה נאותה ולדבר רק אבל רק לגופו של עניין.. מה שהתפתחביני לבין סטאס יישאר ביני לבינו אנחנו אנשים בוגרים ואנחנו נידע לסגור את זה דבר שני אל תהפכו את זה לדיון על מגזרים שונים מי כמוכם יודע שאנחנו פה כמו משפחה ולא מבדילים בין מין גזע או דת.....
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
הכוונה שלי היתה שההתבטאות לגבי רמת העברית של סטאס לדעתי לא רלוונטית. הכי חשוב שהדיון חוזר לטונים יותר רגועים ואנשים מביעים דיעה בצורה בוגרת...
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: אני בחור טוב
עוסק ב:: לימודים
|
![]() Hachem Mitually יום 27 מרץ בשעה 13:32 דווח
אם אני אשמע ממך עוד ציוץ..באיזשהו פורום תאמין לי תצטרך להתפלל הרבה יותר יה כלב אני חושב שזה מספיק זאת הודעת איומים שהאשם שלח לי התאריך למעלה השעה למעלה לא לקחתי אישית אני לא מסתתר מאחורי כינוי אז הוא הגיע אלי דרך הפייסבוק אני חושב שזה מספיק לדעת על רמתו של הבנאדם. לעומת זאת סטאס בחור טוב יודע להגיד את שלו בצורה הטובה ביותר בראיון לערוץ הרוסי הבנתי חלק מדבריו ורואים שהוא אדם חכם, אי אסיים בפתגם שאמרו חז"ל : "לא שופטים אדם בשעת כעסו"
#4 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() פתחתי את האשכול וציפיתי לראות את אותם דברים משולחים חסרי רסן של שנה שעברה, בהם כעסת.. חשבתי שזה יהפוך למלחמה עקובה מדם... ועם זאת ראיתי פתאום הודעה אמיתית, כנה בלי שטויות עם דעה אמיתית וכנה על הגורמים המעורבים
אני מעריך את זה, אני מעריך אותך עכשיו הרבה יותר מפעם.. ומכבד אותך הרבה יותר מפעם, נתת פה דעה נקייה ואמיתית ללא אינטרסים ולא כלום.. והאמת שהאשם אמר רק את האמת פה, על הסטיגמות שבאדי בילדרים מוציאים לעצמם עם עניין האוכל על המראיינים שנראים יותר כמו עיתונאי תקשורת מיינסטרים שאוהבים לכלוך ויודעים לפרשן רק בצורה ביקורתית, הכי קל לעמוד מהצד ולהגיד "זה חרא וזה חרא וזה הכי חרא והם חרא והוא חרא" צריך להיות עיתנואי אמיתי בכדי להגיע אובייקטיבי ולסקר תחרויות ללא אינטרס (מה שפה אין) לגבי כל החבר'ה פה... נכון אני זוכר ששנה שעברה היה בלאגן שלם, והאשם התעצבן (וגם בצדק) ויצא פה על אנשים וכו' אבל סה"כ מה מבוקש פה... מעט כבוד לגדולים מאיתנו גם פיזית וגם בגיל, לקבל מעט מחכמת החיים של אדם אחר שגדול מאיתנו ביום או יומיים כן ? הודעה לעניין... אמיתית וכנה, הרבה הודעות שבאו אחרי כן היו סתם לכלוך או לא רלוונטיות.... חזק ואמץ האשם אתה אחד המתחרים המכובדים בתחום, אתה עושה חיל בתחום בכל המובנים.. ואתה מבחינתי אדם מדהים, אחרי ההודעה הזו.. אני רואה שצדקתי
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כנס טמפלר הגיע הזמן | Max90kg | פיתוח גוף-כללי | 103 | 26-09-09 20:45 |
הגיע הזמן לקצת תמונות אבל ... | סוליקו | גלריות הגולשים | 92 | 16-04-07 14:20 |